Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Eklentiler

• 412A44CA-4C0C-4DA3-9CE7-7F00B49B1101.webp
    412A44CA-4C0C-4DA3-9CE7-7F00B49B1101.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 7
  • EDED6B8F-8F97-4F04-A51F-88D7EEC4EFA4.webp
    EDED6B8F-8F97-4F04-A51F-88D7EEC4EFA4.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 7
Ben dün öğrendim adetimi bugün olmam gerekiyodu dün çift çizgi çıktı sonra kan testi verdi beta 900 çıktı 48 saat sonra tekrar ölçtürmem gerekiyomuş bendeki belirtiler şiddetli kalça ağrısı yasasım geçen hafta ve on gündür geçmeyen ağız yaralarım var
Canım benimde ağız yaram var ve lekelenme oldu pazar günü bugün de bi kaç damla kahverengi ama devamı yok adetim yarın bilemiyorum sağ kaşık ağrım var birde cumartesi kan verdim negatif çıktı

Bugün 10 gün oldu. ilk zaman 3 4 gündü sanırım kan testi verdim tam sınırda çıktı 24.58 ikinci testi dün verdim o zaman tam çıktı
Baya geç çıkmış seninde bende 25inde kan verdim negatif çıktı ama adetim 28i daha var yani. sağ kasık ağrım perşembe günü başlayan mide bulantılarım kafamı karıştırdı pazar günü lekelenmem oldu ama oldu denecek kadar değil bi kaç damla sonra kesildi bugünde az önce bir kaç damla yine kesildi yarını bekliyorum kan versem mi vermesem mi yine bilemedim bir kaç gün geçmesini mi beklesem

Merhaba banada bir Fikir verebilir misiniz reglim hep düzenlidir hiç gecikmez ama bu ay olmam gereken günden 2 gün önce açık pembe lekenmem oldu sonra ki 2 gün sanki normal olucakmışım gibiydı ama tam anlamıyla sökülemedi olman gereken tarih 12 ekimdi benim lekelenmem ayın 22sine kadar devam etti hiç ped doldurmayacak şekildeydi ara ara kasık batmalarım var uyku hali halsizlik var ay başı doktora gidicem ama sizlerinde fikirini merak ettim açıkçası hamile olabilir miyim 😅✨🌸

Merhaba banada bir Fikir verebilir misiniz reglim hep düzenlidir hiç gecikmez ama bu ay olmam gereken günden 2 gün önce açık pembe lekenmem oldu sonra ki 2 gün sanki normal olucakmışım gibiydı ama tam anlamıyla sökülemedi olman gereken tarih 12 ekimdi benim lekelenmem ayın 22sine kadar devam etti hiç ped doldurmayacak şekildeydi ara ara kasık batmalarım var uyku hali halsizlik var ay başı doktora gidicem ama sizlerinde fikirini merak ettim açıkçası hamile olabilir miyim 😅✨🌸
Bu belirtilere ek sabahları midem bulanıyor su bile tam anlamıyla içemiyorum

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Benimde 4 gün var adetime 5 Ekim son adet tarihim 12 Ekim ilişki tarihi son 3 gündür kasık ağrım mide bulantım kusmam halsizliğim var ama bilemiyorum daha test yapmadım

Back
X