erken hamilelik belirtileri :) inşallah öyledir

Merhabalar 6 aylik evliyim adet duznsizligim var ve gecen ay 6 sinda hasta oldum bu ay kacinda olcam bilmiyorum halen hasta olmadim suanda koyu kokusuz akintim var yardimci olurmusunz

Merhabalar 6 aylik evliyim adet duznsizligim var ve gecen ay 6 sinda hasta oldum bu ay kacinda olcam bilmiyorum halen hasta olmadim suanda koyu kokusuz akintim var yardimci olurmusunz
Belirtiler kisiye gore cok degisiyor cnm akinti genel olarak gebelik belirtisi olarak goruluyor. Gununu bilmiyosun ama yumurtlama gununu biliyosan eger yumurtlamadan sonraki 10_12 gun sonra gebelik olusuyor ona gore bi kan testi yaptir istersen. Gebeligi ne kadar erken ogrenirsen kar bebegin icin ona gore beslenme duzeni olusturmak onenli ve kullanman gereken bi ilac olabilir.

Normalde benim bel agrim siddetli bi sekilde olurdu kasik agrim felan olurdu ama suan hic biri yok birde kahverengi akintim olurdu

Kahverengi bi akinti genelde bu dusuk baslangicinda oluyo ama sen test yaptin ciklamdi dedin bilmiyorumki yerlesme lekelenmesi olabilir belki
Kahve rengi akintim yok benim sari koyu kokusuz akintim var adet olmadan once agrilarim olurdu bel agrim cok siddetli olurdu kasik agrim karin agrim felan ama suna hic biri yok

Kahve rengi akintim yok benim sari koyu kokusuz akintim var adet olmadan once agrilarim olurdu bel agrim cok siddetli olurdu kasik agrim karin agrim felan ama suna hic biri yok
Pardon cnm tmm ben bu akinti olaylarindan pek anlamiyorum 3 gebelik yasadim ama akinti her ay oluyo hic dikkat etmedigim bi belirti. Ben daha farkli belirtilere bakiyorum yoksa akinti kasik agrisi bel agrisi gous agrisi bas agrisi bunlari genel olarak hep yaaiyoruz gebelikle alakasini kestirmek pek mumkun deil bu belirtilerin.bak bense suan 4. Kez hamile kalmaya calisiyorum adet gunum 16 mart hic bi belirtim yok daha adet gununu bekliyorum olmazsam ogun hemen kan vericem.

Tesekkur ederim ❤

Kizlarrr ordamisiniz bende hala gelen giden yokk ins hamileyimdir çok sık tuvalete çıkıyorum su içmedim halde uyku hali bide halsizlik var testi en son pazartesi salı günü 2 gün yaptım çıkmadı bisi silik çizgi bile yoktu ama ben umudumu kaybetmiyorum adet sancılarımda var bu arada ama adet olmayı aklımdan çıkardım 1 hafta daha bekleyip kan vericem :)

Selam bugun bende test yaptim dedigin gibi silinik cizgi dahi yok tabi morelim bozuludu umitli oluyo insan ama halen adet belirtilerim yok ve dedgim gibi kacinda hasta olcam bilmiyorum

Senin adet belirtilerin varm varsa egerr ne gibi var
Normal adet sancıları işde arada göğsümde ağrı oluyo normalde adet öncesi göğüslerim çok şişerdi ve ağrırdı dokunamazdım smdi ağrı yok arada girip çıkan bi ağrı var uykum çok var tuvaletede sık çıkıyorum hayırlısı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…