erken hamilelik belirtileri :) inşallah öyledir

Noldu canm hamilemiymissn merak ettim

Merhaba bende 3martta yumurtlama görünüyordu takvim uygulamasinda öncesi bes günde sonrasinda iliskye girdik esimle.dün iliskiden sonra pecete hafif pembelik vardi bir iki damla acaba hamilelik belirtisi olablir mi sizde hic bu tarz bsey oldu mu

hemen ilişkiye girdiğin gibi hamilelik belirtisi olmaz canım rahime yerleşmesi için en az 5 gün geçmesi lazım gelen kan başka bişeyin belirtisi olabilir doktora görünmekte fayda var.

hemen ilişkiye girdiğin gibi hamilelik belirtisi olmaz canım rahime yerleşmesi için en az 5 gün geçmesi lazım gelen kan başka bişeyin belirtisi olabilir doktora görünmekte fayda var.
Ya acaba 3martta faln tuttuda yerlesme kanamasi gibi olabilir mi die düsündüm ama o da daha yogun oluyo sanrm.yerlesme kanamasi tarihine bakiyorum 11i gösteriyo anlasilan adet gecikene kadar beklemek gerekiyo o da 17snde daha

Ya acaba 3martta faln tuttuda yerlesme kanamasi gibi olabilir mi die düsündüm ama o da daha yogun oluyo sanrm.yerlesme kanamasi tarihine bakiyorum 11i gösteriyo anlasilan adet gecikene kadar beklemek gerekiyo o da 17snde daha

aynen canım beklemek en güzeli az kalmış zaten sabret bence Allah hakkında hayırlısı nasip etsin

benimde 23 mart bende herşeye anlam yüklemek istemiyorum ama insan tutamıyor kendini gerçekten Allah sabır versin hepimize güzel haberler alalım inşallah bu ay
Aa sizinde mi olma ihtimali var.ayy insallah olur hepmizin.bide cin takviminden arastryomusunuz cinsiyeti ben bide ona taktim ya

Aa sizinde mi olma ihtimali var.ayy insallah olur hepmizin.bide cin takviminden arastryomusunuz cinsiyeti ben bide ona taktim ya

evet canım bende bekliyorum senin gibi geçen ay tutmadı bu ay Allah kerim. valla hayırlısıyla sağlıklı şekilde olsun da kız erkek hiç önemli değil öyle araştırmalara girmiyorum. Bir tane düşüğüm oldu çünkü benim için önemli olan sağlıklı olması. sende bunlara takma bence
senin ilk hamilelik mi olacak ?

Tabki cok haklisin allah saglikli nasip etsinde gerisi hic önemli degil.ama bi acaba dogru bunlar die düsünüyorum.aynen benm ilk hamilelk olucak insallah sennkide bu aya nasip olur.cok bilgim yok benm oyüzden

Tabki cok haklisin allah saglikli nasip etsinde gerisi hic önemli degil.ama bi acaba dogru bunlar die düsünüyorum.aynen benm ilk hamilelk olucak insallah sennkide bu aya nasip olur.cok bilgim yok benm oyüzden

inşallah Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…