- 7 Şubat 2018
- 19
- 3
- 1
- Konu Sahibi Ayselcan__
-
Senin yaşın 19
Yok hayir 23
Bilgilerinizde yaşınız 19 yaziyo niye yalan söylüyorsunuzBn de 19
Noldu canm hamilemiymissn merak ettimhanımlar merhabaa ben yeni katıldım bu siteye biz eşimle evlendik ve bir süre ilişki yaşayamadık ben en son 31 ocal ta adet oldum 29 günde bir adet oluyorum eşimle ilk ilişkimizi 17 şubatta gerçekleştirebildik o günden sonra bende bel ağrısı ve kaşık ağrısı çok oldu ama göğüs ağrım yok adet olacağım zamanda hiç olmazdı hamileliğin bu kadar erken belirtisi olablirmi acaba
Merhaba bende 3martta yumurtlama görünüyordu takvim uygulamasinda öncesi bes günde sonrasinda iliskye girdik esimle.dün iliskiden sonra pecete hafif pembelik vardi bir iki damla acaba hamilelik belirtisi olablir mi sizde hic bu tarz bsey oldu mu
Ya acaba 3martta faln tuttuda yerlesme kanamasi gibi olabilir mi die düsündüm ama o da daha yogun oluyo sanrm.yerlesme kanamasi tarihine bakiyorum 11i gösteriyo anlasilan adet gecikene kadar beklemek gerekiyo o da 17snde dahahemen ilişkiye girdiğin gibi hamilelik belirtisi olmaz canım rahime yerleşmesi için en az 5 gün geçmesi lazım gelen kan başka bişeyin belirtisi olabilir doktora görünmekte fayda var.
Ya acaba 3martta faln tuttuda yerlesme kanamasi gibi olabilir mi die düsündüm ama o da daha yogun oluyo sanrm.yerlesme kanamasi tarihine bakiyorum 11i gösteriyo anlasilan adet gecikene kadar beklemek gerekiyo o da 17snde daha
Cok tesekkür ederim canim ilgine beklcez bakalmaynen canım beklemek en güzeli az kalmış zaten sabret bence Allah hakkında hayırlısı nasip etsin
Cok tesekkür ederim canim ilgine beklcez bakalm
Aa sizinde mi olma ihtimali var.ayy insallah olur hepmizin.bide cin takviminden arastryomusunuz cinsiyeti ben bide ona taktim yabenimde 23 mart bende herşeye anlam yüklemek istemiyorum ama insan tutamıyor kendini gerçekten Allah sabır versin hepimize güzel haberler alalım inşallah bu ay
Aa sizinde mi olma ihtimali var.ayy insallah olur hepmizin.bide cin takviminden arastryomusunuz cinsiyeti ben bide ona taktim ya
Tabki cok haklisin allah saglikli nasip etsinde gerisi hic önemli degil.ama bi acaba dogru bunlar die düsünüyorum.aynen benm ilk hamilelk olucak insallah sennkide bu aya nasip olur.cok bilgim yok benm oyüzdenevet canım bende bekliyorum senin gibi geçen ay tutmadı bu ay Allah kerim. valla hayırlısıyla sağlıklı şekilde olsun da kız erkek hiç önemli değil öyle araştırmalara girmiyorum. Bir tane düşüğüm oldu çünkü benim için önemli olan sağlıklı olması. sende bunlara takma bence
senin ilk hamilelik mi olacak ?
Tabki cok haklisin allah saglikli nasip etsinde gerisi hic önemli degil.ama bi acaba dogru bunlar die düsünüyorum.aynen benm ilk hamilelk olucak insallah sennkide bu aya nasip olur.cok bilgim yok benm oyüzden
Seni neden fazla ilgilendiriyo ya 19 yada 23 yasindayim seni ilgilendirirmiBilgilerinizde yaşınız 19 yaziyo niye yalan söylüyorsunuz
Belki formda yalis girdim nerden biliyosunSeni neden fazla ilgilendiriyo ya 19 yada 23 yasindayim seni ilgilendirirmi
Evet ilgilendiriyo milleti kandiriyosun yaşınlaSeni neden fazla ilgilendiriyo ya 19 yada 23 yasindayim seni ilgilendirirmi
Tabi canım kesin öyledir sen ilk önce yazmayı öğren canım bana gelipde lâf kalabalığı yapmaBelki formda yalis girdim nerden biliyosun
Tabi cok bilmisTabi canım kesin öyledir sen ilk önce yazmayı öğren canım bana gelipde lâf kalabalığı yapma
Öyleyim canimTabi cok bilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?