tast alıp baksana canım
Merhaba kızlar banada bir yardım edin yaa..Reglime 4 gün var 3 gündür idrar testi yapıyorum hep 2 çizgi çıkıyor sonrada silikleşiyor neden böyle oluyor olabilir ? kan tahlili yaptırmayada korkuyorum.Acaba bebek olmasada öyle bir çizgi oluşması normal mi
[cnm markası nedir kullandığın testin? /QUOTE]
bebe time canım adı...Valla allak bullak oldum hayır 2 çizgi çıkıyor tamam diyorum hamileyim çizgi yavaş yavaş silikleşiyor
Çok moralim bozuk yaa hiç umudum yoktu zaten nerden cıktı o çizgiler adet günümü beklicem artık Allah ım sabır verCnm baŞka bır testle dene bakalım normalde olmamalı bende kullandım o testten bıraz dandık. Sen baŞka testle de bır dene.
Çok moralim bozuk yaa hiç umudum yoktu zaten nerden cıktı o çizgiler adet günümü beklicem artık Allah ım sabır ver
kızlar idrarım koyu ver tortulu acaba diyorum
hımm canım o zaman demekki bende değilim ya sağol canımsilikte olsa 2 çizgi olması gebelik kesin demek ama ben şu pahalı testlerden yapmıştım 2 çizgi çıkmıştı sonra yavaş yavaş silikleşerek yok oldu çizgi eczacı hamilesin dedi megerse değilmişim sen en ii si kan testi yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?