Canım haber ver merakla bekliyorumAcile gidiorum dua edin busefer guzel hber aliyim yazarim insallah guzel sonuc olursa
Hadi guzel haberlerini bekliyoruz canim insaallahAcile gidiorum dua edin busefer guzel hber aliyim yazarim insallah guzel sonuc olursa
Hayrlisi olsn cnm. Demek ki vakti değilmiş. Rabbimz her şeyin en iyisini versin bize.Ben de hazirana bıraktım. Erkenden hasta oldumKizlar 1.5 cikti .s
Hayirlisi olsun canim. İnsaallah onumuzdeki ay saglikla gelir bebisin.Kizlar 1.5 cikti .s
insallah canm benimGozun aydin canimm cok sevindim darisi bizlere insaallah
Canım acaba kimyasal gebelikmi oldu ? Yorum yaptımı doktor sonucunaKizlar 1.5 cikti .s
Canım fotoğraf çok net değil o yüzden tam fikrimi söyleyemiyorum benArkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim
Evet canım ben burda gördüm çizgiyiBu daha iyi sanırım
Var canım testim de kan verme şansım da ben de Pazartesi testi yenilemeyi düşünmüştüm bir günde artış olur mu sence?Evet canım ben burda gördüm çizgiyi
Yarın sabah yeniden yap eğer testin varsa
Gün gün koyulaşacakmı hem takip edersin
Kan verme ihtimalin varmı
İyi düşünmüşsün canım bence de pazartesi daha net belli olurVar canım testim de kan verme şansım da ben de Pazartesi testi yenilemeyi düşünmüştüm bir günde artış olur mu sence?
Bir gün canımİyi düşünmüşsün canım bence de pazartesi daha net belli olur
Kaç gün geçmişti adetinden
Anladım canımBir gün canım
Canım bende bugün test yaptım, aynı çizgi vardı bendede..Arkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?