Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar 23 Mayıs’ta çatlatma yaptırdım sonra iki günde ilişki oldu beyaz akıntım var ve ilk hamileliğimde de erken zamanlarda göğüs hassasiyeti ve acımasından anlamıstım şimdi yine aynısı var inşallah olmustur

Ts ederm amin doktor 3 4 gun sonra tekrar gel kan ver yukselme olabilir dedi insallah hala umut etmeye calisiorum ya suna bak ilacda vermedi bilerek olabilir hala dio bilmiom ya hayirlisi olsun

Arkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim

Eklentiler

• 69615220-2796-4185-ACD9-9D4320EC7F91.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 82
  • C0BBE977-667D-48FB-A9D9-55388ACE65FB.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 89
  • C4FCEEB7-C86C-482F-AFD7-577BF1B3DF56.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 88
Arkadaşlar üzerinde çarpı olanı bugün yaptım diğerini de iki gün önce yapmıştım çarpı olanda çok çok. Çok silik çizgi var mı yoksa ben mi kafayı yedim
Canım fotoğraf çok net değil o yüzden tam fikrimi söyleyemiyorum ben
Düz bir zemine koyup netleştirip çeksen

Ben çok silik birşey görebiliyorum ama ne yazık ki fotoda belli olacak kadar değil

Eklentiler

• image.webp
    99,7 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 91
Canım bende bugün test yaptım, aynı çizgi vardı bendede..
Sonra koşa koşa gidip prodıctor erken gebelik testi aldım, daha hassas olduğu İçin.. 2. Çizgi çıktı yine silik çıktı ama bu testten daha net..
Bence prodıctor test dene derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…