Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar tek işaretli dünkü test çift işaretli bugünkü fark var mı sizce ?

Bence var canım bugünkü baya belirgin dünkine göre
Ama idrarını fazla damlatıyorsun sanırım biraz dağılma olmuş
2-3 damla yeterli fazlası dağılma yapıyor aklında bulunsun

Hanımlar 1 hafta once adetım bıttı bugun incw bi sancıyla kanamam var kahverengı geldı çamasrma pecetyede pembe sizce neden olabılır

Ya bnde degisik bi sey geldi turuncu gibi cok acik degisik renk yerlesmemi acaba yoksa adetin basimi hic bole baslamazdi adetim cunku peceteyle sildim cok azcik geldi yerlesme nasil bisey oluo ? Ne renk oluo

Kızlar Benimde adetime 5 gün kaldı karın ağrım hiç yok ama göğüslerim çok şişti ve inanılmaz acıyor dokununca birde farklı olarak ateşim var gibi nedendir acaba ?

Kızlar ben de maalesef bugün regli oldum ilk denememdi bu ay daha sıkj takip edicem yumurtlamayı yakalamıştım ama tek ilşki yeterli gelmedi sanırım kısmet zamanı başka ayaymış demekki moralinizi bozmayın olmuyorsa daha hayırlısı olacağı içindir

Ya bnde degisik bi sey geldi turuncu gibi cok acik degisik renk yerlesmemi acaba yoksa adetin basimi hic bole baslamazdi adetim cunku peceteyle sildim cok azcik geldi yerlesme nasil bisey oluo ? Ne renk oluo
Canım benim ilk gebeliğimde olmuştu ama baya üstüne görme gibiydi adet gibi gelmişti senin dediğin nedir hiç bilmiyorum
Şimdi yumurtlamadan ne kadar geçmiş oldu ya da belki yumurtlama belirtisidir

Canım benim ilk gebeliğimde olmuştu ama baya üstüne görme gibiydi adet gibi gelmişti senin dediğin nedir hiç bilmiyorum
Şimdi yumurtlamadan ne kadar geçmiş oldu ya da belki yumurtlama belirtisidir
Cnm yumurtlamam 21 deydi dikkatli baktimda bi degisik renk sadece peceteyle silince ve zorlayinca gelio pembe gibi cok acik kahve gibi degisik bi renk ve damla gibi

Cnm yumurtlamam 21 deydi dikkatli baktimda bi degisik renk sadece peceteyle silince ve zorlayinca gelio pembe gibi cok acik kahve gibi degisik bi renk ve damla gibi
Aslında yumurtlamanın üstünden de tam yerleşme olabilecek kadar zaman geçmiş hayırlısıyla gelir inş meleğin ya da meleklerin :)

Aslında yumurtlamanın üstünden de tam yerleşme olabilecek kadar zaman geçmiş hayırlısıyla gelir inş meleğin ya da meleklerin :)
Ya gec döllenme olabilir mi die dusunuorum 3 ayri doktor da bekle demisti gebelik suphesi var dediler ya merak ettim acaba dedim yerlesmemi .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…