Var gibi kuzum silik ikinci cizgi ilkinde golge var sanki hadi insallahKızlar tek işaretli dünkü test çift işaretli bugünkü fark var mı sizce ?
İnşallah canım bakalımVar gibi kuzum silik ikinci cizgi ilkinde golge var sanki hadi insallah
Kızlar tek işaretli dünkü test çift işaretli bugünkü fark var mı sizce ?
Sağol canım :) yarın o kadar damlatayım :)Bence var canım bugünkü baya belirgin dünkine göre
Ama idrarını fazla damlatıyorsun sanırım biraz dağılma olmuş
2-3 damla yeterli fazlası dağılma yapıyor aklında bulunsun
Gecikmen varmiydi canm seninSağol canım :) yarın o kadar damlatayım :)
Evet canım şuan iki gün geciktiGecikmen varmiydi canm senin
Canım benim ilk gebeliğimde olmuştu ama baya üstüne görme gibiydi adet gibi gelmişti senin dediğin nedir hiç bilmiyorumYa bnde degisik bi sey geldi turuncu gibi cok acik degisik renk yerlesmemi acaba yoksa adetin basimi hic bole baslamazdi adetim cunku peceteyle sildim cok azcik geldi yerlesme nasil bisey oluo ? Ne renk oluo
Cnm yumurtlamam 21 deydi dikkatli baktimda bi degisik renk sadece peceteyle silince ve zorlayinca gelio pembe gibi cok acik kahve gibi degisik bi renk ve damla gibiCanım benim ilk gebeliğimde olmuştu ama baya üstüne görme gibiydi adet gibi gelmişti senin dediğin nedir hiç bilmiyorum
Şimdi yumurtlamadan ne kadar geçmiş oldu ya da belki yumurtlama belirtisidir
Normalde yerleşmeye öyle diyorlar inş yerleşmedir canımCnm yumurtlamam 21 deydi dikkatli baktimda bi degisik renk sadece peceteyle silince ve zorlayinca gelio pembe gibi cok acik kahve gibi degisik bi renk ve damla gibi
Aslında yumurtlamanın üstünden de tam yerleşme olabilecek kadar zaman geçmiş hayırlısıyla gelir inş meleğin ya da meleklerin :)Cnm yumurtlamam 21 deydi dikkatli baktimda bi degisik renk sadece peceteyle silince ve zorlayinca gelio pembe gibi cok acik kahve gibi degisik bi renk ve damla gibi
Hadi ya insallah ya bi yanim uzuluo bi yanm o kadar rahatki bilemedim .s insallah kimyasal degildir ya bide adete dönmezNormalde yerleşmeye öyle diyorlar inş yerleşmedir canım
Ya gec döllenme olabilir mi die dusunuorum 3 ayri doktor da bekle demisti gebelik suphesi var dediler ya merak ettim acaba dedim yerlesmemi .sAslında yumurtlamanın üstünden de tam yerleşme olabilecek kadar zaman geçmiş hayırlısıyla gelir inş meleğin ya da meleklerin :)
İnşallah canımHadi ya insallah ya bi yanim uzuluo bi yanm o kadar rahatki bilemedim .s insallah kimyasal degildir ya bide adete dönmez
Olabilir tabi neden olmasın sen birkaç gün dikkat et kendine bakalımYa gec döllenme olabilir mi die dusunuorum 3 ayri doktor da bekle demisti gebelik suphesi var dediler ya merak ettim acaba dedim yerlesmemi .s
Insallah hepimiz guzel haberleer yazar o mutlulugu yaşar annelik duygusunu tadar rabbim dualarimizi dileklerimizi kabul etsin cok dua ediorum ben ve ben gibilereOlabilir tabi neden olmasın sen birkaç gün dikkat et kendine bakalım
Amin canım inşInsallah hepimiz guzel haberleer yazar o mutlulugu yaşar annelik duygusunu tadar rabbim dualarimizi dileklerimizi kabul etsin cok dua ediorum ben ve ben gibilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?