Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canımmm goncamm
Nasıl murlu oldum anlatamam
İnşallah kuzumEn yakın zamanda bu haberi bende vermek istiyorum sizlere
Dediklerin hep aklımda
Hiç düşünmemeye çalışıyorum
Ovulasyon testi de yapmıyorum buay

Kuzum gerçekten takma stres yapma ben bu ay hangi gün yumurtladım onu bile bilmiyorum gelişi güzel değerlendirdim Rabbim sana da nasip edicektir yeterki inanalım Hepinize dua ediyorum kendimede inşallah kısa zamanda sendende güzel haberler alıcaz Burda beraber destek oluyoruz birbirimize
Canım arkadaşım benim iyi ki varsınız gerçekten
Hep desteksiniz , tek moralsiniz siz

Hanımlar ya sıze bır sorum olacak benım adetıme 7 gun varken kanım 224 cıktı sızlerın kı nasıl yanı sankı degerım yuksek gbı geldi sizlerin adete kac gun varken ve degerlernz kaç çıktı ???
Canim degerin gayet güzel erken döllenme olmuş olabilir. Benim 4 gun varken 110 çıkmıştı.

Kuzum benim Allah razı olsun İnşallah rabbim hepimize nasip EtsinDaha tam emin olamıyorum çünkü değer düşük ama adetimede 2 gün var belkide ondandır diyorumÇok dua ediyorum hepimize
Canım gözün aydin cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eder ins. Isteyen herkese versjn Rabbim

Canım gözün aydin cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eder ins. Isteyen herkese versjn Rabbim
Allah razı olsun kuzum inşallah ben birtek değere takıldım işte ama sağlıcakla yükselir inşallah birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim Hepimiz inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza ve burdaki bütün arkadaşlarımızdan güzel haberler alırız inşallah

Kizlar lutfen bir bakın gebelik sonucum 0.05 cikti adetim 5 gun gecti duzenli adet goruyordum bu aya kadar 3-4 daha gecerse adetimin ustunden tekrar kontrole gitsem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…