Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım inşallah hmilesindir ama bekle adetini bence öyle testini yaparsın

Kızlar benim yumurtlama gününden beri kasık ağrım var Son iki üç gündür şiddetli yani ara ara değil hep ağrıyor adete bir hafta kaldı sizce enfeksiyon falan mıdır hamilelik istiyorum ama olsaydı hemen yum gününden sonra ağrı başlamazdı herhalde

Kızlar Ananas yemenin bir zararı varmı bu ilk dönemlerde ????

Kuzum ananas hakkında pek bir şey duymadım ama maydanoz yeme. Domatesi de kabuğunu soyup da ye. Domates kabuğunda bebeği düşüren bir madde varmış. Maydanoz da vücuttan toksin iltihap falan attığı için bebeği de düşürebilirmiş. Ben ikisini de yemiyorum. Domatesin kabuğunu mutlaka soyuyorum. Bol bol avakado ye. Bebeğe faydasını saysam bitmez. İnanılmaz mucize gibi.

Canımmm goncamm
Nasıl murlu oldum anlatamam
İnşallah kuzumEn yakın zamanda bu haberi bende vermek istiyorum sizlere
Dediklerin hep aklımda
Hiç düşünmemeye çalışıyorum
Ovulasyon testi de yapmıyorum buay

En iyisini yapıyorsun kuzum. Rahat ol. Hiç düşünme. Bol bol enerji topla. Kafanı dağıt. Kendiliğinden gelecek inşallah.

Ben hep derdim ki Rabbim bana en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip et. Hep duam buydu. Hergün bunu tekrar ederdim. Yeter ki hayırlı sağlıklı olsun. Rabbim zamanını biliyor ☺

Amin canim. Rabbim sevinclerimizi dahada artırsın

Arkadaşlar merhaba ben de cumartesi test yaptım adetime 3 gün kala tek çizgi ve bir de yanında silik çizgi çıktı bir gün bekleyip bugün yaptım tek çizgi çıktı ve sabah pembe akıntı geldi sanırım adetim gelecek o kadar canım sıkkın ki anlatamam insan bir an ümitleniyor nasip kısmet hayırlısı tabiki...

Tamam kuzum domatesi normalde de kabuklu yemiyorum zaten maydonuzuda duydum ananas dediler bende ananas aldım ama avakado da alırım

Canım yarın tekrarla bence onuda atarsın bakarız İnşallah meleğin seninledir
Insallah canım benim, sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bu gün yeniden erken gebelik testi alcm bir kaç saat içinde yaparım. Sonucu yine buraya atarim.Elimde normal gebelik testi vardi onla yaptım sabah kalkinca ama tek çizgi çıktı tabiysi

Kuzum sakın çok stres yapma herşeyin hayırlısı olsun inşallah bir an önce meleklerimize kavuşuruz

Kuzum herşeyin hayırlısı olsun yapınca atarsın buraya inşallah meleğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…