Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bi şey sorucam gebelik belirtisi illa akıntı oluyor mu yani kuru olunca hamilelik değil demek midir

Canım sakın moral bozma hayırlısıyla miniğin sana tutuncak gelcek ben inanıyorum ikinize de. Bol bol dinlen ve dua et Rabbim Ol derse olur. Moral yüksek olsun bebiş koşa koşa gelsin

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin tutunur.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin inşallah..

Bisey sorcam tabi bn bisey sorunca pek takilmio ama ya bu yumurtlama gunlerine yaklasinca gogus agrisi olan varmi bnm hic olmazdi 3 gundur ara ara oluodu bugun efsana aciolar ozellikle sol gogusum adetede cok var normalmi bu yoksa pskolojm gibi bedenimdemi bozuluo noluo

Canm ben ne yumurtlama da nede hamileliğim in başında göğüs ağrısı yaşamadım

Canm bende 6.haftadan sonra başladı ilerledikçe arttı şuan daha fazla
Adetim 4 gün geçti 2 gün önce test yaptım negatif çıktı daha da yapmadım açıkcası ama adet olmayınca içime kurt düştü kasıklarımda ayağa kalkınca adet olacakmışım givi doluluk oluyor oldum olucam gibi hissediyorum ama olmadım hiçte akıntım yok

Kızlar selam,
1 Haziran’da adet oldum. 3 gün sürdü. Normalde 26 günde bir adet olurum ama en son 29. Günde adet oldum. Geçen hafta yumurtlama haftamdı. Az önce tuvaletteyken şeffaf akıntı içerisinde hafif kahverengilik gördüm sanki şeffaf akıntının içinde ekstra bi leke gibi diyim yani ve belim ağrıyor baya. Biraz kasıklarımda da oluyor ara ara. Bu bence hamilelik belirtisi değil çünkü 9 gün var adetime. Acaba yumurtlama günüm mü şaştı anlamadım ki. Var mı bilgisi olan bu konuda?

Yumurtlama günün değişmiş olabilir dedigin gibi. Ya da son iliskide zorlanmisda olabilir. Kist varsa o yuzden de olabilir.

Ben adet olcam zaman bel ağrısı çekerdim yine öyle olmuştu sökülemiyorum sanmıştım hakkında hayırlısı canm akıntım da yoktu değim gibi sonra başladı ve artarak devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…