Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dış gebelik gibi duruyor canım ben de kendimde aynısından şüpheleniyorum açıkçası hayırlısı olsun, sağlıksızsa zararsız atlatalım inşallah
canım sen ne yaptın ?
ama seninki artıp azalmıyorki kuzum
artıyor inşallah
ne olur kötü düşünmeyin

canım sen ne yaptın ?
ama seninki artıp azalmıyorki kuzum
artıyor inşallah
ne olur kötü düşünmeyin
Kahverengi leke çok az devam ediyor canım.. kötüyü düşünmeyeyim diyorum ama belirtiler o yönde gibi.. evet değerim sadece artıyor şimdilik, ama sol tarafımda sol bacağıma vuran ağrım çok, alt karına hafif bastısırınca bile canım acıyor ister istemez çok da olumlu olamıyorum, tabii Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın

canım inşallah hiç kötü birşey olmayacak bak inan gerçekten
bolca dinlen hep dua et
ya musavvir esmasını da bolca oku

Merhaba ,

Keçi boynuzu pekmezini ben de çok duydum ve yumurtlama dönemime 4 gün kala aldım eşime içirmeye başladım. İnşallah etkisi oluyordur :) Bakalım bu ay göreceğiz. Sizin eşiniz 1 ay boyunca her gün mü kullandı? Bir de ne kadar içiyordu?

Dış gebelik gibi duruyor canım ben de kendimde aynısından şüpheleniyorum açıkçası hayırlısı olsun, sağlıksızsa zararsız atlatalım inşallah
Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim kuzum Benmde dün ağrım oldu ama adet günü olduğu içinmi bilemedim korktum açıkçası dua edelim bolca Rabbime

Kizlar adetim 3 gun gecikince kan testi yaptirdum sonuc 0.05 cikti bugun 6.gun hala adet olmadim sizce gec dollenme olmus olabilir mi

Kizlar adetim 3 gun gecikince kan testi yaptirdum sonuc 0.05 cikti bugun 6.gun hala adet olmadim sizce gec dollenme olmus olabilir mi
[/QUOTE Canım olabilir 10 güne kadar bekle inşallah öyledir yada doktora danış

Beklemek cok zor mus arkadaslar benimde reglerime bir gun kaldi. Bas donmelerio cok oldu Ama hic bulatimnolmadi. Ilk les boyle bas donemesi yasiyinca umutlandim hayat kirikligindan cok korkuyorum

boyle bir mucize olabilir mi ki ....biliyorum bana kizacaksiniz ama bklemek cok zor
...bide ikiz gebelikte bebgn biri kayboldgu icin yani dstgu icin kanma ve deger dsmesi olabiliomus siz ne dusuosnz bu knuda

Eki Görüntüle 2279894 boyle bir mucize olabilir mi ki ....biliyorum bana kizacaksiniz ama bklemek cok zor
...bide ikiz gebelikte bebgn biri kayboldgu icin yani dstgu icin kanma ve deger dsmesi olabiliomus siz ne dusuosnz bu knuda
Canim ne desem bilemiyorum. Biz hayirlisini dileyelim o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…