Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım çok sıkıntı yapma. Biraz bekle. Ben gebeyim. Gebe olduğumu öğrenmeden önceki ay adetim 15 gün gecikmişti. Ama adet olmuştum. Tahlil yaptırmıştım temiz çıkmıştı. Doktorum birkaç ay içinde gebe kalabilirsin dedi. Diğer ay gebe kaldım. Sabret. Sabrın sonu selamet. Ben 23 gün sabrettim adetim 23 gün gecikti ve sonunda test yaptım gebe çıktım. Rahim gebelik isteyince de adet gecikebiliyor.

gonca1907 kız seni gördüğüne sevindim beni hatırladı mi bilmiyorum dışı geyik olarak belki hatirlarsin kac aylık canim çok sevindim uzun zamandır girmiyordumm tanıdık görmek ne mutlu etti beni

Dişi geyik ☺☺ hatırladım tabi ki kuzum ☺☺ önceki hesabına noldu?

Bebek daha çok yeni kuzum. Yarın kalp atışı için doktora gideceğim ☺

Kizlar yarin adet olmam gerekirden bugun hafif sekilde lekelenme gibi kan geliyor acaba yerlesme kanamasimidir cok umutluydum bu ay moralim cok bozuldu

Kizlar yarin adet olmam gerekirden bugun hafif sekilde lekelenme gibi kan geliyor acaba yerlesme kanamasimidir cok umutluydum bu ay moralim cok bozuldu
Canım bekle bakalım devam edecekmi etmezse inşallah yerleşmedir bebeğin seninledir

Insallah sag tarafimdada devamli bi agri var gecen ay dr kucuk bi kistvar demisti onemli olmadigini soylemisti ama oyuzden agriyo olabilirmi
Olabilirde canım ama sen aklına kötü getirme canım güzel düşün güzel olsun

merhabalar öncelikle anne olucaklara tebrikler umarım sağlıklı ve güzel ömürleri olur bebişlerin ve benim gibi isteyenlere de sabır diliyorum. Bende 2 aydır denemedeyim. Bu ay daha fazla özenli oldu bişeyler 24 günde bir regl oluyorum. 2 günüm kaldı pazar ve salı olmak üzere bu hafta 2 kez erken gebelik testlerinden yaptım ve çirkin bir çizgi çıktı. Bel ağrım ve bacak ağrım çok fazla var arada bir kasıklarım ve en çok gögüslerim ağrıyor. Gögsümde kocaman bir damar belirdi. Ama ne kanamam oldu ne başka bişey sadece çok nadir karnıma sokulup çıkıyor ağrı. Sizce belli olur mu yarın sabah test yapsam 2 gün geçmiş olucak üzerinden sonuçta ?

gonca1907 milasudoruk valla filim adı kullanmayı bıraktım bu süre zarfında 25 gibi ereğli olmayı bekliyorum bakalim artık kırmızıyı görünce hayal kırıklığına dusmuyorum çok değişik bu arada diğer arkadaşlardan haber var mi

Kuzum eskilerden hamile kalan çok kişi oldu. İsim isim unuttum valla. Ben tam bebekten vazgeçtiğim ay gebe kaldım. Stresim yoktu. Hatta 23 gün adetim gecikti ve o güne kadar hiç test yapmamıştım. Sabır dedim. Sonunda test yaptım ve şükür çift çizgi çıktı. Hatta ramazanda bütün oruçları tutmuştum. Kısmet. Rabbim vaktini biliyor. İsteyen herkese nasip etsin kuzum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…