- 5 Eylül 2015
- 312
- 338
- 103
Inşallah canım hepimizinkini en kısa zamanda öğrenelim Allah ım ne oluuurrrBebişin geliyoooo
Çok teşekkür ediyorum hepimizin hamiş haberlerini alalım inşallah, erken gebelik testi değil iki tane aldım erken gebelik testi onların birini pazar diğerini p.tesi yaptım. Ilk yaptigimda da böyle silik çıkmıştı ikinci yaptığım tertemiz çıktı. Bu sabah normal gebelik testi yaptım işte ilk başka coook silikti sonra böyle çıktı. Inşallah dogrudurHadi gözünüz aydın
Bu test erken gebelik testi değil ama di mi? Kendim için soruyorum. Her ay erken gebelik testine para verdiğim için, eğer çıkıyorsa ben de normal test alayım artık :)
Insallah ya cok tesekkur ediyorum.Kani acile mi vereyim, ne demeliyim gebelik için tahlil yaptırcm desem yaparlar mı ki acabaCanım hayırlı olsun inşallah benimde böyle silikti kan da ver hemen netleştir Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Gec dollenme olmasi beni mi buldu diyorum yani gec dollenme degildir hamile degilimdir diye dusunuyorum gec dollenme sık rastlanan bir sey mi bilmedigim ixin oyle dusunuyorum insallah gec dollenmedir ama aklima yatmiyor icimde bir umut var hala adet olamadim ve bugun normalde bitme gunuydu diye ama hic bilmiyorumHala adet olmadim bugun adet olsaydim adetimin son gunuydu adetim 8 gun suruyor ben adet gunum 3 gun gectifinde doktora gittim sonucum 0.05 cikti gec dollenme olabilir mi acaba ilk kez adetim gecikti bu ay
Bence de hamilesinHanimlaaaaaaarrr ben hamileyim galiba baksanıza cuma adet olmam lazım bu sabah gebelik testi yaptım yinezırt pırt test yapıyorum zaten baksanıza ikinci çizgi daha belirgin cikti tabi yine de silik ama bana yeter silik olması ay her şeye umutlanır oldum. Hayal kırıklığı yasamam insallah Eki Görüntüle 2280310
Ya tabi küçük daha sadece beni rahatlatsın bilmediklerim çok kuzum göremeyeceğimi biliyorum da Rabbim sağlık versin meleklerimize senden de güzel haberler bekliyorum kuzumAdet ağrısı gibi ağrı normal canım, korkma hiç.. yarın muayene falan etmez sanırım değerin çok küçük daha.. tekrar betaya bakar, güzel artmış değerlerle gelirsin inşallahhh
Canım özel bir hastahaneye gidersen acile direk kanda gebelik baktırmak istiyorum de her zaman bakıyorlar ama devlete gidersen onlar 7 gün geçmeden bakmıyorlar yada baktırmak için bir yalan bulman lazım inşallah güzel haberler alırsın kuzum bekliyoruzInsallah ya cok tesekkur ediyorum.Kani acile mi vereyim, ne demeliyim gebelik için tahlil yaptırcm desem yaparlar mı ki acaba
bugünün güzel haberiHanimlaaaaaaarrr ben hamileyim galiba baksanıza cuma adet olmam lazım bu sabah gebelik testi yaptım yinezırt pırt test yapıyorum zaten baksanıza ikinci çizgi daha belirgin cikti tabi yine de silik ama bana yeter silik olması ay her şeye umutlanır oldum. Hayal kırıklığı yasamam insallah Eki Görüntüle 2280310
Insallah canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitteBence de hamilesin
Çok teşekkür ediyorum ama kanda görmeden insan inanmak istemiyor. Rabbim hepimize nasip etsin nice mutlu haberler duymak nasip olsun insallahbugünün güzel haberi
tebrik ederim canım
Eveet canım çızgı var kan ver bıan önceHanimlaaaaaaarrr ben hamileyim galiba baksanıza cuma adet olmam lazım bu sabah gebelik testi yaptım yinezırt pırt test yapıyorum zaten baksanıza ikinci çizgi daha belirgin cikti tabi yine de silik ama bana yeter silik olması ay her şeye umutlanır oldum. Hayal kırıklığı yasamam insallah Eki Görüntüle 2280310
Ben devlette acılde baktrdım hiç sormadılar bıle gunun gctımı faln dıeCanım özel bir hastahaneye gidersen acile direk kanda gebelik baktırmak istiyorum de her zaman bakıyorlar ama devlete gidersen onlar 7 gün geçmeden bakmıyorlar yada baktırmak için bir yalan bulman lazım inşallah güzel haberler alırsın kuzum bekliyoruz
Valla ben gdıp gelıorum kan verdım butun degerlerı istedı bugun bakalım 4 gbı gdecegım ne dersecanım sen ne yaptınCandysisters
Ben de merkeze değil de eve yakın bir ilce var oraya gideyim diyorum hem ile h3m ilçeye yakın evimiz belki ildeki acil yoğun olduğundan bakmıyorlardır ilçedeki bakar 5 ten sonra gitcm degeriminsonucu cikinca yazarım şu an ilk siz biliyorsunuz kızlarBen devlette acılde baktrdım hiç sormadılar bıle gunun gctımı faln dıe
Ay bana Pazartesi neler dedi doktor yok daha çıkmaz 7 gün geçmesi lazım bilmemne ya dedim 2 gün geçti ama dedim çok rahatsızım şüphem var e bakayım bari dddü hep bana denk geliyorlar zatenBen devlette acılde baktrdım hiç sormadılar bıle gunun gctımı faln dıe
Kuzum evet kanda öyle çıktı ama bakalım Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallahUzun zamandır girmiyordum hamis olanlar gözünüz aydın allah anali babalı büyütsün diyelim şimdiden buraya görmediğim için hiç belirtme felan yaşamadım bir kac aydır en zanindan artık umursamiyorum artık merak ettiğim kişiler vardı ama bulamadım isimlerini en tanıdıkmilasudoruk geldi aklımda sen kalmissin hamis misin sen canim
Hadi inşallah güzel haberler el gel kuzumBen de merkeze değil de eve yakın bir ilce var oraya gideyim diyorum hem ile h3m ilçeye yakın evimiz belki ildeki acil yoğun olduğundan bakmıyorlardır ilçedeki bakar 5 ten sonra gitcm degeriminsonucu cikinca yazarım şu an ilk siz biliyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?