Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben seni çok iyi anlıyorum kuzum
Ama biliyormusun bebekler hep kafaya takmayınca geliyo
Burdaki tüm arkadaşlar aynı şeyi diyo keşke bizde yapabilsek
Kuzum nasıl perhiz yaptı eşin
Yükselmesi için
Cnm özelden yazcam bn sana sadece sunu diyim keciboynuzu özu ve ari sutu polen karisimi cok iyi diolar bayanlar icinde erkekler icinde hem kalitesi yukseliomus hem spermin sayisi bn keciboynuzunu zor icirdim tedaviye gidiyim doktor derse diyip duruo bnm odunum esin icerse kesin deneyin cok duydum etkisini

Insallah ya ailemizde esiminde bnmde ilk kez bizde oluo e illaki soramiosun kimseye cekiniosun korkuorumda umarim tedavi olmadan olur tum isteyenlerin cok dua ediom.

Amin amin rabbim biz gibi kalpden isteyen herkeze sag saglim nasip eder kuzum bnm sizleri gordukce bi sewiniorum anlatamm bna umut oluosunuz

Kuzum o göğüs ağrısı bende aylarca oldu ama şuanda çok ağrı yok sadece büyüdüler ve acıyorlar Sen içini ferah tut kuzum herşey güzel olucak Allah’ın izniyle
Insallah bi supriz olur bu ay insallah bnde yazarim ilk sizle paylasirim bilmedigimi soruyorum iste bilirsiniz halimden anlarsiniz die

Sende varmı canım herkeste bir olmaz bak kimisindede hep oluyor
Evet bende de var bikac gundur cok deil ama yine de gelio hic kuru gormedim kendimi. Bat 25 nde
Bide bi haftadr gogus ucum agrior hep. Ayaga kalkinca gozum karariyor. Artk neyin belirtisiyse yakinda belli oluck

Evet bende de var bikac gundur cok deil ama yine de gelio hic kuru gormedim kendimi. Bat 25 nde
Bide bi haftadr gogus ucum agrior hep. Ayaga kalkinca gozum karariyor. Artk neyin belirtisiyse yakinda belli oluck
Hayırlısı olsun inşallah kuzum bebiş belirtisi olsun

Insallah bi supriz olur bu ay insallah bnde yazarim ilk sizle paylasirim bilmedigimi soruyorum iste bilirsiniz halimden anlarsiniz die
inşallah canım ben de ilk size söyledim bir de iki arkadaşım biliyor. Ama onlardan önce sizler öğrendiniz. Mutluluklarınız mutluluğum olur güzel haberleri okudukça seviniyordum şimdi daha da çok sevineceğim hem kendi adıma hem müjdesini alan anneler adına

Canım sağlıcakla değerin artar güzel güzel inşallah Bebeğini kucağına Alman nasip olur sağlıkla Adetin geçmişmiydi senin canım
inşallah canım benim sizlerin güzel haberlerini de alacağız inanıyorum. Adetim geçmedi cuma normalde ama iki haftadır sürekli tansiyonum düşük bir de pazar günü erken gebelik testi yapmıştım çook silik çıkmıştı ona güvendim bu sabah da normal gebelik testinde silik çizgiyi görünce koştum doktora

Anliorum seni hadi hamisler cogalio

Hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almak nasip olsun kuzum Cuma yine ölçtür değerini güzel güzel ilerlersin inşallah

milasudoruk
Inşallah coook teşekkür ediyorum.
bu arada herkese güzel dilekleri ve destekleri için de çok teşekkür ediyorum ❤❤❤❤❤
İnşallah canım bende yarın gidicem inşallah değerim artıyordur sağlıkla 3 gündür ölçtürmedim çünkü dedim nasılsa yarın doktora gidicem

İnşallah canım bende yarın gidicem inşallah değerim artıyordur sağlıkla 3 gündür ölçtürmedim çünkü dedim nasılsa yarın doktora gidicem
Ben de cuma giderim yine herhalde. Gerçi eşim şu an yanimda değil c.tesi yanıma gelecek acaba c.tesi mi gitsek beraber. Hem ona hala söylemedim nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum güzel bir sürpriz olsun istiyorum ama bakalım dahaca bulamadım. Belki evimizin asagi tarafinda e bebek magzasi var magaza calisanlariyla anlasip bebeginizden size bir hediye var deyip test sonucunu kutuda esime vermelerini isteyebilirim. Bence guzel bir fikir oldu yaaa

Bencede güzel bir fikirmiş canım Rabbim nasip etsin inşallaj gerisi herşey oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…