- 25 Şubat 2016
- 7.764
- 12.991
- 248
- 31
Normal şartlarda ıyıymde pskolojık olarak pek iyi degılım degerım az dusuomus cumaya kurtaj yaparz dedı eger yıne az duserse dedıCnm sen nasilsin iyimisin
Allah Allah :) aman bosver sonuca bak senAy bana Pazartesi neler dedi doktor yok daha çıkmaz 7 gün geçmesi lazım bilmemne ya dedim 2 gün geçti ama dedim çok rahatsızım şüphem var e bakayım bari dddü hep bana denk geliyorlar zaten
Suan yaparsan cıkabılır canım zaten 8 gun gecıkmıs bıde ıkı gun olmus kanama baslayalı şuan yaparsan cıkar bence sonucHayırlı geceler arkadaşlar. Bu ay adetim 8 gün gecikmeli oldu ama adet mi yerleşme kanaması mı oldu anlamadım. Bu ay adetim diğer aylardan çok farklıydı 3 gün sürdü ve az az geceleri kesildi Gündüz yine az az geldi. İlk hamileliğimde de böyle olmuştu adet sanmıştım fakat yerleşme kanamasıymış 6 haftalıkken öğrenmiştim. Sizce ne zaman evde gebelik testi yapayım kanamanın üstünden 2 gün geçti.
Hamışler hemılelıgınızı eklesenızde kim hamıle bılelım
Güzel bayanlar günaydın öncelikle ,
Bundan 6-7 gun once yazmistim size belirtilerimi bugun sabah cift cizgi gordum.
Hani bu belirtiler olmaz diyen dr ve arkadaşlar bildiğiniz yanlış bilgi haberiniz olsun.
İliskiden 2 sonra benim belirtilerim başladı benim. Once karin agrisi 4 gun sonra asiri sis ve avriyan gogusler bunlar adet tarihime yakin hafifledi ve bitmeyen bel ve kasik agrisi bogaz kurulugu idar rengi koyulugu bu da adetime 3 gun kala azaldi, ve adet gunu adet sancisi ve artan bel ağrısı kendinizi dinlemeyin diyenleri dinlemeyin ben yoktur diye dis filmi cektirdim. Bu arada erken gebelik testinde ve kanda 13 unde cikmadi. Hani erken gebelik testlri 6 gun oncesini veryr ya o da yalan. Henuz ka yaptrmadim idrar testine dayanarak yaziyorum. İnsallah kanda da cikar ve mutlu sonla biter. Hepinizin dileklerine kavusmasi dileğiyle.
Bizlerde cahil degiliz canim belirtilerimi paylastim cok sag ol bu kadar duyarli olduğun icinGünaydınlar cümleten bel karın kasık ağrısı soğuk salgınından da gelebilir (bel salgını duydunuz mu eşlerinizdende gelebilir ilişkiden sonra ) herkadın belirti yaşamaz ama his edebilir doktorlar doğru söylüyorlar bilgili insanlar okumuş insanlar ama bizler hislerimize güvenmeliyiz ama bizleride yanıltabilir hislerimiz test lerde kan testleri negatif sonucu neolabilir. hamile olabiliriz adette görebiliriz ( kendin yaşadım içi sonuçta gebeydim) ve kişi her gebelik belirtisini yaşayabilir yaşanmıcak denen birşey yok
en önemlisi bebeyi ultrason da görmek.
Ben diyorum ikinci adet gününüzü görmeden hap veya filim herhangi zarar verecek birşey yaptırmayın kendinize.
Sen ne sordun ?Kizlar banda yardimci olun yazdim kimse cevap vermedi
Teşekkür ederim inşallah kandada gorursem bende rahatliycmDuamolsun sen çizgi görmüşün allah tamamını erdirsin Sağlık lı hayırlısını kılarak kucağına nasip etsin insallah amin.
Kuzum dun yazmistim hralde benim 19 mayis rgldi oldum 30 gun snra olmam gerekirken hala adet bekliyorum olmadim bugun olsaydim ucuncu gunum olcakti ama daha gelen giden yok hic kuru olmamistim bubkadar beliryidr yok sadece arada belime ve ksol kasigima agrilar saplaniyo gidiyo ba bole hamile kalan var miSen ne sordun ?
Ben kasımdan beri deniyorum ama henüz gelmedi bakışım bu ayda sanırım tutmadı çünkü dar lekenin koyusu geldi hep regliden önce gelirdi çünkü kısmet degilim diyorum o yüzden uzme kendini ve test alıp yapma ben artık kırmızıyı görmek bekliyorum en azindan negatif görmekten iyihenüz yok kuzum
denemelere devam bu 3.ayım olacak bakalım
geçen ay hastalıklarla ilaçlarla geçti toplamda 2 ay
ama gerçekten insan yoruluyor uzun seneler uğraşan arkadaşlarıma hemen verir inşallah hep böyle dua ediyorum
İdrarda çıktına göre mutlaka kanda çıkar inşallah yüreğini rahat tut fazla Ağır birşey kaldırma.Teşekkür ederim inşallah kandada gorursem bende rahatliycm
Bir kaç gün bekle 30günü doldurmuşun sonra gelmese test yaptır benim adettime var daha kasık da Ağrı ve arada bir bel agrısı var su gibi akıntı var.Kuzum dun yazmistim hralde benim 19 mayis rgldi oldum 30 gun snra olmam gerekirken hala adet bekliyorum olmadim bugun olsaydim ucuncu gunum olcakti ama daha gelen giden yok hic kuru olmamistim bubkadar beliryidr yok sadece arada belime ve ksol kasigima agrilar saplaniyo gidiyo ba bole hamile kalan var mi
Biliyorum canim is yerinde yaşadıkları hile hatırlıyorum benim de bir arkadaşım işten çıktı hamile bir arkadaşım daha ve o da çıktı bakalim hamis kalacak mi bende on muhasebecilik cumartesi de ful calisiyorum is ve hayat stresi bitmiyor maalesefKuzum ben 5 yıldır çalışıyordum. Aşırı stresliydim. Muhasebeciydim. Sürekli yoğundum ve haftasonu bile işe gidiyordum. İşi bıraktığımın 2.ayı gebe kaldım. Bence bende onun da etkisi var. İş stresi bitti, kafam rahattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?