Canim niye kurtaja karar verdiler ki hemen. Ben kurtaj olmadim sadece igne ile düştü deger. Sag tupte gorunen kitle de bir iki adetle eriyecek dediler. Bir adet gordukten sonra ultrasona cagirdi doktorDeğerim düşmedi ama çok yavaş artıyor. ultrasonda kese benzeri kitle görüldü sol tüpte. İki kadın Doğum uzmanı bir radyoloji uzmanı inceledi. Yarın yatışım yapılıyor, iğne burulacak ve rahim içi temizlenecek kürtajla.. vücut iğneye yeterli tepkiyi vermezse ameliyat ile alınacak kitle
Canım kürtaj rahim içimi temizlemek için, zaten kürtajla kitleye ulaşamazlar tüpte çünkü.. Kese rahim içinde değil ama gebelik dokularının temizlenmesi gerekiyormuş, patolojiye gitmesi için..Canim niye kurtaja karar verdiler ki hemen. Ben kurtaj olmadim sadece igne ile düştü deger. Sag tupte gorunen kitle de bir iki adetle eriyecek dediler. Bir adet gordukten sonra ultrasona cagirdi doktor
Bende uygulanmadi o islem. Ama baska bir hasta vardi ondada yapılmıştı kurtaj ilginc vala.Canım kürtaj rahim içimi temizlemek için, zaten kürtajla kitleye ulaşamazlar tüpte çünkü.. Kese rahim içinde değil ama gebelik dokularının temizlenmesi gerekiyormuş, patolojiye gitmesi için..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşallahHmm bak seninkide farkliymis hadi insallah hayirlisi ile sende kavusursun yawruna sag salim.⚘
Kimi çoğaldı diyor kimi kuruydum dior cnm kişiye göre değişiyo snrm bende de vajinal kuruluk var ama ara ara yumurta aki kıvamında şeffaf akıntım oluyorMerhaba hanimlar . Adete yakin akinti cogalir mi azalir mi sizce
Hmm anladimKimi çoğaldı diyor kimi kuruydum dior cnm kişiye göre değişiyo snrm bende de vajinal kuruluk var ama ara ara yumurta aki kıvamında şeffaf akıntım oluyor
Hayırlısı olsun canım herşey Allah tanHmm anladiminsllh gebeliktendr de suprz olur bize
Var demek ki doktorların bir bildiği..Bende uygulanmadi o islem. Ama baska bir hasta vardi ondada yapılmıştı kurtaj ilginc vala.
Insallah kuzum ts ederim ☺Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah
Ek olarak bi de sıcak basıyordu beni. vücut ısım yüksekti biraz
Bnm yumurtlama zamani ve adete yakin asiri akintim oluo özellikle yumurtlama zamani .Merhaba hanimlar . Adete yakin akinti cogalir mi azalir mi sizce
Evet bnm de yum zamani asiri derecede oldu. Hatta cok beyazdi . Su an o kadr bi beyazlk yok ama akintm varBnm yumurtlama zamani ve adete yakin asiri akintim oluo özellikle yumurtlama zamani .
Gecen ay asiriydi bu ayda bem beyaz akio yumurtlama zamanimdayim bakalim nolcak insallah tedawi olmadan gebeligim olurEvet bnm de yum zamani asiri derecede oldu. Hatta cok beyazdi . Su an o kadr bi beyazlk yok ama akintm var
Insllh hepimizin sornsz olurGecen ay asiriydi bu ayda bem beyaz akio yumurtlama zamanimdayim bakalim nolcak insallah tedawi olmadan gebeligim olur
Aynen canim sikma canini benim değer kadar yüksek degil senin ben 1290 ile yatmıştımVar demek ki doktorların bir bildiği..
Hayırlısı olsun inşallah canım, sağlıkla nasip olsun inşalllah.. denemelerden önce hsg çektirecek misin? Öyle okudum hep..Aynen canim sikma canini benim değer kadar yüksek degil senin ben 1290 ile yatmıştım
Ic kanama riski vardi igneyle dustu çok sukur rabbim kisa zamanda bize de hayirlisiyla sağlıklı gebelikler nasip etsin. 4 5 ay arasi korunma verdi doktor bana. Ekim ayinda başlayacağım tekrar denemeye
Canım benim geçen haftadan beri aşırı baş dönmesi gibi yorgunluk gibi bir hal vardı üzerimde sürekli tansiyonumu ölçüyordum düşük çıkıyordu hatta ablamlar dalga geçtiler hamile misin kız yoksa diye ben de yoook 2 aydır böyleyim dedimdiKizlar guzel soru guzel hamisler adetgununuz gelene kadar ilk bel , karin ve kazik agrilarinizi ne zmn hissettiniz ? Yada ilk belirgin belirtinizi ne zman hissettiniz öle diyim ?
Aaa ne zmn ögrendin kiz sen nasil ögrendin erken mi ögrendinCanım benim geçen haftadan beri aşırı baş dönmesi gibi yorgunluk gibi bir hal vardı üzerimde sürekli tansiyonumu ölçüyordum düşük çıkıyordu hatta ablamlar dalga geçtiler hamile misin kız yoksa diye ben de yoook 2 aydır böyleyim dedimdikaşık agrım da sadece sol kasığımda bazen bacağıma ve belime vuran bir sanci vae. Bu arada adet günüm yarin
Hsg ne oluo canımHayırlısı olsun inşallah canım, sağlıkla nasip olsun inşalllah.. denemelerden önce hsg çektirecek misin? Öyle okudum hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?