Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim niye kurtaja karar verdiler ki hemen. Ben kurtaj olmadim sadece igne ile düştü deger. Sag tupte gorunen kitle de bir iki adetle eriyecek dediler. Bir adet gordukten sonra ultrasona cagirdi doktor

Canim niye kurtaja karar verdiler ki hemen. Ben kurtaj olmadim sadece igne ile düştü deger. Sag tupte gorunen kitle de bir iki adetle eriyecek dediler. Bir adet gordukten sonra ultrasona cagirdi doktor
Canım kürtaj rahim içimi temizlemek için, zaten kürtajla kitleye ulaşamazlar tüpte çünkü.. Kese rahim içinde değil ama gebelik dokularının temizlenmesi gerekiyormuş, patolojiye gitmesi için..

Canım kürtaj rahim içimi temizlemek için, zaten kürtajla kitleye ulaşamazlar tüpte çünkü.. Kese rahim içinde değil ama gebelik dokularının temizlenmesi gerekiyormuş, patolojiye gitmesi için..
Bende uygulanmadi o islem. Ama baska bir hasta vardi ondada yapılmıştı kurtaj ilginc vala.

Var demek ki doktorların bir bildiği..
Aynen canim sikma canini benim değer kadar yüksek degil senin ben 1290 ile yatmıştım
Ic kanama riski vardi igneyle dustu çok sukur rabbim kisa zamanda bize de hayirlisiyla sağlıklı gebelikler nasip etsin. 4 5 ay arasi korunma verdi doktor bana. Ekim ayinda başlayacağım tekrar denemeye

Hayırlısı olsun inşallah canım, sağlıkla nasip olsun inşalllah.. denemelerden önce hsg çektirecek misin? Öyle okudum hep..

Kizlar guzel soru guzel hamisler adetgununuz gelene kadar ilk bel , karin ve kazik agrilarinizi ne zmn hissettiniz ? Yada ilk belirgin belirtinizi ne zman hissettiniz öle diyim ?
Canım benim geçen haftadan beri aşırı baş dönmesi gibi yorgunluk gibi bir hal vardı üzerimde sürekli tansiyonumu ölçüyordum düşük çıkıyordu hatta ablamlar dalga geçtiler hamile misin kız yoksa diye ben de yoook 2 aydır böyleyim dedimdi kaşık agrım da sadece sol kasığımda bazen bacağıma ve belime vuran bir sanci vae. Bu arada adet günüm yarin

Aaa ne zmn ögrendin kiz sen nasil ögrendin erken mi ögrendin

mrssoydas canım hayırlısı olsun hakkında rabbim dha güzelini nasip edecektir sıkma guzel canını, sizden bu haberleri aldıkça ben de korkar oldum asıl mesele gebeligi ogrendikten sonra başlıyor aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…