Bu hafta son kontrole gittim doktora sordum hsg için. Cocugun varmi dedi yok dedim. Ameliyat da olmadin gebede kalabiliyorsun gerek yok dedi. Ama ben iki ay sonra su kist kaybolunca baska bir doktora gidip cektirmek istiyorum ya. Ne yapicam bilemedim doktor öyle soyleyinceHayırlısı olsun inşallah canım, sağlıkla nasip olsun inşalllah.. denemelerden önce hsg çektirecek misin? Öyle okudum hep..
Masallh ne nazliymisKizlar 22 haftalik oldum hala cinsiyetini gostermiyo benm kucugum
Kusura bakma kuzum sen o tahlilleri neden istedi deyince ben de doktorun bir şey anlatmıyor sandımTek dualarımız bebeklerimiz için kuzum sağlıcakla kavuşalımben doktorumdan da memnunum şimdilik çünkü daha önce ilk evlendiğim de başka bir doktora gitmiştim oda ablamın doktoru bana sağ yumurtalığın yok çocuğun zor olur 1 sene içinde yap demişti ama bu gittiğim doktorda her baktığında gördü şaşıyorum nasıl görmediler dedi bugünde gittiğimde dedim sonunda başardım galiba belki diyorum Perşembe’ye kese fgözükür
Ya kızlar birde çok afedersiniz ama bir şey sorucam gebelikte özel bölgenize ağda yaptırıyormusunuz yani ben sürekli ağda yaptırırım gerçi doktora da sordum yaptırabilirsin dedi ama ben yinede tedirgin oldum yaptıran varmı ilk haftalarında ???
Yok kuzum estağfirullah ne kusuru 1 sene olcak buna gidiyorum şimdilik memnunum tiroid tedavimi filan hep bunda gördüm .Ah ah sen bi görseydin yit tür titriyordum vallaKusura bakma kuzum sen o tahlilleri neden istedi deyince ben de doktorun bir şey anlatmıyor sandımçünkü doktor çok çok önemli. Neyse ki düşündüğüm gibi değilmiş sana her şeyi anlatmış
İnşallah keseyi görürsün kuzum. Her doktora gittiğinde bir heyecan olacak ☺ kese, bebek, kalp atışı, kilosu... ☺☺ Rabbim bizlere ve arkadaşlarımıza hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah ❤❤
Ben kalp atışı için gittiğimde resmen titriyordum. Doktorumun yanında bir hasta vardı o yüzden ultrason odasına biraz geç geldi. 7-8 dakika bana 1 saat gibi geldiçok şükür duydum rahatladım kuzum. Artık sıra sende ☺☺❤❤
6 yıldan beri gittiğim yer kuzum yok dedim hani çekiyo filan ya ondan tedirgin oldum biKuzum yaptırdığın yer güvenilir ve temizse sorun yok. Benim tanıdığım herkes yaptırıyor. Ben mide bulantılarımdan dolayı ağdaya gidemedim malesef jiletle aldırdım. Ama dediğim gibi mekân temiz ve hijyenik ise sorun olmaz.
Kesin kızdır canim o zaman :)Kizlar 22 haftalik oldum hala cinsiyetini gostermiyo benm kucugum
6 yıldan beri gittiğim yer kuzum yok dedim hani çekiyo filan ya ondan tedirgin oldum biAy anne lik duygusu bizi şimdiden sardı herşey onlar için onları sağlıkla kucağımıza alabilmek için❤
Anladm kuzum ts edermYok canım ben hiç yaptırmadım ama dış gebelik sonrası korunma dönemi bitikten sonra yaptırmak gerekiyormuş
Aynen öyle kuzum inşallahAmin inşallah kuzum. Yeter ki onlar sağlıklı olsun.❤
Canım günün geçmiş miydi seninHer an reğli olacak gibi hissediyorum
CANIMMM çok sevindim yaaaKızlar Rabbime şükürler olsun bebeğimin kalp atışını duydum.
Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah. Hepinize dua ediyorum. En yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Rabbim isteyen her kadının rahmini ve kucağını doldursun inşallah.
canımm çok üzüldüm yaaDış gebelikmiş
Gecen ay 25 oldum regli dün leke gibi geldi kahve kahve pembe tonlarinde is çamaşırı petece ile sildim penbe tunida akıntı geldi ama dünden bugün hala gelen giden yok bugün bir ara hafif karnım ağrır gibi oldu sadece birde bazen reglidrn öncekötü kahve leke gelirdi sonra adet başlardı bazen direk kırmızılar gelir kafam karsik ablam veremedim test de yapmak istemiyorum ne zaman yapsam 1 saat yada 1 gün geçmeden geçmeden kırmızılar geliyor ondan direk kendisi gelsin istiyorumCanım günün geçmiş miydi senin
Anladın kuzum hayırlısı olsun inşallah valla değişik olmuş ya inşallah meleğin gelmiştir bekle bakalım biraz daha test yaparsın ona göre hayırlı haberler alırız inşallah senden deGecen ay 25 oldum regli dün leke gibi geldi kahve kahve pembe tonlarinde is çamaşırı petece ile sildim penbe tunida akıntı geldi ama dünden bugün hala gelen giden yok bugün bir ara hafif karnım ağrır gibi oldu sadece birde bazen reglidrn öncekötü kahve leke gelirdi sonra adet başlardı bazen direk kırmızılar gelir kafam karsik ablam veremedim test de yapmak istemiyorum ne zaman yapsam 1 saat yada 1 gün geçmeden geçmeden kırmızılar geliyor ondan direk kendisi gelsin istiyorum
Msjı anca gördüm cnm kusura bakma Bi kavanoz bitene kadar her sabah bir yemek kaşığı inşallah hayırlı haber alırsınMerhaba ,
Keçi boynuzu pekmezini ben de çok duydum ve yumurtlama dönemime 4 gün kala aldım eşime içirmeye başladım. İnşallah etkisi oluyordur :) Bakalım bu ay göreceğiz. Sizin eşiniz 1 ay boyunca her gün mü kullandı? Bir de ne kadar içiyordu?
Önemli değil canım , senden cevap gelene kdar ben hamile olduğumu öğrendim :))))Msjı anca gördüm cnm kusura bakma Bi kavanoz bitene kadar her sabah bir yemek kaşığı inşallah hayırlı haber alırsın
Anladın kuzum hayırlısı olsun inşallah valla değişik olmuş ya inşallah meleğin gelmiştir bekle bakalım biraz daha test yaparsın ona göre hayırlı haberler alırız inşallah senden de
Maşallah cnm çok sevindim hayırlı olsun demek işe yarıyomuşÖnemli değil canım , senden cevap gelene kdar ben hamile olduğumu öğrendim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?