Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Valla kuzum gonul isterki hemen olsun müjdeli haberi vereyim ama içinde hic oyle bir hoş yok hasta olacak isim gibime geliyor
İnşallah kuzum inşallah hiç belli olmaz ama benimde hiç belirtim birşeyim yoktu inşallah seninde öylede

Güzel haberler verirsin inşallah canım
Canm ağdayı sormuşsun sanırım ben epilasyon yapıyordum bıraktım zararı yok ama hormonların etkisiyle acı fazla oluyo şuan 4 aylığım kaşlarımı alırken bile acıyı fazla hissediyorum sende de aynısı olcak diye bişey yok ama söylemek istedim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hadi ya Ay ben normal hamile değilken bile acı çekiyordum ya ama korkmayayım en azından sıkmayayım kendimineyse artık bi deneyeyim baktım çok acıyo yarıda bıraktırırım valla çok sağol kuzum Amin hepimiz inşallah

Son üç ayda yaptırma canım.erken doğumu tetikliyormuş öyle okudum.

Yani iltihaptan dolayi olabilir

Kızıma hamileyken doğurana kadar yaptırdım canım doktoruma da danışmıştım zaten.. hatta sonuncusunu 39 haftalık yaptırıp 40+4’te Doğuma gitmiştim

Canım nasılsın Ya öyle bende sordum yaptırabilirsin dedi ama insan kasılıyor ya yaptırrken ondan korktum

Kanamam oldu biraz ama çok değil bir şey olur mu ya ben çok korkuyorum düşük olursa diye

Kuzum hemen doktora git protestan versin sana. Korkma lekelenme olması normalmiş ama o ilacı kullanman lazım. Mutlaka doktoruna git. Vakit kaybetme. İlacı içince bir sorun olmaz inşallah. Bazı insanlar doğuma kadar lekelenme yaşıyor. Korkma sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…