Test bozuk deilse hamilesin cnm tebrk edermadetim çarşamba günü bugün yaptığım test bu şekilde çıktı. sizce hamile miyim ?
Güzel haberler alır inşallah sonucu yazarsın kuzum inşallah meleği gelmiştir arkadaşınındaOda öyle yapcak cnm sağol cevabın için
adetim çarşamba günü bugün yaptığım test bu şekilde çıktı. sizce hamile miyim ?
Yazarım canm inşallahGüzel haberler alır inşallah sonucu yazarsın kuzum inşallah meleği gelmiştir arkadaşınında
Ben eczaneden keçi boynuzu özü almıştım canm ama tozu nasıl bilmiyorumIlk defa yapiyorumm
Canm arkadaş başka test denemiş çıkmamış grip olmuşGözün Aydın canım kan testiyle netleştir Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Peki işe yaradimiBen eczaneden keçi boynuzu özü almıştım canm ama tozu nasıl bilmiyorum
canım ben göremedimKızlar sizce var mı
ben regl gününe kadar test yapmamaya yeminliyim..olacagı varsa olacak yoksa gelecek zaten kırmızılar6 gün canm daha erken merak işte
Ne güzel yazmışsın bilgilendirmişsin emeğine sağlık. Tiroid ilacının gebeliğe engel olduğunu ilkkez burda okudum. Çok komik. Ülkece cehaletten ölecez.Levotiron ilacı hormon ilacıdır arkadaşlar gebelikde de hiç bir engel teşkil etmiyor bebek oldurmuyor gibi bi dusunceyede kapılmayın. Aksine troit hormonlarınızı düzenleyip vücudunuzu düzene sokmaya çalışan bir ilaç. Gebeliğimin 3 ayındayım ve 5 aydır bu ilacı kullanıyorum ve ben bu ilaç sayesinde gebe kaldım
Asa çok geçmiş olsun kuzum inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsinCanm arkadaş başka test denemiş çıkmamış grip olmuş
Canım çok şükür iyiyiz sen nasılsıngünaydın kızlaaaaarrr
nasılsınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?