Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adetlerin rutin düzenliyse hamile olmayabilirsin canım şüphen varsa bekle bi kac gun ssonra tekrar kan ver istersen kaç çıkmıştı değerin

Bata yakın lh testi koyu olduğunda yani pik şeklinde olduğunda hamilelige yoruyorlar canım tabi herkeste farklı olabiliyor
CNım bata 2 gün var sırayla günler bu şekilde biri Pazartesi biri Salı biri bugüne ait
Üç çarpı olan bugüne ait sence nasıl

Eklentiler

• image.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 68
Vala cok halsiizm uyku hali var baska da bi değişiklik yok ara ara karın ağrım oluyor

Ben şuan gebeyim canım ve benim de önceki ay adet döngüm değişmişti. Sonraki ay adet günüm yine geçti ve uyku hali başladı. Çok bitkindim. Gebe olduğumu öğrendim. İlla şuran buran ağrıyacak diye bir şey yok kuzum. Ben gebe olduğumu öğrendikten sonra ağrılarım bulantılarım başladı. İnşallah sen de gebesindir canım. Gebe değilsen bile adet döngüsü değişmesi gebelik olacağına işaret derler. Hayırlısı olsun

canım beklıomsn hala cıkmadı dmi sonucun
aramadım daha canım birazdan ararım
MasAllah canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsin öyle tabi herkesin belirtisi farklı daha önceki aylarda daha fazla belirti olmasına rağmen hamile değildim bklm Mevlam neyler neylerse güzel eyler

Canım doktor net birşey söylemedimi keşke anlasaydım yardımcı olabilseydim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…