- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Normal bence canım ara ara banada oluyor sanki uyuşuyor benim kuzenimde hamileyken beli çok ağrımış senin kan yok dimi inşallah durduBugün sabah belimin ağrısından uyandım çok sızlıyordu uyuyamadım sonra bu bel ağrısı normal mi hamilelikte
Кuzum biliyorum kolay olmuyor negatifi duymak ama sakın çok üzülme Rabbim nasip edeceği zamanı biliyordur hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda inşallahSimdi aradım kızlar malesrf gebelik yok dedi demek ki gec yumurtlama olduğu icin gevikti adetim
hala olmadınız değilmi aynı durumdayız sizle bir gün var aramızda ben hala regl olmadım hala hamile hissediyorum sonuca inatSimdi aradım kızlar malesrf gebelik yok dedi demek ki gec yumurtlama olduğu icin gevikti adetim
aynen öyle cnm hayrlisi olsun ne diyim nasip qmin insAllah cnm hepimize insAllahКuzum biliyorum kolay olmuyor negatifi duymak ama sakın çok üzülme Rabbim nasip edeceği zamanı biliyordur hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin tez zamanda inşallah
Yok cnm olmadım henüz ağrılarım var ama gelen giden yok sende mi kan vermistinhala olmadınız değilmi aynı durumdayız sizle bir gün var aramızda ben hala regl olmadım hala hamile hissediyorum sonuca inat
olabilir canımSimdi aradım kızlar malesrf gebelik yok dedi demek ki gec yumurtlama olduğu icin gevikti adetim
Aynen hayırlısı olsun bakalımolabilir canım
hayrlısı olsun canmAynen hayırlısı olsun bakalım
Kanamam yok canım çok şükürNormal bence canım ara ara banada oluyor sanki uyuşuyor benim kuzenimde hamileyken beli çok ağrımış senin kan yok dimi inşallah durdu
Valla kuzum kendimizi öyle bir kaptırıyoruz ki internet te her yazan olcak sanki diye düşünüyoruz bir türlü aklımızdan çıkmıyor ama içimizi ferah tutalım Rabbim kucağımıza almamızı nasip edecek inşallahKanamam yok canım çok şükür
İnternetten bakınca korktum ilk üç ay bel ağrısı düşük belirtisi olabilir diye yazınca
Evet canım aynen en iyisi hiç bakmamak internete.Valla kuzum kendimizi öyle bir kaptırıyoruz ki internet te her yazan olcak sanki diye düşünüyoruz bir türlü aklımızdan çıkmıyor ama içimizi ferah tutalım Rabbim kucağımıza almamızı nasip edecek inşallahNe kadarlık oldu senin minnoş kuzum şimdi
Maşallah kuzum bencede ama bazen dayanamıyoruz işte Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin minnoşlarımızı inşallahEvet canım aynen en iyisi hiç bakmamak internete.
Amin canım inşallah..
7 haftalık oldu.
Sanırım yaradı bir ay sonra hamileydimPeki işe yaradimi
Amin canm inşallah sağolAsa çok geçmiş olsun kuzum inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin
İnşallah canım inşallah..Maşallah kuzum bencede ama bazen dayanamıyoruz işte Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin minnoşlarımızı inşallahKese yi ne zaman görmüştün canım sen
Anladım kuzum maşallahİnşallah canım inşallah..
6+1 haftalıkken bebeğimin kalbi duyuluyodu kese de görülmüştü.
Anladim canim darisi tum isteyenlerin başinaSanırım yaradı bir ay sonra hamileydim
Sonuc noldu goremedim merak ettimhadi bakalım peki kendine herhangi bir değişiklik hissedıomsn
Simdi buldum sonucu ve seni. Hayirlisi olsun canim.Simdi aradım kızlar malesrf gebelik yok dedi demek ki gec yumurtlama olduğu icin gevikti adetim
Saol cnm insAllah hayırlısı olsun yapacak birsey yokSimdi buldum sonucu ve seni. Hayirlisi olsun canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?