- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Ay maşallah kuzum ya ne güzel bir duygu şuan hissettiğin bende o raddelere gelebilirim inşallahBende ara ara batmanlarım oluyor şükür 4. Aya giricez inşallah ben rahim ağzı kisaligiyla uğraşıyorum progestan kullanıyorum ama onu yavaş yavaş hissetmeye başladım bu herşeye değer gerçekten
Hiç korkma dolu dolu kanaman olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz inşallah. Ve çok çok normal kasik ağrılarının olması bi kaç hafta daha devam eder canım sonra mide bulantıları başlar tam onlar bitti derken baş ağrılarıAy maşallah kuzum ya ne güzel bir duygu şuan hissettiğin bende o raddelere gelebilirim inşallahSağlıcaklada kucaklarımıza alalım meleklerimizi .A ilk defa duydum rahim ağzı kısalığını Rabbim korusun meleğini bende progestan kullanıyorum fitil olarak tedbir amaçlı .perşembe gittiğimde benim hesaplmama göre 5+1 di doktor 5+4 dedi aman sağlıklı olsunlarda.ya benimde dün sancım vardı akşam ara ara sanki sağ tarafıma arada bir vuran böyle yumruk atıyorlar gibi acayip birler herhalde dedim büyüyor mu ondan mı acaba
Çok sağol canım Allah razı olsunHiç korkma dolu dolu kanaman olmadığı sürece hiçbir sıkıntı olmaz inşallah. Ve çok çok normal kasik ağrılarının olması bi kaç hafta daha devam eder canım sonra mide bulantıları başlar tam onlar bitti derken baş ağrılarıkorkma karin ağrılarından
Benimde ilk canım olabildiğince aklına kötü gotirmiceksin . En küçük birşey olduğunda diyorum verende Allah alacak olanda o o yüzden kendimi hep öyle avutuyorumÇok sağol canım Allah razı olsunRabbime şükür olmadı öyle birşeyim olmazda inşallah.Ya ilk olcak ya çok tedirgin oluyorum ve neyin ne olduğunu ağrılarıda bilmediğim için haftaya da inşallah kalp atışlarını duyarız .Valla olsa bir dert olmasa bir dert olmayıncada bu sefer niye ağrı durdu diyoruz Bebeklerimizide sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Benimde ilk 20 yaşındayımolabildiğince aklına kötü gotirmiceksin . En küçük birşey olduğunda diyorum verende Allah alacak olanda o o yüzden kendimi hep öyle avutuyorum
20 yaşındamısın maşallahBenimde ilk canım olabildiğince aklına kötü gotirmiceksin . En küçük birşey olduğunda diyorum verende Allah alacak olanda o o yüzden kendimi hep öyle avutuyorum
Testi ilk idrarla mi yaptınızArkadaşlar ovulasyon testi yaptım ve yumurtlama zamanını değerlendirdik takvime göre 14.15. Gün yumurtlama oldu beklenen regl tarihi 3 ya da 4 temmuz (takvime göre yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor) adet döngüm pek düzenli değil 26 27 28 23 gün değişiyor. Yumurtlamadan sonra beklenen adete 10 gün kala kasık bel ağrısı göğüslerde sızı oldu sanırım pms dönemine giriyorum ondandır diye düşündüm ama bikaç gün ara ara baş dönmesi denge kaybı gibi oldu. Birkaç gündür de midemde yanma ekşime bulantı oluyor. İlk hamileliğimde baş dönmesi mide bulantısı yaşamamıştım. Şimdi reglime 3 ya da 4 gün var dün erken gebelik testi yaptım negatifti. Çok da kendimi dinlemek de istemiyorum umutlanmamak için ama. Dün ve bugün özellikle adet oldum sanıyorum wc ye gidiyorum bişi yok akıntıymış. Bugün sabah idrarımı yaptım aynı yumurtlama zamanındaki gibi beyaz akıntı gördüm. Lütfen bana yardımcı olun sizce durum nedir
Bu bende de olmuştu ama tabi adet tarihini beklemek lazım. Testi ilk idrarlami yaptınız acaba?Ayrıca şunu unuttum adetime 3 4 gün kala kasık ve bel ağrım olur normalde canım çok çikolata çeker. Ben ağrıları yumurtlamadan sonra yaşadım daha çok şimdi ise azaldı ve canım hiç çikolata şekerli şeyler istemiyo
Yani ben belirtilerimi yazdım en belirgin drumunda dedigi boğaz kuruluğu. Ben de adetten once serbetli tatli cikolata ne varsa canim isterdi istemedi diye şaşırmıştım. İnşallah hamissindirEvet ilk idrarla yaptım
Aynı markanın erken gebelik testini adetten 5 gün önce yaptım negatif çıktı ertesi günü ve ondan sonraki gün içinde çıkan normal gebelik testini yapmıştım pozitifi görmüştüm canım bende netten almıştım paket olarak 30 ovu 1 erken gebelik 2 normal gebelik testi bi iki gün daha bekle ve normal gebelik testi yap ilk idrarinlaEvet ilk idrarla yaptım testi internetten almıştım ovulasyonun yanında hediye gelmişti laboquick marka
Günaydın canım bende senin dediğin o paketten almıştım internetten. 4 temmuzda regl olmam gerek biraz önce normal gebelik testi yaptım negatifAynı markanın erken gebelik testini adetten 5 gün önce yaptım negatif çıktı ertesi günü ve ondan sonraki gün içinde çıkan normal gebelik testini yapmıştım pozitifi görmüştüm canım bende netten almıştım paket olarak 30 ovu 1 erken gebelik 2 normal gebelik testi bi iki gün daha bekle ve normal gebelik testi yap ilk idrarinla
Umudunu kaybetme benim bebisimde hicbir sorunumuz olmamasına rağmen 1 senenin ardından geldi rabbim vaktini biliyor . ÜzülmeGünaydın canım bende senin dediğin o paketten almıştım internetten. 4 temmuzda regl olmam gerek biraz önce normal gebelik testi yaptım negatif
SüperCanım geçtiğimiz perşembe gittim şükür keseyi gördük bu hafta yine gidicez doktor şuanlık herşey yolunda dedi bi takıldığım sanki o bana 11 cm dedi keseyi ama kağıtta 1.04 yazıyor galiba anlamıyorum da ne yazıyo hiç üstünde sen nasılsın
Haha olabilir canım valla ya e bilmiyorum neresinde ne yazıyorSüperAma sana doktor 11mm demiştir o 1.04 ise cm cinsinden değeri. Yani kesen 1cm Haftana göre çoook normal kese 2cm civarı olunca embriyo da görülür içinde mini mini Hadi darısı embriyoya ve kalp atışına o zaman sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?