Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar,benim de bir sorum olacak adetime 3 gün var bugün dayanamadım test yaptım, kameram çok düzgün çekmiyor ama, ikinci bir çizgi daha çıktı ama testin sağ tarafında çıkması gerekmiyor mu? Test bozuk mu sizcede? Umut dünyası işte artık adet gününü bekleyeceğim.Tüm bebiş isteyen ve bekleyenlere hayırlı güzel haberler diliyorum:)

Eklentiler

• C30C43D4-A245-4446-B683-CD553E245945.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 65
Canım bu test bozuk inşallah meleğin seninledir adetin geçerse kan testi verirsin tez zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım bu test bozuk inşallah meleğin seninledir adetin geçerse kan testi verirsin tez zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Amiiiiinnn canım benim çok teşekkürederim inşallah :)Rabbim tüm isteyenlere hayırlı haberler evlatlar nasip etsin inşallah.Dediğin gibi adet günümü bekleyeceğim en garantisi artık

Amiiiiinnn canım benim çok teşekkürederim inşallah :)Rabbim tüm isteyenlere hayırlı haberler evlatlar nasip etsin inşallah.Dediğin gibi adet günümü bekleyeceğim en garantisi artık
Amin canım Ama şuna inan beklemediğin zaman geliyor mucizen bende öyle oldu Güzel haberler alırsın inşallah canım sende

Kızlar selam Cumartesi günü idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm. Bugün sabah kan verdim 207,700 çıktı sonucum. Ayrıca bugün yumurtlamadan sonraki 14. gün. Sizce değer düşük mü? Sanırım henüz 3 haftalık

Oy ne güzel canım adetin geçmişmiydi bence normal .Sağlıcakla ilerlesin inşallah

Oy ne güzel canım adetin geçmişmiydi bence normal .Sağlıcakla ilerlesin inşallah
Ya canım ben bu ay histeroskopi oldum, polip aldırdım. Hiç beklemiyordum ki Geç yumurtlama olmuştu ondan eminim ama. Hesabıma göre de yumurtlamadan sonraki 14. gün, yani sanırım adet günü. Çünkü benim döngüm saştı biraz. Bu arada cevabın için teşekkür ederim

Canım beklenmedik anda geliyor minişlerBence gayet normal değerin 2 gün arayla ölçtür yükselmesine bak.Sağlıcakla artsın değerlerin inşallah canım

canım idrarını fazlamı damlattın?
aslında 2-3 damlayla çok net sonuç elde ediliyor
adet günü birdaha yaparsın

Kızlar ben genelde adet bitiminden 2-3gün sonra yumurtlama belirtileri yaşıyorum.Adetim max 5gün sürüyor.İlk denemem.1seneyi aşkın evliyim.Bunu baz alarak o günlerde ilişki yaşadım.Normal telefondaki adet takvimine göre gitmedim yani.Dediğim gibide adetten 2gün sonra goğüslerde hassasiyet başladı o gün ve takibindeki günleri değerlendirdim.Tam hangi gün yumurtladığımı net bilemiyorum fakat bir gece şiddetli bel ve kasık ağrısı kramplari yaşadım o gece çok rahatsız etti beni sanirim tek tarafli yaşadım.Şimdi normalde adetime 11gün var ne zaman idrar ve kan teati önerirsiniz?
(Bu arada bugün dayanamayip idrar testi yaptim erkende 11gün var daha negatifti)Birde benim.gibi erken yumurtlayanlar ve böyle hamile kalanlar var mı?

Canım en doğrusu beklemek adeti yada 2 gün kala idrarda geç çıkar ama kanda daha erken öğrenebilirsin var sa hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Canım nasılsın sen ne yaptın
Kuzum ben napiyim aynı aslında
Bugün yumurtlamadan itibaren 11.günüm ama test yapmaya korkuyorum
Beni en iyi sen anlarsın insan negatif görmekten çok korkuyor
Belki cesaret edebilirsem yarın yaparım
12.gün olcak çünkü yarın
Adete de son 4 kalcak yarın
Aslında bu ay olması gerekenden 2-3 gün erken yumurtladım varsa bile çıkar aslında ama cesaret

Anlamazmıyım kuzum hemde çok çok iyi anlıyorum bende aylarca korktum en son Amman ne çıkarsa hayırlısı olsun dedim yaptım yani kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap güzel haberler alıcan inşallah

İnşallah kuzum
Mutlaka hemen atıcam buraya da yapınca testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…