Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ovulasyon testinin adete yakin koyu cift cizgi cikmasi demek gebelik var demek diye biliyorum insallah dogru biliyorumdur hamilesindir umarim. testi yapinca da mutlaka yaz buraya

valla sanki var gibi bende de ovu testi var da benim icin erken 6 gunum var su saat itibariyle. Testi yapmadan once idrarini tuttun mu su ictin mi

Kuzu şuanda 4 aylık olmak üzereyim ilk gebeliğimi öğrendiğim haftalarda 1. Ayda karnım daha büyüktü hamilelik siskinligi oluyor canım
Olabilir kuzum dediğin gibi aman sağlıklı olsunda sen cinsiyeti öğrendinmi

Saat 12yi geçmiş, 3gün kaldı diyebilirim bende batakasığımdaki batmalar ve göğüslerimdeki acı ve sertlikten başka belirtim yok, en kafama taktığımda akımtım oldu bu ay ara sıra minnacık akıntı haricinde kupkuruyum, geçen ay ıslak geçirmiştim bu ay anlamadım kuruyum yumurtlamadan beridir

Uyu uyu stres yapma çok düşünme relax ol ve uyuyabildiğin kadar uyuki sabah kalktığında idrarın çok çok konsantre olsun testine çok daha etki etsin aminnnn
Eşim dayanabilirse birazdan başlar yap Demeye zaten oda amin bir tane bebeğimi kaybettim inşallah rabbim tekrar nasip etmiştir

Benimde bir suru belirtum var ama akintim yok Kahvemveben acaba akintisi olmadigi halde hamile olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…