Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar pembe lekeler geldi bn adet oluorum demekki neymis test yapinca kafa rahat oluomus bu ayda tirt artik aşilamaya bakcaz tutarsa tabi destek olan herkeze ts ederim rabbim kalbimize gore nasipler versin.

Kizlar pembe lekeler geldi bn adet oluorum demekki neymis test yapinca kafa rahat oluomus bu ayda tirt artik aşilamaya bakcaz tutarsa tabi destek olan herkeze ts ederim rabbim kalbimize gore nasipler versin.
anaa tuhh belki adet degildir hemen modun dusmesin bak bakalim iyice geliyo mu

Ne zormuş hamile kalmak ya, biz de 5 aydır deniyoruz 1 yıllık evliyiz zannediyordum ki korunmadan hemen bebek oluyor, anneme soruyorum belirtilerin nelerdi diye ben anlamadım ki hemen hamile kaldım sana diyor;-))) ablam da yok sorsam buraya yazıyorum işte siz cevaplıyorsunuz

Ayni annem ablam kardesim gorumcem hemen kalmis bn 1 senedir ugrasiom sansima gulsemmi aglasammi bilemedim

Ben hala uyuyamadım tabi..26.1 yazıyor
İyi düşün iyi olsun cnm, inşallah tutunur değerin yükselir, kişileri karıştırıyorum yazdıysanda kusura bakma ama adetin geçmişmiydi cnm.
Kızlar 3 gibi yaptım testi ne yapayım bilemedim Eki Görüntüle 2286109
Yaa çok sevindim hadi gözün aydın cnm benim, bariz ortada hamilesin, çok net çizgin, pazartesi kan ver değerin baya yüksek çıkıcağa benziyoridrara bile geçtiyse kana çoktaan geçmiştir yükselmiştir, hayırlısı olsun içini ferah tut HAMİLESİN
Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inşallah.

Bu arada gecenin 4ü bende uyuyamadım, kafam ağrıdı iyice sanada sorayım adetin geçmişmiydi

Edit: dayanamadım meraktan baktım adet günüm yarın demişsin,, inşallah sonuç çok güzel olucak adet görmiyceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…