Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim5 gün gecikti adetim. 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım ben. Test için erken gebelik mi almam lazımdı yanlış mı yaptım acaba ben bi akıl verinin ya
tatlim bazen cikmayabiliyo sen en iyisi yarin saglik ocaginda kan tahlili yaptir garanti olsun

Benim5 gün gecikti adetim. 2 gün önce test yapmıştım negatif çıkmıştı ama hala adet olmadım ben. Test için erken gebelik mi almam lazımdı yanlış mı yaptım acaba ben bi akıl verinin ya
Aslinda bazen test ile alakali degil beta hcg hormonu kanda salgilanmadiginda idrara gecis yapmaz bundan dolayi pozitif cikmiyor tatlim

Kızlar günaydın kan testi vermeye gidiyorum şimdi ama bende sadece beyaz akıntı ara ara da belimde ve rahmimin olduğu yerde agrı oluyor ama yerleşme kanaması falan olmadı herkeste olur mu yeni hamilelerde olmus muydu

Kızlar günaydın kan testi vermeye gidiyorum şimdi ama bende sadece beyaz akıntı ara ara da belimde ve rahmimin olduğu yerde agrı oluyor ama yerleşme kanaması falan olmadı herkeste olur mu yeni hamilelerde olmus muydu
O konuda bilgim yok lakin herkes yasamiyor icini ferah tut kuzum Hadi hayirli haberler ver bize

Canım şu an bende hem sarı hem beyaz akıntı var. Ağrı da bıçak saplanır gibi bazen de gaz sancısı. Hepsi de normal merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…