Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah tatlım sen naptın kalp atışını falan duydun mu ne kadarlık oldu
Duydum kuzum şükür Rabbime 7 haftalık olduk inşallah sağlıcakla da kucağımıza alırız Sende kan vermişsin sanırım hadi güzel haberler vericen bize inşallah bu arada benimde yerleşme kanamam olmadı ya

Canim senin belirtilerin neydi ve adetin gecikincemi anladim bu arada cok cok hayirli olsun Rabbim saglicakla jucagina almayi nasio etsin

Amin kuzum inşallah Allah razı olsun ben adetime 2 gün kala öylesine yaptığım testle öğrendim canım sonrada kan da çıktı ama hiç umudum yoktu o yüzden belirtim de yoktu sadece ara ara kasıklarım ağrıyordu a birde belim ağrıyordu ama ben hep adete yordum birde fıtığım var benim bulantım bile olmadı o zaman inşallah Rabbim tez zaman da herkese nasip etsin sağlıcakla da kucağımıza alalım

Amin bitanem aminn Rabbim bu fuyguyu isteyen herjese yasatsinn❤❤

Merhaba hanımlar size danışmak istediğim bir konu var doktorum son kontrolümde gebelik oluşmassa rahim filmi için gel dedi yarın gitmeyi düşünüyorum gittiğim gibi çekilir mi acaba öncesinde bir hazırlık falan gerekli oşur mu?Yarın adetimin bitiminin 3 günü olacak

Valla geçen hamilelikte de olmamıştı korktum olmayınca acaba kese var bebek yok mu diye

Kuzum illa kanama olacak diye bir şey yok. Doktorum bana bebeğin damarlara baskı yapmadan rahat yerleşmiştir demişti. İlla kanama olmaz hatta olmaması daha iyi düşük tehliken olmaz demişti. Kötü düşünme kuzum.

Keşke adetken gitseydiniz çünkü hemen adet bitimindeki günlerde çekiyorlar yine de doktorunuza danışın

Keşke adetken gitseydiniz çünkü hemen adet bitimindeki günlerde çekiyorlar yine de doktorunuza danışın
Doktorum bu şekilde çağırmıştı ki stresten mi bilmiyorum hala kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor adetim biraz gerginim çok fazla şey okudım ama anestezi istemiyorum inşallah dayanamayacağım bir ağrı değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…