- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Tamam buraya yazarım sık sık haberlesirşzHadi hayirlisi kuzum haberlerini bekliyorum☺
Tabikiii daima burdayim bitanem Bende az cok anliyorum ovualsyon testinden bende bu ay aldim Ama henuz yapmadim hamilelik varmi yokmu bi belli olsun eger olmazsa bu ay Bir dahakine ovulasyon testini deniyicemTamam buraya yazarım sık sık haberlesirşz
Bu ay denedin mi hadi bakalımTabikiii daima burdayim bitanem Bende az cok anliyorum ovualsyon testinden bende bu ay aldim Ama henuz yapmadim hamilelik varmi yokmu bi belli olsun eger olmazsa bu ay Bir dahakine ovulasyon testini deniyicem❤
Yok canim bu ay ovulasyon testini kullanmadim eger varsa hamilelik testi kullanmam ama yoksa adet olduktan sonra bende ivulasyona basliyicam ☺Bu ay denedin mi hadi bakalıminşaallah tutmus tur senin ben de agustosa güzel haber alırım
Tamam canım inşallah vardırYok canim bu ay ovulasyon testini kullanmadim eger varsa hamilelik testi kullanmam ama yoksa adet olduktan sonra bende ivulasyona basliyicam ☺
Oy minnoşum benim tabi ilerde olabiliyor oda sorun olmuyor zaten peki gördünmü hareket etmeye başlamıştır artık birde cinsiyet ile ilgili erken ama bişey dedimi Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Biliomusun yasayan bilir yasadigini bazi insanlar unutur bazi insanlar unutmazmis karsindakini hep kendi yerine koyar öle dawranirmis ki sen cok guzel bi kalbe sahipsin kim ne derse desin herkez senin kadar ince duşunemez yazini gorunce cok etkilendim cok hosuma gitti ve biliomusun bi kac kisi öncelikle sen disinda yapilan seylerden etkileniriz belki ama sizden etkilenmeyiz cunku kalplerimizi birbirimize actik ve özellikle su yazilardan sonra asla .
Rabbim senin gibi ince dusunceli guzel insanlar karsilastik , sizler olmasaydiniz bazi kotu dönemlerimizi hepimiz atlatamazdik sahsen ben kendimi sansli ve inanilmaz iyi hissediorum hepiniz iyiki varsiniz .
Adet bitti hala duygusalligim var cok romantigim
Oyy ya minnoş kuzumKuzum çok şükür hareketlerini gördükellerini ve ayaklarını oynatıyordu. Çok güzel bir duygu. Koca kafalı bir incir tanesi
Rabbim herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
Cinsel organı bu hafta oluşuyormuş. Birkaç hafta içinde bir şeyler söylemeye başlarız dedi doktorumuz. Haftaya ikili test var. İnşallah temiz çıkar kuzum.
@gonca1907 Oyy ya minnoş kuzumay benim daha çok var ya merak ediyorum ağustos da gidicem nasip bakalım Biz içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim inşallah güzel çıkıcak kuzum bende bazen korkuyorum ama Bol bol dua ediyorum Seninde çok güzel bir kalbin var ve yeterki kalpten isteyelim Bende koymuştum takvimi ama dayanamadım kaldırdım ya
Canım ne kadar var adetine? Ben göremedim diğer cizgiyi sankiKizlar varmi sizceEki Görüntüle 2287368
5.gunum gectiCanım ne kadar var adetine? Ben göremedim diğer cizgiyi sanki
Oyy ya minnoş kuzumay benim daha çok var ya merak ediyorum ağustos da gidicem nasip bakalım Biz içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim inşallah güzel çıkıcak kuzum bende bazen korkuyorum ama Bol bol dua ediyorum Seninde çok güzel bir kalbin var ve yeterki kalpten isteyelim Bende koymuştum takvimi ama dayanamadım kaldırdım ya
Batı 5gün geçmişse daha belirgin görünmesi lazım 2.çizginin.. . Ama fotoda öyle çıkmos olabilir sen bakınca görüyor musun?5.gunum gecti
Gec dollenme olabilir canim 5 gun daha bekle bi arkadasin 7.gununde belli olmustu5.gunum gecti
Valla canim tam degil ama sanki t vizgisinde birazcik belirginlik var insallah hamissindirEki Görüntüle 2287371
Eki Görüntüle 2287372
Kizlar adete 3 gun kaldi sizce gebelik varmi bir saat sonra cikti ama
Bebetime gebelik testim
Bence varEki Görüntüle 2287371
Eki Görüntüle 2287372
Kizlar adete 3 gun kaldi sizce gebelik varmi bir saat sonra cikti ama
Bebetime gebelik testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?