InsallahCanım çok çok silik var sanki ama bilemiyorum ya inşallah meleğin seninledir
Hadiya anladım canım olsunSağlık ocağına vermek için gittim fakat kanları götürmüşler yarın ver dediler herhalde acil de vercem
Bende cizgiyi goruyorum ama sonradan cikticanım bence var
3 güne göre gölge belirgin
uzman olduk artık hemen görebiliyorum ben
evett kuzum gülşah adımm
hatta özlem ve hilalle instagramdan ekleştik gulsah_unlu kullanıcı adım
Kuzummm hayirli olsunn cok sevidnimnsenin adina Insallah sagkicakla kucagina alirsin
Amin canim benimmmAllah razı olsun kuzum darısı isteyen herkesin başına inşallah
olsun kuzum demekki var,Bende cizgiyi goruyorum ama sonradan cikti
kabul ettim kuzummBenim insta adım goncaemrahhsana takip isteği gönderdim canım valla ben arkadaşların sadece rumuzlarını biliyorum gerçek isimlerini bilmiyorum
Benim hilal canımBenim insta adım goncaemrahhsana takip isteği gönderdim canım valla ben arkadaşların sadece rumuzlarını biliyorum gerçek isimlerini bilmiyorum
Benim insta adım goncaemrahhsana takip isteği gönderdim canım valla ben arkadaşların sadece rumuzlarını biliyorum gerçek isimlerini bilmiyorum
Eki Görüntüle 2287371
Eki Görüntüle 2287372
Kizlar adete 3 gun kaldi sizce gebelik varmi bir saat sonra cikti ama
Bebetime gebelik testim
Benim hilal canım
Korkuyorum test yapnaya erken gebelik testim varKuzum çizgi belli oluyor. Yarın da test yap bence. Koyulaşmaya başlarsa demek ki gebelik var. İnşallah bebişin seninledir canım
InsaAllah bitanemmKesinlikle bende burayı sizleri çok seviyorum okuduk a için açılıyor mutluluğunuz mutluluğum hüznünüz hüznüm oluyor... İnşaallah hep birlikte hamiş olacagız
Bebetime guvenilir degil esim gitmişolsun kuzum demekki var,
çünkü olmayınca 3 saatte beklesem çıkmazdı benim
Baska test varsa elinde yap canım madem onun yerine güvenmiyorsan.Bebetime guvenilir degil esim gitmiş
Hic bu testi istemedim
canım eğer sabredebilirsen yarın sabah yap istersen onu daKorkuyorum test yapnaya erken gebelik testim var
Bebetime guvenilir degil esim gitmiş
Hic bu testi istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?