Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah bu kadar umutlanmışken adet olmak istemiyorum
Bisyler yapip umutlanmamak elde mi ki zaten en hayrlisi olsn insllh. Olmazsa da cok yipratma kendini. Elbet olur bi gun. Ben de deli gibi bekliorm. Vakti gelsn de test yapim diye. Azck gogus belirtisi vardi o da gittii. Aaamaan diyorm. Azcik daha raht bi hayat yasim diorm ☺ kendimizi nereye kadar uzelim cnmcim. Sonucta biz kendimize dikkt etmezsek istedgimz seyler nasil olsn

Orası öyle canım ya ben aslında hiç takmıyordum ama adetimin 4. Günündeyim hala olmadım ee böyle olunca da diyorum ki hamileyim herhalde sonra adet sancılarım bir vuruyor diyorum değilim. Kafayı yicem

Orası öyle canım ya ben aslında hiç takmıyordum ama adetimin 4. Günündeyim hala olmadım ee böyle olunca da diyorum ki hamileyim herhalde sonra adet sancılarım bir vuruyor diyorum değilim. Kafayı yicem

Valla ben bu vucudumuzu anlamis deilm ki anlayan da yok sanirim. Artk nasil bi etki yapiosak her seyi degstriorz. Agrimasi gerekn zaman agrimio. Agrimamamsi gerkn zmn da agrio. Alay edio resmn bizimle. Biseyden de etkilnmeyiversin elimzde olsa dovucez

Arkadaşlar beyaz.akıntım var aşırı derecede. Şeffaf değil ama bildiğinz bembeyaz. Sizin de öyle mi? Ayrıca bel ağrısı fena. Neden belimiz bu kdr erken ağrıyor acaba

Arkadaşlar beyaz.akıntım var aşırı derecede. Şeffaf değil ama bildiğinz bembeyaz. Sizin de öyle mi? Ayrıca bel ağrısı fena. Neden belimiz bu kdr erken ağrıyor acaba
Kaç haftalık canım valla bazen banada bel ağrısı fazla vuruyor hem bel hemde karın korkuyorum ama şükür iyiyiz

Hamisler sizde de beyaz akinti oldu mu daha 8 gun var bata. Dun basladi yavastan bugun yogun. Bole afedrsnz peynir tortusu gibi sulu deil yogun

Canım benım de yumurtam catlayalı 6 gun oluyor yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor ve bugun daha da arttı hafıf arada göğüs agrısı bel agrısı batma gelıyo vucut ısım da biraz yuksek acaba hamılelık mı oluştu ama bu kadar erken belirti olur mu adete 11 gün var

Kızlar bende 4 gündür adet olmuyorum. Bugün test yaptım negatif gerçekten sinir oldum bir sürü belirtim vardı oysaki hayır madem hamile değiliz bari gününde gelse şu adette bu kadar umutlanmasak. Hala da olmadım bu arada

Kızlaaaar yerlesme kanamasi yaşayan var mı ? Ve ne zaman yaşadınız çok merak ediyorum. Yerleşme kanaması görenler yazarsa çok sevinirim

Bende 4 gündür olmadım çift çizgiyi gördüm bence kan testi yaptirmalisin

Ya kızlar konu açtım cevap yok şunada bir bakarmısınız var mı sizce? Aranızda yerleşme kanaması yaşayan var mı? Kaç gün sürdü ne zaman gebe olduğunuzu öğrendiniz.Kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…