Bisyler yapip umutlanmamak elde mi ki zatenİnşallah bu kadar umutlanmışken adet olmak istemiyorum
Orası öyle canım ya ben aslında hiç takmıyordum ama adetimin 4. Günündeyim hala olmadım ee böyle olunca da diyorum ki hamileyim herhalde sonra adet sancılarım bir vuruyor diyorum değilim. Kafayı yicemBisyler yapip umutlanmamak elde mi ki zatenen hayrlisi olsn insllh. Olmazsa da cok yipratma kendini. Elbet olur bi gun. Ben de deli gibi bekliorm. Vakti gelsn de test yapim diye. Azck gogus belirtisi vardi o da gittii. Aaamaan diyorm. Azcik daha raht bi hayat yasim diorm ☺ kendimizi nereye kadar uzelim cnmcim. Sonucta biz kendimize dikkt etmezsek istedgimz seyler nasil olsn
Orası öyle canım ya ben aslında hiç takmıyordum ama adetimin 4. Günündeyim hala olmadım ee böyle olunca da diyorum ki hamileyim herhalde sonra adet sancılarım bir vuruyor diyorum değilim. Kafayı yicem
Kaç haftalık canım valla bazen banada bel ağrısı fazla vuruyor hem bel hemde karın korkuyorum ama şükür iyiyizArkadaşlar beyaz.akıntım var aşırı derecede. Şeffaf değil ama bildiğinz bembeyaz. Sizin de öyle mi? Ayrıca bel ağrısı fena. Neden belimiz bu kdr erken ağrıyor acaba
İnşallah canımmKızlar kan verdim 1.5saate kadar çıkar inşallah güzel artmıştır
Sonucum çıktı canım Cuma 1024 çıkmıştı bugün 3274 çıktıİnşallah canımm
Hey masllh beeSonucum çıktı canım Cuma 1024 çıkmıştı bugün 3274 çıktı
Amin inşallah Çarşambaya çağırdı ben haftaya diye düşünüyordum erken olduHey masllh beebole kossun yavrum
Canım benım de yumurtam catlayalı 6 gun oluyor yumurta catladıgı gunden berı hıc akıntım bitmedi böyle kremsı bır sekilde artarak devam ediyor ve bugun daha da arttı hafıf arada göğüs agrısı bel agrısı batma gelıyo vucut ısım da biraz yuksek acaba hamılelık mı oluştu ama bu kadar erken belirti olur mu adete 11 gün varArkadaşlar beyaz.akıntım var aşırı derecede. Şeffaf değil ama bildiğinz bembeyaz. Sizin de öyle mi? Ayrıca bel ağrısı fena. Neden belimiz bu kdr erken ağrıyor acaba
Canım normal onlar korkma hiç bişiy olmaz inşallah sen dikkat et öyle durumlar da uzan dinlenKaç haftalık canım valla bazen banada bel ağrısı fazla vuruyor hem bel hemde karın korkuyorum ama şükür iyiyiz
MaşallahSonucum çıktı canım Cuma 1024 çıkmıştı bugün 3274 çıktı
Bende 4 gündür olmadım çift çizgiyi gördüm bence kan testi yaptirmalisinKızlar bende 4 gündür adet olmuyorum. Bugün test yaptım negatif gerçekten sinir oldum bir sürü belirtim vardı oysaki hayır madem hamile değiliz bari gününde gelse şu adette bu kadar umutlanmasak. Hala da olmadım bu arada
Kızlar normalde düzenli adet gören biriyim 28 günde bir olur. Daha önce biri ilk haftalarda daha gebe olduğumu bilmeden bir düşük diğeri de 21 haftalık iki kaybım var. Tekrar deniyoruz 25 Haziranda regl oldum 4 gün sürer. 28 Haziran bitti. 29 Haziran tekrar adet olacakmışım gibi ağrı başladı ve 30 Haziran ovu akıntısı geldi. Sonra yoğun beyaz akıntı, kasık batması, halsizlik,mide bulantısı,bacaklarda ağrı, koku hassasiyeti vs derken 10 Temmuzda kahverengi/gül kurusu rengi bazende arada içinde kılcal kılcal olan lekelenme başladı ilk başta regl sandım ama sadece silerken geliyordu yerleşme kanaması mı acaba derken 2 gün geldi 3. gün yoktu 4 gün kan kırmızı geldi ama çok azdı ben kırmızı rengi gördüm dedim bu sefer kesin regl dedim sökülür artık dedim ovudan 14 gün sonra regl gelir efsanesi doğruymuş dedim dün akşam üstü 5-6 gibi ped koydum yatana kadar birşey yoktu sonra yattım bugün 12 gibi kalktım yaklaşık 18 saat geçmişti kalktığımda baktım ped tertemiz. Sonra dışarı çıktım akşam üstü geldim yine ped temiz tuvalete girdim silince kahverengi kılcal birşeyler vardı ama yine devamı yok. Bu arada 13-14 ve bugün test yaptım varla yok arası bir gölge var sadece. Testleri koyuyorum.
Buna benzer birşey varmı aranızda bana bir akıl verin. Gebelik var mıdır sizce?
1 Cumartesi yaptım varla yok arası çizgi var
2 1. kuruduktan sonra iyice belirginleşen
3 pazar sabah ilk dakikalarda varla yok arası
4 pazarın açılmış hali
5 bu sabah varla yok arası çizgi
Belirtilerin nelerdi? Bende aşırı adet belirtileri var ama gelen giden yok 2 defa test yaptım negatif çıktı eğer yarında olmazsam kan testi yaptıracağımBende 4 gündür olmadım çift çizgiyi gördüm bence kan testi yaptirmalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?