Bende belirti hic yok sadece sik idrara cikma ve acikma hissi var.Belirtilerin nelerdi? Bende aşırı adet belirtileri var ama gelen giden yok 2 defa test yaptım negatif çıktı eğer yarında olmazsam kan testi yaptıracağım
Maaşallah canımmm, darısı keseyi ve kendisini görmeyeSonucum çıktı canım Cuma 1024 çıkmıştı bugün 3274 çıktı
Kendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir sürü yazı okudum testte negatifi görüp hamile olan baya kadın var. Hiç bu kadar gecikmezdi hastalığım noldu bana böyle bilmiyorum bide bende baya belirti olduBende belirti hic yok sadece sik idrara cikma ve acikma hissi var.
Ilk bebegimdede aynisiydi
Çarşambaya çağırdı canım gitçemMaaşallah canımmm, darısı keseyi ve kendisini görmeye
O zaman kan testi yaptirmalisin bir an onceKendimi ümitlendirmek istemiyorum ama bir sürü yazı okudum testte negatifi görüp hamile olan baya kadın var. Hiç bu kadar gecikmezdi hastalığım noldu bana böyle bilmiyorum bide bende baya belirti oldu
Yarında olmazsam yaptıracağımO zaman kan testi yaptirmalisin bir an once
Idrar testleri negatif mi çıkıyor demistin ?Yarında olmazsam yaptıracağım
Bugün aynı anda 2 tane idrar testi yaptım negatif çıktıIdrar testleri negatif mi çıkıyor demistin ?
Çok garipBugün aynı anda 2 tane idrar testi yaptım negatif çıktı
Kuzum umut vermekte istemem ama anlattıklarında Nebil belirtisine benziyor inşallah meleğin gelmiştirKizlar merhaba normale aklıma getirmemeye çalışıyorum o yüzden ara ara giriyorum buraya bugün sağ kasigimda ağrımi sancı mi sizi mi bilemedim başladı gittim lavobaya afedersiniz cokelik gibi gelmiş birikmiş akinti ama kasintim yok bir yudum su alsam içsel ya da içmeden sanki tuvalete sıkışmış gibi hissediyorum telefondaki adet tarihi 20 si geçen ayda 22 gelmişti leke 4-6 gün var üstünde hantallik var sizce usuttum mu ben acaba bebeğe yormak istemiyorum ama aklımdan da çıkmıyor ara ara basim döngü bu aklımı kurcalıyor düşük tansiyonlu geziyorum göğüslerini etrafındaki kahverenhilik büyüdü iyice çok gaz var birde böyle olan var mi
Inşallah canim allah ağzından duysun emi ama ne bilim erken gebelik testim var bir aklım yap diyor bir aklimsa yapma negatif gorucen canim sikilacak regliyi bir daha iyi gibi diyor hiç hisetmiyorum ama insan hamid olduğunu hissetmez mi beni supelendiren baş dönmesi ve düşük tansiyonKuzum umut vermekte istemem ama anlattıklarında Nebil belirtisine benziyor inşallah meleğin gelmiştir
AminnnInşallah canim allah ağzından duysun emi ama ne bilim erken gebelik testim var bir aklım yap diyor bir aklimsa yapma negatif gorucen canim sikilacak regliyi bir daha iyi gibi diyor hiç hisetmiyorum ama insan hamid olduğunu hissetmez mi beni supelendiren baş dönmesi ve düşük tansiyon
Kızlar hamile olan arkadaşlar bebeğinizin kalp atışını ve kesesini kaçıncı haftada beta hcg değeriniz kaçken gördünüz ?
Anladım. Canım bende yarın gitçem bakalım inşallah görür duyarızValla kuzum ben 5+4 de keseyi 6+4 tede kalbi duydum ama değerim kaçtı bilmiyorum çünkü iki defa yaptırdığım için sonra gerek duymadı doktorum
Amin kuzum sağlıklı b hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam bizeAminnnValla kuzum erken dönemde bende de belirti yoktu bence adetini bekle hem varsada öncesinde çıkmayabilir kuzum Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?