- 27 Aralık 2017
- 1.894
- 1.125
- 63
- 29
İnşallah geçen hamilelikte yapılmıştı kürtaj olunca çok bakılmadı heralde progesteronun Yükselmesi lazım başladım içmeye bakalım yarında iğneyi vurdurcem kızamıkçık durumuna yarın enfeksiyon doktoru bakacakCanım güzel düşün güzel olsun lütfen ya Aklına kötü getirme iyide doktorun daha öncede bu değerlerine bakmadımı senin yani hamileliğe hazırlık için olanlara bence hap ve iğneyle yükselir kuzum sen stres yapma sakınRabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah bol bol dinlen e ne zaman çağırdı birdaha
Kafana takmayarak ve çocuk odaklı ilişkiye girmeyerek bolcada dua ederek canım Rabbim kısa zamanda sağlıklı hayırlısını nasip etsin inşallahBu ay da hamile değilim. Arkadaşlar nasıl hamile kalınıyor çıldırıcam yaaaa denemediğim şey kalmadı
Hafif adet sancılarım oluodu arada ama smdi geçtibu şekilde adet agrısı gibi çeken oldumu hamilelik oncesınde?
Allah kucagina almayida nasip etsin canim kac ay denediniz acaba ?Kızlar çok şükür kalp sesimizi duyduk bugün 6+3'te ☺ Daha çok kuvvetli değil ama hem kese hem bebek boyutu normal dedi doktor. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ☺
AminAllah kucagina almayida nasip etsin canim kac ay denediniz acaba ?
Umarım bende görür ve duyarım progesteron hormonu düşük çıktı bebek oluşmayabilir yada cansız olabilir dedi Çarşamba 5 haftalıktı 7 haftalık olunca bakıcak tekrar kürtajdan sonra kendiliğinden olmuştuKızlar çok şükür kalp sesimizi duyduk bugün 6+3'te ☺ Daha çok kuvvetli değil ama hem kese hem bebek boyutu normal dedi doktor. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ☺
Canım kötü düşünmeseneUmarım bende görür ve duyarım progesteron hormonu düşük çıktı bebek oluşmayabilir yada cansız olabilir dedi Çarşamba 5 haftalıktı 7 haftalık olunca bakıcak tekrar kürtajdan sonra kendiliğinden olmuştu
Hap kullanıyorum haftada bir kere iğne vurdurcem düşünmemeye çalışıyorum inşallah güzel gelişir aynı şeyleri yaşamak istiyorumCanım kötü düşünmeseneProgestani ihmal etme. Faydası mutlaka olacaktır. Sen stres yapma, beslenmene dikkat et ki tutunsun sana ♥
İnşallah güzel haberlerini verirsin canım, Rabbim dualarını geri çevirmesinHap kullanıyorum haftada bir kere iğne vurdurcem düşünmemeye çalışıyorum inşallah güzel gelişir aynı şeyleri yaşamak istiyorum
Amin canımİnşallah güzel haberlerini verirsin canım, Rabbim dualarını geri çevirmesin
Merhabalar hanimlar,
Adetime 10 gun var, evet biliyorum daha cok var, ama bebek istedigimiz ve denedigimiz icin cok merak ediyorum. Ovulasyondan sonra bel sirt agrisi oldu, genel olarak halsiz hissediyorum, canim surekli sut istiyo. Bunlarin hepsi psikolojikte olabilir cunku nerede okusam gebelik belirtilerinin cok erken baslamadigini yazmislar. Ama ben gercekten hissediyorum biseyler, umarim psikolojik degildir.
Biraz once ovulasyon testi yaptim, silik 2. Cizgiyi gordum, sizce bu gebelik olabilir mi? Ovulasyon testide sanirim saptayabiliyomus siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
Bide dayanamadim erken hamilelik testi yaptim(ama en erken 6 gun oncesi yaziyo uzerinde) bi sansimi deneyeyim dedim ama negatif cikti..
canım ovülasyon testi yumurtlama gününü gösterıyo hamılelıkle alakası yok.
henüz çok çok çok çok erken. maalesef 10 gün sabretmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?