Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah geçen hamilelikte yapılmıştı kürtaj olunca çok bakılmadı heralde progesteronun Yükselmesi lazım başladım içmeye bakalım yarında iğneyi vurdurcem kızamıkçık durumuna yarın enfeksiyon doktoru bakacak

Bu ay da hamile değilim. Arkadaşlar nasıl hamile kalınıyor çıldırıcam yaaaa denemediğim şey kalmadı
Kafana takmayarak ve çocuk odaklı ilişkiye girmeyerek bolcada dua ederek canım Rabbim kısa zamanda sağlıklı hayırlısını nasip etsin inşallah

Meraba kızlar uzun zamandır girmiyorum hamile olanlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin isteyenlerde tez zamanda Rabbim sağlıkla nasip etsin inşaallah geçen ay doktora gittim yine fsh 50 ye çıkmış doktor 3 aylık hap verdi 1.kutuyu bitirdim bide kist oluşmuş ama normal olarak 3 günüm var adete ama kullandigim hapa göre 5 gün var göğüs uçlarım sis ve çok agriyo bide beyaz pıhtı geliyo adet pıhtısı gibi ama bembeyaz kokusuz gebelik öncesi yaşayan oldumu

Kızlar selam,

28 yaşındayım Mart ayından beri cocuk istiyoruz olmuyor. bu ay yumurtlama günlerinin hepsini değerlendirdik adetime de 5 gun var ancak iki gündür hastalancakmışım gibi karnım ağrıyor. bir diğer konu da sigara içen bi insanım ama 1 haftadır sigaradan tiksinmeye başladım zehir gibi gelıyor normalde böyle gelmezdi. Hamileliğe de yormak istemıyorum ama insan acaba mı diyor...

Arkaaşlar benim gebelik belirtim sadece açık pembe renkte 3 gun suren yerleşme kanaması ve yuzumde boynumda isirik gbi kabarcıklar çıktı.başka da belirtim olmadı.

Kızlar çok şükür kalp sesimizi duyduk bugün 6+3'te Daha çok kuvvetli değil ama hem kese hem bebek boyutu normal dedi doktor. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

Kızlar çok şükür kalp sesimizi duyduk bugün 6+3'te ☺ Daha çok kuvvetli değil ama hem kese hem bebek boyutu normal dedi doktor. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu ☺
Umarım bende görür ve duyarım progesteron hormonu düşük çıktı bebek oluşmayabilir yada cansız olabilir dedi Çarşamba 5 haftalıktı 7 haftalık olunca bakıcak tekrar kürtajdan sonra kendiliğinden olmuştu

Canım kötü düşünmesene Progestani ihmal etme. Faydası mutlaka olacaktır. Sen stres yapma, beslenmene dikkat et ki tutunsun sana

Merhabalar hanimlar,

Adetime 10 gun var, evet biliyorum daha cok var, ama bebek istedigimiz ve denedigimiz icin cok merak ediyorum. Ovulasyondan sonra bel sirt agrisi oldu, genel olarak halsiz hissediyorum, canim surekli sut istiyo. Bunlarin hepsi psikolojikte olabilir cunku nerede okusam gebelik belirtilerinin cok erken baslamadigini yazmislar. Ama ben gercekten hissediyorum biseyler, umarim psikolojik degildir.

Biraz once ovulasyon testi yaptim, silik 2. Cizgiyi gordum, sizce bu gebelik olabilir mi? Ovulasyon testide sanirim saptayabiliyomus siz ne dusunuyosunuz bu konuda?

Bide dayanamadim erken hamilelik testi yaptim(ama en erken 6 gun oncesi yaziyo uzerinde) bi sansimi deneyeyim dedim ama negatif cikti..

Eklentiler

• 3EA1FDB3-6178-419F-B1CF-B661C0A0E57E.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 52

canım ovülasyon testi yumurtlama gününü gösterıyo hamılelıkle alakası yok.
henüz çok çok çok çok erken. maalesef 10 gün sabretmen lazım

canım ovülasyon testi yumurtlama gününü gösterıyo hamılelıkle alakası yok.
henüz çok çok çok çok erken. maalesef 10 gün sabretmen lazım

haklisin biliyorum.. nasi sabredicem..
sen hamilemisin suanda?

bide bazi kisiler yazmis ovulasyon testiyle baktim pozitif cikti vs diye, o yuzden bakayim dedim bende..

Kızlar merhaba tecrübelerinize ihtiyacım var. Temmuz’un 10nda lekelenmem oldu ve henüz adetime 5 gün vardı tatildeydik ve adet olacağımı düşündüm fakat başka gelen olmadı. 4 gün sonra tekrar leke geldi ve devamında adet oldum fakat adet kanım sulu ve pembemsiydi denize girmeme rağmen (üşütme riski vs.) ağrısız bi adet dönemi geçirdim. Ve adetim bittiği gün eşimle birlikteliğim oldu lavaboya gittim hemen ve akıntım Okadar çok ve kahverengiydi ki korktum açıkçası şuna biteli 3-4 gün oluyor ve midem bulanıyor arada hafif kaşık batmaları ama günde bi kaç dk. Ve bugün aşırı baş ağrısı yaşıyorum. Sizce adet görmeme rağmen gebelik olmuş olabilir mi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…