- 23 Aralık 2018
- 3.738
- 2.893
- 83
- 33
Amin amin herkese inşallah sağlıcaklaAmin canım Allah razı olsun. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Yok canım ya beklemek istiyorum belkı adetten bır güb önce test yaparım bakalım hayırlısıCanım burda diğer topiklerde bazı arkadaşlar 5-6 gün önce öğrendiler hamile olduklarını
Erken gebelik testi yapsan belki çıkabilir
Gittiğimde muayene ile öğrendim canım. Kesemin hemen dibinde kesenin yarısını saran büyük bir kanama oldu keseyi bozdu bebeğe de zarar verdi. İşin kötüsü kanama dışarı akmadığı için anlamadım ben Aslında Progestan falan da içtim kanamayı durdurdu doktor ama bebeğe zarar vermiş bile maalesefAmin amin herkese inşallah sağlıcaklaCanım kusura bakmazsan birşey sorucam cevap vermek istemezsen vermeyebilirsin ilk bebeğinin kalbi neden durmuştu yani hissettinni yoksa gittiğinde muayene yemi öğrendin
Bencede bekle canım. Erken yapıca içinde hep bir kuşku oluyor.Yok canım ya beklemek istiyorum belkı adetten bır güb önce test yaparım bakalım hayırlısı
Canım bu arada seninde mı kese yanında kanama alanı vardı bende de vardı bebek ölmüş ama ben 2 hafta anlamadımBencede bekle canım. Erken yapıca içinde hep bir kuşku oluyor.
Evet canım benimde öyle oldu bebek 7+4 te gelişimi durmuş ben doktora gidince öğrendim ama. progestan kullandığım için kanamada olmadı dışardan tabi.Canım bu arada seninde mı kese yanında kanama alanı vardı bende de vardı bebek ölmüş ama ben 2 hafta anlamadım
Anladım canım rabbim bu bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahGittiğimde muayene ile öğrendim canım. Kesemin hemen dibinde kesenin yarısını saran büyük bir kanama oldu keseyi bozdu bebeğe de zarar verdi. İşin kötüsü kanama dışarı akmadığı için anlamadım ben Aslında Progestan falan da içtim kanamayı durdurdu doktor ama bebeğe zarar vermiş bile maalesef
Aynı sekilde canım bende progestan kullandıgım ıcın kanama dısarı akmadı 9 haftalık sanarken 7+1 de durmuş kalbı bebegımın yanı kalbini dinledikten 1 gün sonraEvet canım benimde öyle oldu bebek 7+4 te gelişimi durmuş ben doktora gidince öğrendim ama. progestan kullandığım için kanamada olmadı dışardan tabi.
Amin canım benim Allah razı olsunAnladım canım rabbim bu bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok kötü oluyor ilk hamileliğimdi benim çok heyecanlıydım mutluydum. Ama olsun her şeyde bir hayır vardır canım. Rabbim kimseye aratmasın herkese hayırlısıyla sağlıkla güzel bebekler versin inşallah.Aynı sekilde canım bende progestan kullandıgım ıcın kanama dısarı akmadı 9 haftalık sanarken 7+1 de durmuş kalbı bebegımın yanı kalbini dinledikten 1 gün sonra
Amin canım bır de bir sey dicem benım adete 6 gun var ya ya su an cok fazla fazla kremsı akıntım var oldu mu ki acaba yaÇok kötü oluyor ilk hamileliğimdi benim çok heyecanlıydım mutluydum. Ama olsun her şeyde bir hayır vardır canım. Rabbim kimseye aratmasın herkese hayırlısıyla sağlıkla güzel bebekler versin inşallah.
İnşallah olmuştur CanımAmin canım bır de bir sey dicem benım adete 6 gun var ya ya su an cok fazla fazla kremsı akıntım var oldu mu ki acaba yaresmen akıyor
BIlmıyorum beklemeyi düşünüyorum kürtajdan sonra her sey o kadar degıstıkı o yuzden adet gunu yaparım ancak testİnşallah olmuştur Canımbenimde çok kremsi akıntım vardı. Afedersiniz tuvalette peçeteye sildikçe bile sürekli geliyordu. Şimdi biraz azaldı ama yine de var. Adet günümden önce başlamıştı benim de. Ama ben pek imkan vermediğim için hemen test yapmadım bebek için özellikle hazırlık yapmamıştık çünkü. O yüzden test yapma işini baya geciktirdim adet olcam sanıyordum :)
Evet canım kürtajdan sonra düzen çok değişiyor. Bencede öyle yap. En garantisi olurBIlmıyorum beklemeyi düşünüyorum kürtajdan sonra her sey o kadar degıstıkı o yuzden adet gunu yaparım ancak test
Ayy bnm de akintim cok yaaa. Aynn benm de kremsiİnşallah olmuştur Canımbenimde çok kremsi akıntım vardı. Afedersiniz tuvalette peçeteye sildikçe bile sürekli geliyordu. Şimdi biraz azaldı ama yine de var. Adet günümden önce başlamıştı benim de. Ama ben pek imkan vermediğim için hemen test yapmadım bebek için özellikle hazırlık yapmamıştık çünkü. O yüzden test yapma işini baya geciktirdim adet olcam sanıyordum :)
Valla olur mu olur adaşimHayırlı geceler hanımlar nasılsınız ???Tek gogusdeki agrı hamılelıkbelrtısı degıldır demı elledgımde acımıo ama durup dururken agrıo gbı farklı sag goğsum
Bata ne kadar var canımAyy bnm de akintim cok yaaa. Aynn benm de kremsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?