Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ALLAH kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Canım benim de göğüsler şiş ancak Acı yok hamile olabilir miyim diye şüpheleniyorum. Senin bat öncesi mi şişmişlerdi yoksa sonrası mı ?
Amin canım çok sağol Valla ilk başlarda acıyordu ama yine bile çok değildi battan öncede şişmeye damarlanmaya başlamıştı canım Rabbim herkese nasip etsin inşallahSağlıcakla da kucaklarımıza alalım . Bat ne zaman canım

Canım Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

KIzlar acilde gebelik testi yaptırmak ücretli bilen var mı
Canım hangi şehirdsin hastahanesine göre değişiyor özelde 40 60 80 gidiyor öyle ama devlette ücretsiz oda zar zor bakıyorlar ya illa bir yalan bulman lazım

Cevaplarınız için teşekkür ederim ama gerek kalmadı sanırım az önce regl oldum galiba, bat a 3 gün var daha ilk defa erken geldi. Bende pıhtılaşma olduğunu öğrendim bu ay o yzüden 2 haftadır kan sulandırıcı kullanıyorum ondan erken gelmiş olabilir mi sizce ?

Canım hangi şehirdsin hastahanesine göre değişiyor özelde 40 60 80 gidiyor öyle ama devlette ücretsiz oda zar zor bakıyorlar ya illa bir yalan bulman lazım
Devlette acil durum olmayınca yeşil alan muayenesine giriyor onda da ücret yansıtabiliyorlar diye duymuştum. O da reçete ile ilaç alırken eczane alıyor ücreti

Devlette acil durum olmayınca yeşil alan muayenesine giriyor onda da ücret yansıtabiliyorlar diye duymuştum. O da reçete ile ilaç alırken eczane alıyor ücreti
Hayırlısı olsun canım stres yapma Rabbim en kısa zamanda sağlıklısını nasip etsin inşallah Yok ben öyle bilmiyorum bende bi kere devlette 40 yalanla yaptırmıştım ama ücret vermemiştim diye hatırlıyorum eczaneye filanda

Benim ilk başlarda hafif bulantı oldu sonra hiç olmadı canm ama bi sorun yok çok şükür drum bana öyle bişey demedi

Kızlar selam nasılsınız ben bu ay ovulasyon testi yaptım adetlerim düzenlidir aşağı yukarı yumurtlama tarihimi bildiğim için geç yapmaya başladım testi yaptığım birinci gün ilişki oldu ikinci gün pik oldu ama ilişki olmadı kocamla tartıştık diye üçüncü gün silikleşti yani yumurta çatlamış üçüncü günü iki kez değerlendirdik bugün dördüncü günüm silik olmaya devam ediyor ama fena kasık ağrım var ve şu an yumurta beyazı gibi uzayan bi akıntı gelmeye başladı ben mi psikolojik yapıyorum yoksa bebek varsa bu kadar erken belirti olabilir mi kızlar yardımcı olursanız sevinirim testlerin fotosunu atıyorum

Eklentiler

• FC234219-069F-4679-A519-2DFCB806BF01.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 008384F9-8FB6-4F98-BF47-4A748F591954.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 36
  • B3239238-5B95-48FD-9A45-657EEAE25DDC.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 47EA3E5D-F4D5-4688-8938-A27346E243E0.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 40
Bende kullanmıştım canm bu testlerden malesef ikisini aynı koyulukta yakalayamamıştım sanırım yumurtlama dan dolayı akıntın var henüz belirti için çok erken adet gününden sonra anca başlıyor belirtiler inşallah seninde meleğin gelir canm

Canımmm inşallah allah sesini duysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…