Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşâllah canım 3 ay önce bir düşüğüm oldu ondan dolayı biraz endişeliyim
Doğrudur canım zor Rabbim bu meleğini korusun inşallah onu düşünme artık stres yapma kötü düşünmeyelim

Doğrudur canım zor Rabbim bu meleğini korusun inşallah onu düşünme artık stres yapma kötü düşünmeyelim
İnşâllah canım sadece biraz daha temkınlıyım gecen hamılelıgımde duymayan kalmamıştı eger devam ederse uzun süre kımseye söylemiycm

İnşallah canım sen en azından bebeği falan gördün için rahatlamıştır inşallah bizede nasip olur
Ya öyle tabi canım Rabbime şükürler olsun ama belirtide olmayınca neden acaba diyorum işte hep bir tedirginlik Sende göreceksin inşallah canım dua edelim bol bol

İnşâllah canım sadece biraz daha temkınlıyım gecen hamılelıgımde duymayan kalmamıştı eger devam ederse uzun süre kımseye söylemiycm
Evet canım öyle olmak iyi bende öyle yapıcaktım ama biri öğrenince diğerleride öğrendi Bende Allah korusun dedim artık nabayımRabbim sağlık versin evlatlarımıza sağlıcakla da kucağımıza alalım .Diğeri ne kadarlıktı canım düştüğünde

7 haftalıktı canım

Kızlar yaa çatlama iğnesinin 10. Günü test yaptım varla yok arası iki gün öncede öyleydi yapmıştım akıntım ve kaşık ağrım acaba hamşle miyim 28 i adet günüm o günden önce de kan vermeye gidemem bulunduğum yer itibari ile

Fotosunu at bi baklm. Insllh hamilesndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…