Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sonuçları doktor görmedi geç çıkınca ben netten baktım değere ona göre kitleye bakalım dedi tam açıklayıcı bişey demedi iyi mi kötümü kan tahliline göre değerlendircez dedi yarına kaldı.. daha önce kan testi yapmadım bugün yaptım değer bu yani sonra yükselirmi bilmşyorum Bu sonuç

Eklentiler

• C4D5D608-69CE-48F4-8BCE-9C7D6E4B1374.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 72
Birde karın şişkinliği ve gaz sorunu yaşıyorum belin ağrıyor akıntımda var 2gündür kitle dediği şey bunları yaparmı bilgimde yok İyi huylumu kötü huylumu yarın görücez bakalım ama değer yükselirmi daha var günüme o beni şüpheye düşürdü

Sonucun 3 olduğu nerede yazıyor?

Sonucun 3 olduğu nerede yazıyor?
Pardon canım yanlış okumuşum. Aklına kötü bir şey getirme. Yarın güzel haberler alırsın inşAllah

Pardon canım yanlış okumuşum. Aklına kötü bir şey getirme. Yarın güzel haberler alırsın inşAllah
Bende fotoğrafa baktım 3mü yazıyor diye inşallah bakalım daha bat aya 8gün var belki yükselilr çoğu insanın yükselmiş o günü bekliycem artık

Selam kozlar testlerimi yorumlayacak bilgili biri var mı hangi gruba yöneleceğimi şaşırdım22 si kopkoyu sonra 23 ve 24 de açıldı, 21 ve 23 akşamları ilişki oldu. Bugun 24. Günün akşamı artık bence çok gec ama yine de gerekli mi ilişki? Ne dersiniz?

Eklentiler

• 63C405D8-1DE8-4BE2-900C-E0B4A6114EBD.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 53
Bende fotoğrafa baktım 3mü yazıyor diye inşallah bakalım daha bat aya 8gün var belki yükselilr çoğu insanın yükselmiş o günü bekliycem artık
Allah bize önce sabır sonra da bebek versin
Ben de bata 8 ve 6 gün kala idrar testi yaptım negatif. Hani tek çizgi göreceğimi bile bile yaptım tabii. 11i bat. En erken 11inde yapacağım inşAllah. Dayan yüreğim dayan

Offf her idrar testini yapacağımda bi heycan sonra sonuç negatif ama aradan zaman geçince belli belirsiz çizgi görüyorım gibi geliyor kan tahlili 1.20 çıktı bat a 8gün var bakalım yükselirmi Doktor bide kitle falan dedi sonuca göre düzgün bir uzmana gidicem zaten balataları yakmışım bide doktor gel bide ben yaktırayım diyor

Önceki değeri bilmeyince yorum yapmak mümkün değil tabii.

En erken idrarda 14 gün sonra belli olur diye biliyorum kuzum
Anladım canım ya o yüzden yada açlık otu diye bı bitki içmiştim 3 gün kadar insanda olabilir belki bakalım önümüzdeki günlerde görcez her an olcakmisim gibi belirti yaşıyorum sürekli idrara çıkıyorum bakalım hayırlısı

Kuzum her şeyin bir zamanı var. Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı sağlıklı evlatları sana ve gönülden isteyen herkese nasip etsin. Hep dualarımdasınız rosebatum ❤❤
Herkesin mutlaka bir derdi var. Rabbim dermansız dert vermesin. Dayanma gücü versin.
Sabret kuzum. Allah mutlaka gönlüne göre verecek ama en hayırlı zamanı bekliyor. Evet sabretmek zor çok iyi biliyorum ama dayanmalıyız. Hep dua et. Bebeğin dualarla gelsin inşallah. ❤❤

Kızlar ikili tarama testi falan yaptıran var mı amacı ne bu testlerin bilgisi olan varsa yazabilir mi

Kuzum ben yaptırmadım çünkü yüzde yüz doğruluk payı yok. Olsa yaptırırdım. Zaten yaptırmasan bile doktor bebeğinin ense kalınlığını ultrasondan da ölçüyor. Eğer bebeği aldırmak istiyorsan ve sorun varsa bebekte işte o zaman o testler işe yarıyor. Doktorum bebeği aldırmayacaksan yaptırma dedi. Para kazanacağı halde bana yaptırma dedi. Yani o kadar gereksiz. Bebeğinde down sendromu hastalığı var mı diye bakıyor. Ama dedim ya sonuç yüzde yüz doğru değil. Ayrıca bebekte olmayan hastalık bile var denilebiliyor. Çünkü ölçümlerin doğruluk payı yok. Kuzenime bebeğin ciğerinde sorun var aldır dedi doktor. Aylarca ağladı. Bebek doğdu ve hiçbir sorunu yok maşallah. Yani çoğunlukla böyle boş üzüntüler yaşanıyor. Gereksiz bir test.

Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah. Hayırlı Cumalar kızlar

Kuzum o testi hiç yaptırma. Doktor ultrasonda bile ölçüyor ense kalınlığını. Ben özel hastaneye gidiyorum. Doktor para alacağı halde bana önermedi. Kendi sağolsun ultrasondan ölçtü gayet iyi dedi. Sağlıklı bir bebek dedi çok şükür. Birçok akrabam arkadaşım yaptırdı ve olmayan hastalıkları söylediler, gebelik boyunca ağladılar, doğumdan sonra ise bebeklerde hiç sağlık sorunu olmadığı ortaya çıktı. Benim de ilk gebeliğim ama test yaptırmadım. Doktorum çok iyi. Sağolsun zaten ultrasona her girdiğimde ölçümleri yapıyor. Sen de ultrasonda girince doktorundan ölçüm iste. Ben istemeden doktorum kendi ölçüyor. Biraz doktordan da fark ediyor.

Yok kuzum zaten ense kalınlığına bakıcaz dedi bana da sadece doktorum extra birşey söylemedi veya gerçekten extra bir paracı bir doktor değil özel hastahanede olmasına rağmen şükür ki dediğin gibi ultrasonda detaylıca anlatıyor zaten evet valla kuzum olmayan hstalığıda çıkartıyorlar bazen yanlışlıklar olabiliyor ama insan da doğuma kadar ölüp diriliyor Rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin evlatlarımızı inşallah bakalım inşallah herşey yolundadır bayramdan sonra gidicez

Doktorum bana dedi ki bir sorun olursa bebeği aldıracak mısın ben de asla dedim. O zaman gerek yok zaten yüzde yüz sonuç değil dedi. Evet doktor çok önemli kuzum. Bir arkadaşım burada çok önemli ve bilgili diye bilinen bir doktora gitti. Pişman oldu. Herkesin önerdiği o şahane olarak görülen doktor resmen saçma sapan şeyler söylemiş. Arkadaşım ağlayarak odadan çıkmış. Sonra devlet hastanesine gitti ve şuan çok memnun. Yani özel hastane doktoru bile her zaman iyi olmuyor. Biz şanslıymışız çok şükür. Bebeğim Rabbime emanet diyorum. Doktorum bu zamana kadar kötü bir şey demedi şükür. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…