Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar yumurtlama testlerini paylaşan arkadaşlar var. Ben o testlerden pek anlamadığım için yorum yapmıyorum. Rabbim hepinize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin inşallah ❤ dualarım sizinle. Siz yeter ki stresten uzak durun ve bebek için ilişkiye girmeyin. Zevk almak için ilişkiye girin. Bebek için doğru zamanlarda ilişkiye girilince vücutta stres oluşuyor acaba tutacak mı diye ve doğru zamanda bile tutmuyor. Rabbim hayırlı haberler almayı hepimize nasip etsin.

Aynen öyle kuzum kıyamayız ki canımız onlarda nasıl kıyar bir insan canına tabikidr her doktor bir olmuyor ama ben bekarken. Bi devlette doktora gittim pişman oldum birde evlendikten sonra başka özel muaynaneye gittim ablamın doktoruydu oda ondada saçma sapan şeyler söyledi bana ağlayarak çıktım ama şimdiki doktorumu eşim buldu 1 yıldan beride ona gidiyorum şükür şimdilik bi sıkıntım yok doktorla ilgili herşey Allah’tan dediğin gibi Rabbime emanet evlatlarımız sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

Bi 20 dk sonra daha belirginleşti ilk anda çok net gözükmüyordu sizce hamilemiyim adet günğm bu güb

Kızlar bir sorum olacak. Adetime 10 gün var göğüslerimde dolgunluk vardı bugün yok şeffaf uzayan bir akıntım oluyor biraz. Bacaklarımın üst kısmı ağrıyor belimde ve başımda çok ağrım oluyor sizce tekrar yumurtluyor olabilir miyim? Yumurtlama dönemim geçti ama anlayamadım. Nette hamilelik belirtisi de olabilir yazıyor ama bilemedim. Ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Peki bu ay yumurtladın mı bir kez yumurtlama oluyor diye biliyorum ama yerleşme de olabilir ya da yumurtlama ..

Peki bu ay yumurtladın mı bir kez yumurtlama oluyor diye biliyorum ama yerleşme de olabilir ya da yumurtlama ..
Evet yumurtlama oldu. Uzayan akıntı oldu değerlendirdik zaten Dr um belli günler vermişti adetin 10.12.14. Ve 16. Günleri yani 1 gün arayla ilişki. Ama yine böyle bir akıntı ama bu sefer az oldu. Yani farkına varmayabilirdim de

Herkese hayırlı bayramlar. Rabbim sevdiklerimizle mutlu huzurlu nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin. Kesilen kurbanlarımız kabul olsun inşallah.

Bebek isteyen herkese Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin, gebe arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

❤❤❤❤

Aminnnn canım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Mrb
Bogaz enfeksiyonu gebelik belirtisi olabilirmi cok üsütmedigim halde 1 haftadır genizlerim kotu burnum tıkalı ilac kullanmakta istemiyorum. klima carpsa bu kadar uzun surmez iki gune duzelirdim anlamıyorum
Pekte belirti arayan biri degilim ozelliklede bu ay ama birkac kisi grip soguk algınlıgı olup hamileligini ögrenenler oldu diyince acabaya düstüm

Kızlar merhaba adete 8 gün kala ovülasyon testim ve 3 gün kala ovülasyon testim resimde ki gibi 3 gün kala olan daha koyu kafam çok karıştı hamilelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…