Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlarr dün kontrol için hastaneye gittim 5 haftalık olmuşum kese oluşmuş ama kese etrafında kanama alanları varmış progestan serum falan verdi yat bolca dinlen dedi ama dıştan kanamam yok çok şükür adet sancılarım var lütfen dua edin bana kızlarrr çok ihtiyacım var

Bence normal gibi ama yine arkadaşlar daha iyi bilir ben tecrübeli değilim
Yarın yeniden gebelik testi yaparsın canım koyulaşmayı takip edersin
Her 2 güne bir de kan testi yaparsın
Testim elimde yok alip almamakta kararsizim. Kan vericm nasilsa dedim. Inslh sorn cikmaz

Merhabalar... adetim duzensiz ortalama 33 gunde bir diyebilirim suan buna gore 3 gun gecikmem var. Dun idrar testi yaptim negatif cikti. Belirti olarak kasik agrim gecen hafta vardi bu hafta yok sadece bel agrisi sag kasigimda ara ara atma hissi goguslerimde damarlarin belirginlesmesi gibi seyler var. Idrar testi yenilemek gerekir mi sizce?

gonca1907 canım nerelerdesin nasılsın
Bu aralar biraz yoğundum kuzum sayfaya giremedim. İyiyim şükür. Bebişin cinsiyetini öğrendik ilk heyecanla ufak tefek şeyler aldım ilaç içmezsem hala midem bulanıyor kusuyorum. 9 ay çekeceğim sanırım. Bebiş de iyi büyüyor çok şükür

Sen nasılsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…