- 2 Şubat 2019
- 242
- 118
- 23
- 34
Yaaâaa çok mutlu oldum canımYaptm cnm testimi. Cok sukur pozitif cikti kan verdm. E nabzdan takip edicm
Cok tsk ederm cnmYaaâaa çok mutlu oldum canımhayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah
Selam kızlaaarKizlar napiosunuz nasılsınızgüzel haberler verecek arkadaşlarımız var mı
Canımmm tebrikleeerYaptm cnm testimi. Cok sukur pozitif cikti kan verdm. E nabzdan takip edicm
Canımm tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızYaptm cnm testimi. Cok sukur pozitif cikti kan verdm. E nabzdan takip edicm
Amin insllh cnm saolCanımm tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kan değerin nasıl cnmAmin insllh cnm saol
31 cikmis cnm. Norml mi sizceKan değerin nasıl cnm
Bat geçtimi canım31 cikmis cnm. Norml mi sizce
Bence normal gibi ama yine arkadaşlar daha iyi bilir ben tecrübeli değilim31 cikmis cnm. Norml mi sizce
Canım tebrik ederim Rabbim sağ Salim kucağına Almayıda nasip etsin inşallah31 cikmis cnm. Norml mi sizce
Evet bugun 2.gundüBat geçtimi canım
Testim elimde yok alip almamakta kararsizim. Kan vericm nasilsa dedim. Inslh sorn cikmazBence normal gibi ama yine arkadaşlar daha iyi bilir ben tecrübeli değilim
Yarın yeniden gebelik testi yaparsın canım koyulaşmayı takip edersin
Her 2 güne bir de kan testi yaparsın
Insllh cnm cok saol. Senn bat gecmis miydi bu deger ciktgndaCanım tebrik ederim Rabbim sağ Salim kucağına Almayıda nasip etsin inşallahKorkma benimde ilk değerim 48 di inşallah güzel güzel katlanır
Allah herşeyin hayırlısını en güzel zamanda versin inşallahİnşallah birgün bende hamileyim diye yazıcam hamile arkadaşları tebrik ederim:)
Bu aralar biraz yoğundum kuzum sayfaya giremedim. İyiyim şükür. Bebişin cinsiyetini öğrendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?