- 14 Şubat 2019
- 2.332
- 2.602
- 133
- 40
İnşallah sağlıkla yükselmiştir değerin sonucu alınca haber ver canımYaa moral oldunuz gerçekten çok teşekkür ederim cesaretimi topladım verdim kan Allah utandırmasın inşallah
İnşallah canımmm allah gönlüne göre versinKızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaagonca1907 milasudoruk
İnşallah bende yakında bu güzel haberi verebilirim
Benim de belki bir kızçem olur arkadaş olurlar
Valla minik erkeklerimiz geliyor Allah’ın izniyleKızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaagonca1907 milasudoruk
Evet canımm inşallah daha da yükselcek iyi düşün iyi olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar aldım sonucu 44,6 idi önceki tam 2 gün sonra 98,9 iyi mi artış
İnşallah kuzumKızlaaaar demek oğluşlarınız oluyo çok sevindim yaaagonca1907 milasudoruk
Evet 2.gundu dunYok kuzum 2 gün vardı senin geçtimi
Insllh bnm de artarKızlar aldım sonucu 44,6 idi önceki tam 2 gün sonra 98,9 iyi mi artış
benim de böyle ilerledi 2. kan testimden sonra doktora gittim 2 gün aralıklarla kan ver dedi dün yaptırdım, yarın son kan sizde öyle yapın isterseniz.Kızlar aldım sonucu 44,6 idi önceki tam 2 gün sonra 98,9 iyi mi artış
sizin en son ne çıktı betaInsllh bnm de artarben de yarin vercm
Ben ilk defa yaptrdim dun 31 cikti. Dun adetimin 2.gecikme gunuydusizin en son ne çıktı beta
beta 31 mi çıktı.Ben ilk defa yaptrdim dun 31 cikti. Dun adetimin 2.gecikme gunuydu
Son regl gününe göre hesaplanıyor o canımbeta 31 mi çıktı.
(Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.)bilgisi girmişsiniz ya doktor mu söyledi anlamadım ben
Çok güzel kuzum bence gönlün ferahlasın artıkKızlar aldım sonucu 44,6 idi önceki tam 2 gün sonra 98,9 iyi mi artış
Evt 31 cikti.ilk tahlilim bu. Son adet gunune gore hesapladmbeta 31 mi çıktı.
(Hamileliğimin 5. haftası içindeyim.)bilgisi girmişsiniz ya doktor mu söyledi anlamadım ben
Aynen biraz rahatladım doktoruma da gittim süper dedi 15 gün sonra gel bakalım dedi :)Çok güzel kuzum bence gönlün ferahlasın artık
Gözün aydın kuzum içini ferah tutAynen biraz rahatladım doktoruma da gittim süper dedi 15 gün sonra gel bakalım dedi :)
süperr son gün ne zamandı sizinEvt 31 cikti.ilk tahlilim bu. Son adet gunune gore hesapladm
Benımde yarın adet olmam lazım gec yumurtlamıs olabılırım testı beklıyorum belırtılerını yazarmısıb bende sana ılk gebelıgımdekı orneklerı atayım1 gün varken testte çıktı bugün adetin bugün ilk günü olması lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?