dualarım sizinleBenim 5 günüm var bakalım benimde inşallah birkaç güne şüpheleneceğim belirtilerim olur umutlanırım
Güzel canım inşallah daha da artıcak maşallahKızlar aldım sonucu 44,6 idi önceki tam 2 gün sonra 98,9 iyi mi artış
Anladım canım olsun hiç korkma sen güzel düşün güzel olsunEvet 2.gundu dun
Tmm insllh ❤Anladım canım olsun hiç korkma sen güzel düşün güzel olsun
Kuzumm ya o çift çizgiyide görücez inşallah merak etme senKızlar dayanamadım gittim biraz önce test yaptım
Halbuki idrarım bile yoktu çünkü yeni gitmiştim
Aman dedim nolcak bi yapayım
Tabiki hiçbişey çıkmadı adete 5 kala resmi atıyorum burayada
Bak yaaa bosuna solemisizKızlar dayanamadım gittim biraz önce test yaptım
Senin yazdığını okumadan yapmışım gelince okudum dedim şimdi beni öldüreceklerBak yaaa bosuna solemisizaldin mi agzinin payini simdi hi
Artk adet gunune kadr yapma tm miSenin yazdığını okumadan yapmışım gelince okudum dedim şimdi beni öldürecekler
TamamArtk adet gunune kadr yapma tm mibu sana yetsin 5 gun
Gonca bnm ki erkn dollenme olmuyor dimi. Adet gecince ciktgina gore Tam zmnnda mi yumurtlamis sayiliyorm
Yine dayanamadınKızlar dayanamadım gittim biraz önce test yaptım
Anldm cnm. Saolsn.Seninkinin zamanı normal canım. Ben zaten çok geç test yapmıştım. Doktorum da geç döllenme olmuş dedi ve adet tarihimi ileri attı.
Haaay maşallah canımBu aralar biraz yoğundum kuzum sayfaya giremedim. İyiyim şükür. Bebişin cinsiyetini öğrendikilk heyecanla ufak tefek şeyler aldım ilaç içmezsem hala midem bulanıyor kusuyorum. 9 ay çekeceğim sanırım. Bebiş de iyi büyüyor çok şükür
Sen nasılsın kuzum
Oooo seninde mi erkek canım bu sene yine erkek annesi yılı olacak heralde sağlıklı hayırlı oldun inşallahGördüm canım güzel gezdinBende onu soracaktım bende öğrendim değişmezse oğluşum olucak ay bende dayanamadım aldım ya küçük ablamın kızı var oda almış bi kaç birşey senin be cinsiyet Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤
Amin kuzum Allah razı olsunHaaay maşallah canımerkek haaa çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir adam olur ilerde ❤
Kızlar merhaba epeydir doktora gitmediğim için bebeği merak ediyorum açıkçası
En son 6 Ağustos’ta 7+3 günlük olmuştu 2 hafta geçti üzerinden ne kadarlık oldu nasıl çok merak ediyorum
Doktorumda yıllık izinden gelmiş 4 Eylül’e ne olur olmaz diye randevu aldım bakalım öncesinde muayenesini denk getirirsem gidicem izmirden gelince de izinde diye konuşamadım kızamıkçık ile ilgili
İlk kontrolde 3 kutu progestan vermişti haplarımda bitti folik asite devam ediyorum
Havalar bu ara biraz serin olduğu için rahatım bazen mide bulantısı oluyor ama iki gündür sağıma soluma yatınca kasığımda batma oluyor bir kere falan da istifar ettim şimdilik bu kadar kızlar
Benimde karnım hep şiş ilk bakan hemen hamilemisin diyor bayramda eşimin halasına gittik elbise aldım rahat olayım diye kapıda gördü kadın hemen hamile misin dediAmin kuzum Allah razı olsunsen de inşallah sağlıkla cinsiyetini öğrenirsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın benim karnımı gören hemen erkek diyordu, çabuk şişti ve öne doğru şişti Ne kadar doğru bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?