Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar dayanamadım gittim biraz önce test yaptım
Halbuki idrarım bile yoktu çünkü yeni gitmiştim
Aman dedim nolcak bi yapayım
Tabiki hiçbişey çıkmadı adete 5 kala resmi atıyorum burayada

Eklentiler

• 84BE3DD2-A55C-49AB-9DB0-DD73504064BD.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 63
  • 17F275F1-238E-4871-AB75-EFE91E9ECFEB.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 59
  • E712FB6B-100A-4F65-A3DF-6A412CF87581.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 59
Kuzumm ya o çift çizgiyide görücez inşallah merak etme sen

Bak yaaa bosuna solemisiz aldin mi agzinin payini simdi hi

Gonca bnm ki erkn dollenme olmuyor dimi. Adet gecince ciktgina gore Tam zmnnda mi yumurtlamis sayiliyorm

Seninkinin zamanı normal canım. Ben zaten çok geç test yapmıştım. Doktorum da geç döllenme olmuş dedi ve adet tarihimi ileri attı.

Yine dayanamadın daha belli olmaz kuzum inşallah vardır da şimdi çıkmamıştır

Selam kizlar
1 aylik evliyim hic korunmadik evlendik evleneli dogum kontrol hapinin ilerde cocuk olmasini engelleyebilicegini duymustum.esim cocuk icin daha evlenmeden isimlerini arastirmaya baslamisti.simdi size sorum 23 temmuzda adet oldum zaten adetim normalde 3 gun suruyor.bu ay 18inde iliskiden sonra bir avuc kadar kahverengi akinti gelmis yataga hastalandim sandim ped taktim ancak hic gelmemis 19unda basladi gelemeye ama 2 ped bile dolmadi idrarimda bile kirmizilik 2 kere oldu 2.gun 1 damla geldi taa bigun once gece takmistim pedi asiri bi siskinligim var tas gibi karnim kemiklerim cok agriyo ara sira kasiklarima sanci giriyo anlamsiz mide bulantilari yasiyorum cok cabuk yoruluyorum hamilelik testi yaptim dun kuzenim bi bak istersen dedi negatif cikti acaba kist mi? Bana yardimci olabilicek daha once ayni seyleri yasayan biri var mi aramizda yada hormonsal bisey mi yardimci olur musunuz

Haaay maşallah canım erkek haaa çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir adam olur ilerde

Oooo seninde mi erkek canım bu sene yine erkek annesi yılı olacak heralde sağlıklı hayırlı oldun inşallah

Kızlar merhaba epeydir doktora gitmediğim için bebeği merak ediyorum açıkçası
En son 6 Ağustos’ta 7+3 günlük olmuştu 2 hafta geçti üzerinden ne kadarlık oldu nasıl çok merak ediyorum
Doktorumda yıllık izinden gelmiş 4 Eylül’e ne olur olmaz diye randevu aldım bakalım öncesinde muayenesini denk getirirsem gidicem izmirden gelince de izinde diye konuşamadım kızamıkçık ile ilgili
İlk kontrolde 3 kutu progestan vermişti haplarımda bitti folik asite devam ediyorum
Havalar bu ara biraz serin olduğu için rahatım bazen mide bulantısı oluyor ama iki gündür sağıma soluma yatınca kasığımda batma oluyor bir kere falan da istifar ettim şimdilik bu kadar kızlar

Haaay maşallah canım erkek haaa çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir adam olur ilerde ❤
Amin kuzum Allah razı olsun sen de inşallah sağlıkla cinsiyetini öğrenirsin sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın benim karnımı gören hemen erkek diyordu, çabuk şişti ve öne doğru şişti Ne kadar doğru bilmiyorum ama

Rahat ol kuzum bunlar çok normal. Miden bulanacak kusacaksın belin ağrıyacak... hala kusuyorum bol bol su iç kuzum. Ara öğünlerde ceviz, badem, fındık ihmal etme. Peyniri çok ye bazen elini karnına koy salavat getir

İnşallah kuzucuğundan güzel haberler alırsın

Benimde karnım hep şiş ilk bakan hemen hamilemisin diyor bayramda eşimin halasına gittik elbise aldım rahat olayım diye kapıda gördü kadın hemen hamile misin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…