Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Yavaş yavaş canım daha belki kese var bebek oluşmamıştır benim 6.haftada gördüm bebeği mide bulantısı başlayınca görürüm seni belirti sorar mısın bakalım

Kac dkka sonra attin cope. Insllh vardr . Belki gec dollnme
Baya durdu canım yarım saat belkı daha fazla sonraydı basta dagılırken ikincı czgyede toplanıo gbıydı heyecan yaptım dedım bakmayacam abdest alıyım barı o ara gerı donunce baktım tek olmus ama işte brn baya yok debecek kadar az gördüm gbi geldi ama bılemıorum bakalım zaman ne gosterecek

KıZlar herkese iyi geceler, benim de stresim çok adete 4 gün var , her yanım sivilce doldu bu olumsuz bir belirti mi sizce sürekli kendimi dinliyorum vR belirti bulmaya çalışıyorum,inşallah yine hüsran olmaz

KıZlar herkese iyi geceler, benim de stresim çok adete 4 gün var , her yanım sivilce doldu bu olumsuz bir belirti mi sizce sürekli kendimi dinliyorum vR belirti bulmaya çalışıyorum,inşallah yine hüsran olmaz
Normalde sivilce belrtinse hüsran ama adetten önce sıvılcelenmıosan skıntı yok.bende bı kaç ay önce gebelk gecrdım yuzun hemen sıvılcelenmıstı senıde ümitlndrmek istemrm ama

Gordysen vardr o zamn yaa inslllhh

Hadi inşallah kuzum gelsin bebiş sağlıkla sana da artıkBüyüyor haftaya gidicez inşallah kuzum çok merak ediyorum
Hamiş olunca da yeni heyecanlar başlıyo demi kuzum
Sanırım bende öyle olurum
İlk başta beta hcg artacakmı
Sonra kalp sesi duyacakmıyım heyecanı
Sonra değişik heyecanlar

Sonra değişik heyecanlar
Aynen öyle kuzum yani aman tamam tuttuyla iş bitmiyormuşDoğuma kadar ayrı bir heyecan stres doğduktan sonrada ayrı bir heyecan tedirginlikRabbim sağ Salim almamızı nasip Etsin de kucaklarımıza Sana ve diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ya benim ilk ay beta hcg 0.16 çıktı sonraki ay 0.5 çıktı şimdi yumurtalanma dönemimden 5gün sonra tanıdığım bir doktora rica ettim 0.31 çıktı şuan ayın 8i ve yumurtalanma dönemimden sonra 8 gün geçti belirti bence bu kadar çabuk olmaz ama saat neredeyse 5 olacak ben mide bulantısından ve sağ tarafındaki batmadan dolayı uyuyamıyorum ve kananam yok ama akıntım çok ne yapmalıyım uyumayan varsa lütfen yardımcı olsun.

Sonra değişik heyecanlar

Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı gebelikler bebekler nasip etsin sana ve diğer isteyen arkadaşlara inşallah canım benim ❤ inan sadece tutununca bitmiyor. Doğana kadar bir sürü şeyler var. Doktora gittiğim gün bebeğin iyi olduğunu duyunca rahatlıyorum. Ama 2 gün sonra acaba şimdi iyi mi yeterli beslendim mi hareket ediyor mu....bunlar başlıyor ve bir dahaki doktor kontrolüne kadar bitmiyor Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kurtulmayı kucağımıza almayı nasip etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…