Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Normalde sivilce belrtinse hüsran ama adetten önce sıvılcelenmıosan skıntı yok.bende bı kaç ay önce gebelk gecrdım yuzun hemen sıvılcelenmıstı senıde ümitlndrmek istemrm ama
Çok teşekkür ediyorum cevap için , adet öncesi genelde çıkıyor o zaman yine hüsran , her zamanki gibi

İnşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım
Amin herkeslere versin Rabbim
1.dünkü
2.bugunku farkli testler en alttakide ovulasyon testi inşallah sağlıkla ilerler

Eklentiler

• 20190908_173425.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba bu şekilde çizgi oluşması ne demek ? Hemen böyle oldu ama anlamadım uçta çünkü

Eklentiler

• IMG_20190908_191459.webp
    14 KB · Görüntüleme: 99
Oy kuzum benim
İşte annelik ilk zamandan beri o duygu içimize işliyor
Bende napayım kuzum yumurtlama dönemindeydim bugün ovu testiyle takip ettim çatladı nihayet
Geriye kaldı beklemece
Yumoş dönemi bitince kafamda rahat oluyor ilişki daha keyifli oluyor diğer türlü resmen stres

Gunaydin kızlar koyulaşma varmı en usteki 2 gün önceki ortadaki şimdiki en alttakide ovulasyon testi çarşamba doktora gidecem

Eklentiler

• 20190909_075828.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 65
15 gun gecikmeyle adet oldum bundan sonra 40 gun olarak ayarlayacam adet gnumu bari adet oldum olacam skntisina girmem

15 gun gecikmeyle adet oldum bundan sonra 40 gun olarak ayarlayacam adet gnumu bari adet oldum olacam skntisina girmem
Benimde kurtajdan sonra duzensizdi ayrıca fsh yüksekti ondan dolayı 3 ay önce doktor aylık hap verdi 3 ay kullandım ve bu 3. Ayımdı ayrıca 3 aydır tam zamanında adet oldum yumurtlamami takip ettim ve inşaallah Allahın izniyle tuttu doktora gittinmi

Amin herkeslere versin Rabbim
1.dünkü
2.bugunku farkli testler en alttakide ovulasyon testi inşallah sağlıkla ilerler
canımm çok sevindim
baştan beri bu topiğe takıldığımızdan beri olan kişilerdensin çok mutlu oldum adına
bizlere de dua et oldumu

Amin Rabbim isteyen herkeslere sağlıkla tez zamanda hayırlisiyla versin insaallah

Gunaydin kızlar koyulaşma varmı en usteki 2 gün önceki ortadaki şimdiki en alttakide ovulasyon testi çarşamba doktora gidecem
adetinize kaç gün var acaba? ovulasyon testi benim bayağı silik de sizinki bayağı koyu. Ben de boşuna beklemeyeyim ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…