Hamissin tebrikleerKızlar bi bakar mısınız
Hamissin tebrikleer
Oyle oyle. Silik olmasi degeirn dusuk anlmnda yani cok yeni gebelik. Acile git gebelik testi yaptrcm de yaparlr . Hamile misin derse evet deAyy inşallah öyledir canım çok heyecanlıyım, kan versem haftasonuna denk geldi ne yapsak acaba bilemedim evde dolanıp duruyorum
Oyle oyle. Silik olmasi degeirn dusuk anlmnda yani cok yeni gebelik. Acile git gebelik testi yaptrcm de yaparlr . Hamile misin derse evet de
Yok kiz niye yapsinlr. Kan ver git evine. E nabizdan ya da hastnenin sitesinden takip et. Sen buraya yaz soleriz sanaAcilde bize şimdi bunun için mi geldiniz muamelesi yaparlar mı
Yok kiz niye yapsinlr. Kan ver git evine. E nabizdan ya da hastnenin sitesinden takip et. Sen buraya yaz soleriz sana
Tarih yazio orda. Bu agustosun 19ndaki sonuc. Daha cikmamsCanım bi bakabilir misin beni msonucum çıkmış mı anlamadım
Tarih yazio orda. Bu agustosun 19ndaki sonuc. Daha cikmams
Tmmdr iste bu kdaar. Oldu bitti masllh. Saglikla ilerlesn. Diger gun tekrr baktr. Degerin 2 katina cikmasi lazm. En az %60 da artsa sorn yok okCanım 25 çıktı beta☺
Tmmdr iste bu kdaar. Oldu bitti masllh. Saglikla ilerlesn. Diger gun tekrr baktr. Degerin 2 katina cikmasi lazm. En az %60 da artsa sorn yok ok
Hayırlısı oldun cnnmPazartesi ya da salı baktırmayı düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler hepimizin☺
Hamilesin tebrikler ve degerin 1 gune gore de cok guzel artmis. Merak etme kese de ina gözükür. Kese gozukmesi icin belli degerin üstüne cikmasi lazim bhcg 'nın ve telaslanma sonucunun cikarKızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Canım çok stres yapma kese hemen hamile oldun diye gider gitmez görünür diye birşey yok benim ilk 192 çıkmıştı doktorum 3000 küsur olunca çağırdı kese göründü bebek bile yoktu daha içinde gittiğimde kese 5 haftalıktı daha yaniKızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Zaten seninkide anca 1 aylık falandır bence birazda geç döllenme gibi canımKızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Canım 25 çıktı beta☺
Canimm benimde 14 çıktı. Daha çok yeni sanırsam. Inşallah artmalae güzel bir şekilde ilerler. Ama beni cevremdekiler biraz gerdi deger dusuk diye. Gec dollenme olmus diye. Stres olmak istemiyorum insallah hersey guzel olur hepimiz icin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?