Canım bende cuma günü verdim kan ikimiz ayniyiz yaklaşık olarakAynen bende sonradan değer düşük mü diye endişelendim canım, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla ilerler bizim de
Canım bende cuma günü verdim kan ikimiz ayniyiz yaklaşık olarakAynen bende sonradan değer düşük mü diye endişelendim canım, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla ilerler bizim de
Canım bende cuma günü verdim kan ikimiz ayniyiz yaklaşık olarakinsalah ilerlemesi güzel bir şekilde gider. Ilk bebeğimi kaybettim aynı durumla karşılaşmak istemiyorum rabbime emanet olsunlar ❤
Sen neden kaybettin canim bende kan pihtilasmasi cıktı.Amin canım benimde öyle oldu malesef, inşallah sağlıkla güzelce ilerler☺
Sen neden kaybettin canim bende kan pihtilasmasi cıktı.
Yumurtlama belirtisi canım o dönemde hamilelik belirtisi olamaz ama değerlendirKizlar adetim biteli 12 gun oldu yani yumurtlama donemindeyim suan 3 gundur asiri bas agrim var ve surekli acikiyorum yumurtlama doneminde normal mi sizce
Anladım canim benim Allahım bu sefer korusun hayırlısı ile gelsinler inşallah ❤Benim bildiğim bi sebebi yoktu canım, çok stresli bir döneme denk gelmişti belki ondan oldu. Ama doktora gitmedim, idrar testin pozitifti, sonra aşırı bi kanama oldu dedim gitti heralde öylelikle kaldı
Anladım canim benim Allahım bu sefer korusun hayırlısı ile gelsinler inşallah ❤
Canım kan verirsen banada haber ver. Ben yarın vericem büyük ihtimalle merak ediyorumAmin amin canım inşallah güzel ve sağlıklı haberlerle devam edelim hep bu sürece
Canım kan verirsen banada haber ver. Ben yarın vericem büyük ihtimalle merak ediyorum
Canım bende yarın vericem, ama nerde vereceğime karar veremedim sağlık ocağına mı gitsem yoksa hastaneye kadın doğum bölümüne mi bilemedim. Sen ne yapıcaksın?
Sağlık ocağına git canım biraz değerlerin yükselsin sonra kadın Doğum doktoruna baktırırsınCanım bende yarın vericem, ama nerde vereceğime karar veremedim sağlık ocağına mı gitsem yoksa hastaneye kadın doğum bölümüne mi bilemedim. Sen ne yapıcaksın?
Gitmişken bide konusayim dedim kasik ve bel agrim var diken batıyor arada. Korkuyorum bise olacak diye bide değer de çok azdan başladı ya. Konusayim bide canim sanada söylerim bakalim ne diyecekCanım bende yarın vericem, ama nerde vereceğime karar veremedim sağlık ocağına mı gitsem yoksa hastaneye kadın doğum bölümüne mi bilemedim. Sen ne yapıcaksın?
Sağlık ocağına git canım biraz değerlerin yükselsin sonra kadın Doğum doktoruna baktırırsın
Gitmişken bide konusayim dedim kasik ve bel agrim var diken batıyor arada. Korkuyorum bise olacak diye bide değer de çok azdan başladı ya. Konusayim bide canim sanada söylerim bakalim ne diyecek
Ya aynısı benimde. Ben ilk hamileligimdede değer 10 ken ogrendim ama güzel ilerledi. Sonra durdu kalbi. Aynısı olacak diye stres oluyorum . Değer düşük diyenler var umarım sağlıklı ilerler. Seninde inşallah canim dua edicem. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Yarın vericem ben haberleşelim yineTamam canım haberleşirsek iyi olur tabi. Benim adet oluyormuşum gibi kasıklarıma ağrı oluyor, sol tarafımda kısa süreli ani batmalar oluyor, otururken bile belim ağrıyor.
Kac Gunn geciktiArkadaşlar tekrar merhaba. Dün gecikmem olduğunu ve test yapmaktan çekindiğimi söylemiştim ancak bu sabah yaptım. Ve sonuç çift çizgi:) çok mutluyum, inanamıyorum. Kan testini görmeden sakin kalmaya çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda isteyen herkes bebeğine kavuşur.
Bir gün gecikti, ertesi gün yaptım testiKac Gunn gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?