Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba Kızlar bgn gecikmemin 4. günü dün test yaptım negatif ara ara sancım oluyor ama henüz gelen giden bişey yok bende idrarda cıkmayıp kanda 2 hafta sonra cıkanları bile okudum ama bakalm hayırlısı kısmet

Canım ben de iğneyle hamile kaldım. İğnenin 12.günü idrarda çıktı gebeliğim ve aynı gün kan değerim 18'di. Senin bayağı geçmiş. Bence bir doktoruna git artık.

Merhaba aranıza yenı katıldım size bir şey sormak ıstyrm yerleşme kanaması hakkında bilgi sahibi olan varmı

Canım benim de 5 günlük gecikmeede çıkmadı. 1 hafta olunca kan verdim o zaman çıktı geç döllenme olmuş. İnşaallah sizin de öyledir

İçeriye boşalma olmadı ama adetim 2 gün gecikdi hamile miyimdir

Hamile olmak istemiyorum
Lütfen tecrübeli kişiler yazabilir mi
Zevk suyuyla hamile kalmak çok düşük ihtimal demi

Merhâba kizlar bende reglim 2gun geçti test yaptım negatif çıktı 3_4 gündür kahverengi kanama war çok az günde bi sefer gibi acaba yerleşme kanamasını?

Hamile olmak istemiyorum
Lütfen tecrübeli kişiler yazabilir mi
Zevk suyuyla hamile kalmak çok düşük ihtimal demi
Bisi olmaz zevk suyuyla korkma biz 3 aydir adam icime bosaliyoda olmuyo stres yapiyorsun ondan gecikiyo test yap icini rahatlatmak icin

Merhaba benım de pazargun adetım gelmesı lazımdı ama olmadı sık sık tuvalete cıkıyorum göğüslerim cok hassas kasıklarımdada ara ara agrı giriyo ümitlenmelimiyim sizce

Merhaba benım de pazargun adetım gelmesı lazımdı ama olmadı sık sık tuvalete cıkıyorum göğüslerim cok hassas kasıklarımdada ara ara agrı giriyo ümitlenmelimiyim sizce

Selam hanımlar bişey sormak istiyorum hamileliğinizin ilk haftalarında cinsel isteğiniz arttı mı azaldı mı benim düşük yaptığım hamileliğim de azalmıştı şimdi hamile kalmaya çalışıyorum kafam karışık

Benimde cumartesi adet olmam lazım ne yersem çıkarıyorum göğüslerim çok hassas test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye

Merhâba kizlar bende reglim 2gun geçti test yaptım negatif çıktı 3_4 gündür kahverengi kanama war çok az günde bi sefer gibi acaba yerleşme kanamasını?
benim 3 gun gecmisti lekelenmem olmustu 3gun boyunca yerlesme kanamsi mi dedim acaba idrar testi begatifti bugun de adet oldum:/

test yapsana canim 3 gun gecmis olsa cikar bence...bende testte cikmamisti cuma olmam lazimdi bugun oldum

Silik çizgi çıkmış bir kaç gün sonra koyulaşabilir tekrar dene canım umarım hamilesindir
Ya inşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin normalde yapmam ama eşime dedim ki test yapayım mı niye dedi garibim bilmem içimden geldi dedim gerçekten şeytan dürttü sanki

Ya inşallah Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin normalde yapmam ama eşime dedim ki test yapayım mı niye dedi garibim bilmem içimden geldi dedim gerçekten şeytan dürttü sanki
benimde oyle olmustu 2 gun vardi oylesine yaptim testi ilk basta cozgi yoktu yarim saat sonra kopkoyu 2. cizgi cikti heyecanlandik kostur kostur acile gittik mutlaka ogrenmem lazimdi.158 cikmisti degerim hamileydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…