Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun, Allahım hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin in şa Allah. daha önce kaç kez yaptırmıştım, hayal kırklığı olmasın diye yapmıyorum şimdilik. bi kaç gün bekleyecem)

Bende bugün dahil üç kere sabah erkenden yaptım ama negatif çıktı diyorum acaba gidip erken gösterenlerden mi alsam ama kendimi tutuyorum

Bende bugün dahil üç kere sabah erkenden yaptım ama negatif çıktı diyorum acaba gidip erken gösterenlerden mi alsam ama kendimi tutuyorum
erken gösterenlerin olduğunu hiç bilmiyordum, bir ara iki çizgi çıktı ama doktora gittiğimde hamilelik yok dedi, yanlış gösterebilir demek.

erken gösterenlerin olduğunu hiç bilmiyordum, bir ara iki çizgi çıktı ama doktora gittiğimde hamilelik yok dedi, yanlış gösterebilir demek.
Normal bes liralik uc liralik olanlar falan var bide daha erken gosterenler var onlar biraz daha pahali tabi . Sen gittin mi doktora kana falan mi bakildi gebelik yok dedi

rahimdeki kalinlaşma ne kadar?

Bende dün doktora gittim sağ yumurtam güzel büyümüş ama kalitesini doktorum pek beğenmedi yine de çatlatma iğnesi vurulalın ama dedi dün iğneyi oldum ... yarında dupbaston diye bir ilaç kullanmaya başlıycam eğer okursa bebek tutunsun olmaZsa adeti getirsin diye artık bakalım ... bir dahaki ayda iğnelere başlayacak

Adet oldunuz mu

Günaydınlarr
Yani hafif ağrı bazen batma pazartesi kan testi vereyim erken teşhis varsa var yoksa yok diyorum ama bakalım sen de var mı bir belirti

Naptın canım kan degerlerın yenisi kaç çıktı
ay kusura bakmayın giremedim yoğunluktan 2 gün sonra yapılan test 230 çıktı 1 hafta sonra da keseyi gördük yarın da kalp atışını dinlemek için gidicez bebiş şu an 7. haftada Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

Merhaba arkadaşlar 6 aylik evliyim. 2.5 hafta once cocuk calismalarina basladik adetime 2 gün varken heycanla bekliyordum bugun adet oldum hayal kirikligina ugradim agladim uzuldum. Sizce ilk aydan tutmadi diye doktora gorunmeli miyim yoksa calismalara revam mi

Bence nekadar erken okadar iyi en azindan esinde sende bi kontrol ettirin kendinizi bizim bu ay 3. Deneme onumuzdeki ay randevularimiz var kontrol edicez daha erken bulsaydim erken gidicektim en azindan bi sorun varsa tedavi edilir ama kafanida cok takma normalmis zaten hemen olmamasi beni gibi hergun salya sumuk aglama bne bilmiyodum direk kendimi kısır ilan ettim

Adetin kaçıncı günü canım bu deger herhangi bir belirtin varmıydı
Normalde 1inde olmam gerekiyordu adet olmadim ve 7sinde tahlil yaptırdım. Bu sonuç çıktı. 10unda tekrardan yaptırdım 1944e yükselmişti canım. Belirti olarak kasiklarimda adet olmuş gibi sancılarım oluyordu, iştahım açılmıştı, ishal oluyordum devamlı yani bagirsaklarimda degisik bir seyler oluyordu ve normalde adetten önce benim göğüslerim cok hassaslasip agrimaya baslardi bu ay hic bir ağrım veya hassaslasma olmamıştı. Çoğu kişide ise göğüslerde hassaslasma ve ağrı oluyor. Belirtiler gerçekten de kişiden kişiye göre değişiyor sanırım.

Ayyyyyy yaaaa hayırlısı olsun kuzum çok mutlu oldum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Amin canım çok çok teşekkür ederim. Rabbim tüm hamile annelerin sağlıkla kulaklarına almayı, isteyen kişilerinde en yakın zamanda hayirlisindan hamile kalmayı nasip etsin. ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…