Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım şöyleki benımde adetime 11 gun kala dehşet bi şekilde bel agrısı kasık agrısı olmuştu saatlerce sürdü bide yolculuk yapıodum çok rahatsz etmişti beni inşallah hamılesındr ümit vermek istemem ama

Artık bu belrtıleri not edıorum oyuzden iyi biliorum

Merhaba, ya benim adet günümden bi gün önce pembemsi bi akıntım oldu aha dedim adet oldum üstünden dört gün geçti fakat tık yok akıntım normale döndü. Göğüs ucum hassaslaştı falan ama başka bi belirti yok acaba gebelik varmıdır ben de istiyorum:/ normalde çok sancılı regl oluyorum

İnşallah hamilesindir herkesin belirti bende toplanmıs sanırım benimde adet olmam gereken gunden 1 gun sonra akıntımın içinde incecik bi pembelık gordum normlade aksamına yada bırgun sonraya adet olurdum ama olmadım aksine diğer gundede aynı şekilde oldum ve bu benı işkillendirdi ovulasyonum vardı onu yaptım baktım koyu çıktı o zaman emın oldum ki hamıleydım sabahda gebelk testı yaptım ve poztfı gordum gögslerimde hiç bi belrti yok ucunun rengı koyu gbı ama emın degılım

Kızlar bende bata 6gün kala yani dün test yaptım sabah idrariyla değil öğleden sonra..Cok silik bir çizgi çıktı..Bat günü tekrar yapıcam 3ay önce kürtajım var o yüzden heyecan şaşkınlık,gerginlik had safhada.
Kesinleşince eşime söylücem çünkü oda kürtaj olayı yüzünden sarsıldı çok heyecanla bekliyor.Ben erken yaptım testi inşallah vardır ve sağlıklıdır

Yaa beklenti insanı öldürüyor:) inşaallah hayırlı haber alırı ya herkes göğüs şişliği en net belirti diyolar ama bilmiyorum

Insallah hayırlısıyla saglıkla olur canım belirtin var mıydı

Insallah hayırlısıyla saglıkla olur canım belirtin var mıydı
Canim benim ilk gebeligimde de bundada (kısmetse) ovulasyondan hemen sonra belirtilerim başlıyor.Suanki ilki kadar şiddetli belirtiler olmasada en belirgini sürekli diz bacak sizlamasi ve agrisiydi.Mide kazinmasi.Arada hafif kasık ağrısı.Dün farkettim göbeğimden kasigima uzanan dik kahvemsi çizgi.Bugünde akıntım geldi..

Ay hadi insallah canım saglıkla ilerlesin ınsallah

Dayanamayıp erken gebelik testi aldım gec vakit yapicam :)
Canım adete 9 gun kala c ile başlayan mor ambalajlı erken gebelikte akşam idrarı ile silik gördüm ve ertesi gün kan ile onaylandı adetim şaşmaz tam 9 gün vardi eczacı erken test silikte görsen kesindir git kan ver demisti bilgine hadi insallah hayırlısı ile mujdeni alalim tummmmm isteyen kardeşlerime rabbim nasip eylesin Aminnn...Bu duayı sürekli karnınızı tutup okuyun Maşallah Suphan Allah barekeallah la havle vela kuvvete illa billah herşey rabbimin sayesindedir deyip dua edin

Merhaba kizlar, adetime 4 gun kala Sabah idralimla asagidaki testleri yaptim sizce gebelik olabilir mi? 5 dk icinde hayali cizgi cikti.fotoda belli oluyor mu bilemedim.clere blue erken gebelik testi aldim az once hemen yaptim birsey cikmadi.fakat idrari bekletmeden yaptim.
Yumurtlama gununden sonra kasiklarim cok agridi.ardindan buna bel agrisi Eklendi.kasik agrim hafifledi ama bel ve sirt agrim devam ediyor.dun aniden koltuktan kalkmak istedigimde basim dondu.istahim cok acildi yemekten hemen sonra acikiyorun.uyumadan mutlaka bisey yemem gerekiyor.goguslerimde cok fazla hassasiyet yok hafif uclarinda agri var.bublar benim belirtilerim kizlar umarim saglikli hayirli bir hamileligin baslangici olur ve Allah isteyen herkese nasip Eder.

Al

Benim de hep gününde gelir hiç şaşmaz inşallah rabbim yüzümü güldürür

Fotoda belli oluosa at bakalım canım sılık varsa hamılesndr adet gnnde yıne yap kan ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…