Hayırlısı olsun inşallah canım benim çocuk 13 yaşında şimdi 2. İdtitoruz bizde 3 senedir ama sorun olmadığı halde olmuyor Allah cümlemize hayırlosını versin inşallahÖylemi Allah bağısladın yavrunuzu bende kımyasal gecırdım o zaman adet gunume kadar adet olacakmısım gıbı agrımısdı bu sefer agrımıyo korktum acaba hamıle kalmadımmı dıye ınsallah Hamıleyımdır
Hayırlısı olsun inşallah canım benim çocuk 13 yaşında şimdi 2. İdtitoruz bizde 3 senedir ama sorun olmadığı halde olmuyor Allah cümlemize hayırlosını versin inşallah
Uyku hali çok normal :) Hem geç kalkıyordum, hem erken yatıyordum ama öğlenleyin de ağırlık oluyordu zaman zaman. 1. trimestırın yarısına kadar da bu şekilde devam etti benim.İlk yazmak bana kısmet oldu.. Hayırlı uğurlu olsun.. Eğer psikolajik değilse uyku hali var var bol miktarda.. normalde de uykuya çok düşkünüm ama insan 24 saat uykuyu düşünür mü canım =) muhtemel adet tarihim 2 ekim bakalım az kaldı belli olur yakında..
Evet cnm en alttaki de silik çizgi varKizlar usteki testler gun yaptigim.bugun yaptigim en alttaki bugun yaptigim.sizce gebelik var mi?Eki Görüntüle 2554762
Canim adetim Henuz gecmedi.3 ay once dusuk yaptim.2 kere adet oldum.ilki 27 gun sonra ikinci 25 gun sonra oldu.o yuzden tam Emin olamiyorum ya adete 5 gun kaldi ya 3 gun.insalllah bu Sefer saglikli hayirlisi olur.Evet cnm en alttaki de silik çizgi varadetin gecikti mi canım. hamilesin bence☺☺tebrik ederim canım yaaaa
Testte bariz çizgi var kuzum inşallah hamilesindir teste göre hamilesin ama benden demesiCanim adetim Henuz gecmedi.3 ay once dusuk yaptim.2 kere adet oldum.ilki 27 gun sonra ikinci 25 gun sonra oldu.o yuzden tam Emin olamiyorum ya adete 5 gun kaldi ya 3 gun.insalllah bu Sefer saglikli hayirlisi olur.
kizlar adetim 8 gub gecikti cok usuyorum ve belim agriyor test yaptim negatifYeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
Canim 8 gun gectiyse cikmasi lazim.en iyi sonucu kan testi ile ogrenebilirsin.kizlar adetim 8 gub gecikti cok usuyorum ve belim agriyor test yaptim negatif
bugun bir daha yaicam evde test insallah degilimdir 2 oglum var ve kucuklerCanim 8 gun gectiyse cikmasi lazim.en iyi sonucu kan testi ile ogrenebilirsin.
Hemen hemen aynıyızHadi inşallah canım benimmmm ayın 23ünü iple çekiyorummmmmutlu haberi duyurmal istiyorumm
Suanda kasık ağrım var ve belim ağrıyor yaaHemen hemen aynıyızbenimde adetim 24 ü heyecanla bekliyorum belirtilerin var mı
Bir de akıntım vaar eklemeyi unuttumSuanda kasık ağrım var ve belim ağrıyor yaasenin var mı canımm
Benim de 21 inde geçen ay bi düşük oldu. Ins bebişim olur. Ilk çocuğum olacak 1 seneyi gecti istiyoruz ama olmadi stres cok onemli bi etkenmis. Duzenli egzersiz ve kafayi dagitacak hersey inanilmaz işe yariyo onu anladım. Tüm hamilelerin dualarini bekliyorum eksik etmeyin dualarinizdan beni de. Cok istiyorum bi cocugum olsun hayirlisiylaHemen hemen aynıyızbenimde adetim 24 ü heyecanla bekliyorum belirtilerin var mı
Amiin canım inşallah Rabbim nasip etsin hepinize ederim tabikiGözünüz aydin bizim icin de dua edin. Allah im bize de nasip ztsin ins
Evt canım ekimn sonunda daha yenı öğrendmki kan pıhtılşması varmıs .sulandırıcı başladı doktor şimdide hamile kaldım iğne başlayacak saglıklı oldgndan emın olalımdaCanım çok geçmiş olsun ve başın sağolsun..Çok kötü ve zor bir durum yaşayan bilir.Peki sebebi anlaşıldı yada bir hastalığın vs var mıydı?
Ben de aynıyım ya adetten bi gün önce pembe akıntım oldu sonra kesildi dört beş gün geçti tık yok en büyük belirti göğüs sızlaması diyolar ama sadece sol göğsüm sızlıyor ben de heveslenip yapmak istemiyorum üzülmemek için ama zor tutuyorum kendmi :/Merhabalar arkadaşlar yine ben :)bişey sorcam size bi kaç belirtim var demiştim ya bugünde sol göğüsümün kahverengi halkası daha koyulaşmış ama sağdaki daha açık renk soldakine göre bide halkası biraz daha büyük gibi ve soldaki daha hassas dokununca acıyor.biraz önce farkettim yani hiç öyle görmemiştim deli gibi bi belirti arıyorum habire kafaya takınca :) ama adetime 4 gün var ve yumurtlama günümden 10 gün geçti arada bi hafifte olsa midem bulanır gibi oluyor geçiyor. Belki pisikolojik bilmiyorum.böyle yaşayanlar oldumu acaba ilk hamileliğini hissedenlerde tek göğüsün koyulaşması? Test için erken diyorum adetim gecikirse yapıyım dedim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Aynen bende öyle sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberleri veririz inşallahBen de aynıyım ya adetten bi gün önce pembe akıntım oldu sonra kesildi dört beş gün geçti tık yok en büyük belirti göğüs sızlaması diyolar ama sadece sol göğsüm sızlıyor ben de heveslenip yapmak istemiyorum üzülmemek için ama zor tutuyorum kendmi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?