Bana gunde 1 öğün yeterde artardi bile ama suan hakikaten öğünümü saymıyorum yemekle yatip kalkıyorumyaa ben yemek yemeğide seviyorum normalde ama bu kadar midem kazınıp guruldamıyor yani hemde bu kadar atıştırmaya rağmen.
Hamile olarak göbüş yapmazsak da kilo ile göbüş yaparız bu gidişle o kesinBana gunde 1 öğün yeterde artardi bile ama suan hakikaten öğünümü saymıyorum yemekle yatip kalkıyorumbence bize hayirli olsun
Hakkatten bu gidişle oraya doğru gidiyoHamile olarak göbüş yapmazsak da kilo ile göbüş yaparız bu gidişle o kesinŞaka bir yana hayırlısı olsun güzel haberler alırız inşallah
Bence doktora git canım bu hamilelik değil ilişkiden hemen sonra kan gelmesi rahim ile ilgili yerleşme kanaması ilişkiden sonra en az 15 günde oluyorMerhabalar
Bı oğlum var tüp bebek ile oldu 2 yaşını geçti.
Normal yolla belki olur diye çalışmalara başladık dün geceki ilişkiden sonra sabah beyaz akıntı ve pembe bı kan geldi daha önce hiç olmamıştı böyle birşey ve akşam üzeri yine lavaboya gittim yine geldi ve devam ediyor bide bel ve hafif kasık ağrım var.
Son adet tarihim 8 Kasım 33-34 gün de adet oluyorum polikistik över olduğum için yumurtlama günlerim karışık.
Aranızda bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı acaba.
Daha adet günüme var ve çok heyecanlandım açıkçası.
Teşekkür ederimBence doktora git canım bu hamilelik değil ilişkiden hemen sonra kan gelmesi rahim ile ilgili yerleşme kanaması ilişkiden sonra en az 15 günde oluyor
Sizi yanlış yönlendirmek istemem fakat benzer durumu yaşadım, doktora gittim rahim ağzı yaram olduğunu öğrenmiştim, bir kontrole gidin isterseniz.Merhabalar
Bı oğlum var tüp bebek ile oldu 2 yaşını geçti.
Normal yolla belki olur diye çalışmalara başladık dün geceki ilişkiden sonra sabah beyaz akıntı ve pembe bı kan geldi daha önce hiç olmamıştı böyle birşey ve akşam üzeri yine lavaboya gittim yine geldi ve devam ediyor bide bel ve hafif kasık ağrım var.
Son adet tarihim 8 Kasım 33-34 gün de adet oluyorum polikistik över olduğum için yumurtlama günlerim karışık.
Aranızda bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı acaba.
Daha adet günüme var ve çok heyecanlandım açıkçası.
Teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğimSizi yanlış yönlendirmek istemem fakat benzer durumu yaşadım, doktora gittim rahim ağzı yaram olduğunu öğrenmiştim, bir kontrole gidin isterseniz.
Ben bugün test taptım daha 6 gün var ama dayanamadımnegatif çıktı ayıptır söylemesi bacaklarımı birleştirirken bile doluluk hissediyorum
Benim de aynısı oldu 2 gün önce baktım negatifti adet tarihinden 2 gün geçti yaptım silik pozitif çıktı bende bacak ağrısı göğüs ağrısı ve keskin koku duyma dışında bişi yoktu belirtiler öğrendikten sonra çıktı adet tarihi geçtikten sonra da sonuç gene negatifse kan verin en iyisi çünkü hiç belli olmuyor değerler düşük olunca idrar da çıkmıyorİyi akşamlar hanımlar, benzer bir başlık altında da bu konuyu danıştım, sizlerinde fikrini almak istedim, adet günüm 6 aralık cuma ama ben dayanamayıp bugün yani gecikmesini beklemeden 2 gün öncesinde test yaptım negatif çıktı, acele mi ettim acaba, bu durumu yaşayıp sonradan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba ? Belirtilerden anlayamıyorum çünkü normalde de bende adet öncesi mide bulantısı kasık ağrısı baş dönmesi göğüslerde şişlik sancı yorgunluk gibi şeyler oluyor, farklı olarak bir tek midemde kazınma oluyor çabuk boşalıyor midem acıkıyorum, birde şu göz bebeklerinde büyüme oluyor diye bir şey okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama galiba normalden daha iri gözbebeklerim dün gecede lavaboya kalktığımda biraz başım döndü ve aşırı şekilde tansiyonum düştü bayılmak üzereydim kalp atışlarım hızlandı eşimi uyandırdım ve uzandım 1 saate geçti, bilemiyorumKafalar karışık☺
Merhaba regl oldunuz muBenim regli olmama 1 gün kaldı belime çok tuhaf bir ağrı girdi şiddetli baya ve geçti. Bakalım artık regli olacam gibi ama yine de insan bekliyor
Bende ne var o his aşırı derecede ve kabızlık hatta kasıkta guruldama var ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalımMerhaba arkadaşlar bişi danışmak istiyorum size acil adetime 4 gün var ama eşimle yumurtlama günümde birlikte olduk çok heyecanlıyım sabırsızliktan catlicam belirti olarak uyku hali çok fazla ve sağ kasığımda batma hissiyatı
Aynen ben de böyleyim adet gecikeli 4. Gün bitiyor bugün karnım davul gibi bunlara ek olarakBende ne var o his aşırı derecede ve kabızlık hatta kasıkta guruldama var ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım
Mrb benimde ovulasyon gunu degerlendirildi var 20 aralık heyecan var ama bugün test yaptım negatifti..sanirim erken oldu yumurtlamamin 11.gunuMerhaba arkadaşlar bişi danışmak istiyorum size acil adetime 4 gün var ama eşimle yumurtlama günümde birlikte olduk çok heyecanlıyım sabırsızliktan catlicam belirti olarak uyku hali çok fazla ve sağ kasığımda batma hissiyatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?