Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalar
Bı oğlum var tüp bebek ile oldu 2 yaşını geçti.
Normal yolla belki olur diye çalışmalara başladık dün geceki ilişkiden sonra sabah beyaz akıntı ve pembe bı kan geldi daha önce hiç olmamıştı böyle birşey ve akşam üzeri yine lavaboya gittim yine geldi ve devam ediyor bide bel ve hafif kasık ağrım var.
Son adet tarihim 8 Kasım 33-34 gün de adet oluyorum polikistik över olduğum için yumurtlama günlerim karışık.
Aranızda bu belirtileri yaşayıp hamile olan var mı acaba.
Daha adet günüme var ve çok heyecanlandım açıkçası.

Arkadaşlar benimde sat 19 da başladı 25 inde bitti.bittigi gün ve 26 27 sinde ilişkiye girdik eşimle.suan sık idrara çıkma ve göğsümde sızı var ve yemek hiç aklıma gelmezken acayip iştahım açıldı.bundam önceki hamileliğimi de gogsumden sut geldiğinde anlamıştım ve şuan süt damarlarını yine hissediyorum.karin ağrısı ve kasik agrisi var herkeste farklı zamanlarda farklı şekilde oluyor belirtiler hamile gibi hissediyorum ama sizden de deneyimlerinizi öğrenmek isterim

Bence doktora git canım bu hamilelik değil ilişkiden hemen sonra kan gelmesi rahim ile ilgili yerleşme kanaması ilişkiden sonra en az 15 günde oluyor

Sizi yanlış yönlendirmek istemem fakat benzer durumu yaşadım, doktora gittim rahim ağzı yaram olduğunu öğrenmiştim, bir kontrole gidin isterseniz.

Ben bugün test taptım daha 6 gün var ama dayanamadım negatif çıktı ayıptır söylemesi bacaklarımı birleştirirken bile doluluk hissediyorum

ben test ile hiç evde denemedim. burda ne kadar cok yazan olmus cunku testin dogru cıkmadıgını. regl iniz uzarsa aile hekimine gidip kan testi yapmanızı oneririm. kesin sonuc iciniz rahat eder. hayırlısı olsun

Merhaba bende 3 aydir ugrasiyorum bebek sahibi olmak icin son adetim 20 kasimdi. Ama cok garipti 3 gun bile surmedi bi azaldi bi cogaldi bitti bugun kasik alt bolgesinde agri var halsizlik bas agrisi var hamile olabilir miyim ki

Benim regli olmama 1 gün kaldı belime çok tuhaf bir ağrı girdi şiddetli baya ve geçti. Bakalım artık regli olacam gibi ama yine de insan bekliyor

Benim de aynısı oldu 2 gün önce baktım negatifti adet tarihinden 2 gün geçti yaptım silik pozitif çıktı bende bacak ağrısı göğüs ağrısı ve keskin koku duyma dışında bişi yoktu belirtiler öğrendikten sonra çıktı adet tarihi geçtikten sonra da sonuç gene negatifse kan verin en iyisi çünkü hiç belli olmuyor değerler düşük olunca idrar da çıkmıyor

Merhaba arkadaşlar bişi danışmak istiyorum size acil adetime 4 gün var ama eşimle yumurtlama günümde birlikte olduk çok heyecanlıyım sabırsızliktan catlicam belirti olarak uyku hali çok fazla ve sağ kasığımda batma hissiyatı

Bende ne var o his aşırı derecede ve kabızlık hatta kasıkta guruldama var ikimiz içinde hayırlısı olsun bakalım

Mrb benimde ovulasyon gunu degerlendirildi var 20 aralık heyecan var ama bugün test yaptım negatifti..sanirim erken oldu yumurtlamamin 11.gunu beklemede fayda var allah sanada gonlynlundekini versin inşallah..

Bat 20 aralık kasiklarimda dolgunluk hissi çok fazla gaz hafif kabızlık baş ağrısı ve göğüs hassasiyeti var suanlik. Birde iştah artışı..herkes bu süreç o heyecan yapıp erken test ile görmek istiyor ancak benim sabah testim negatif çıktı..3 gün kala kan vericem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…