belirti için çok erken batma falan bu kadar erken olmaz canım battan 3-4 gün önce batma başlar 2-3 gün kadar sürer.sızlama gibi ve seri olarak olur bu batma.
Ben göremedimKızlar sizce varmi gebelik
Sat 14kasım,,,döngüm 25,,bat 9uydu ,Adetim 8gün gecikti 3gün geçince 12sinde yani kan tahlili yaptırmıştım, 0.4 çıkmıştı, bugün yaptırdım 7.6 çıkmış,,,mayıstan beri 3.cü bebeği deniyorduk, haziranda yani ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım, ama adetten 4gün önce 5.4le öğrenip ertesi gün 0 değer çıkmasıyla ve 2gün sonra tam günümde adet olmamla kimyasal olduğu anlaşılmıştı,, bu ay sallamıştım aslında, çünkü drun verdiği yumurta güçlendiriciyi kullanırken (adet düzenleme hapı olan, ama benim adetlerim hiç şaşmazdı oyüzden Dr yumurta güçlendirici etkisi nedeniyle verdim sana onu demişti)kullandım ama ara kanama yaşadım ilk kez hayatımda, geçen ay adetim 2gün sürdü 4günde biterdi normalde, sonra 1hafta geçince kahverengi çamur gibi lekelenme yaşadım 4gün,4.cü gün kesildi ogün ilişki oldu,yumurtlama günümü gösteriyodu takvim, ama son ilişkim 7 ve 8aralıktı,bat'tan 1ve 2gün önce yani, 2defamı yumurtladım acaba, ve geç döllenmeden şüpheleniyorum değerim artarmı sizce varmı bukadar gecikmeyle bu değeri görüp sonradan yükselen
Canim ben adete 9 10 gün kala hayalet cizgi ile ogrendim gün ve gün koyulasarak gitti. Öyle bi hayaletti ki cok zor görünüyordu resimlerde yok gibiydi ama sonraki gunler gittikce koyulasti ve en son dayanamayip adet olucam gün hastaneye gidip kan verdim 92 çıktı beta. Daha onceki ay kimyasal gecirdigim icin inanasim gelmedi sonra kese göründü kalp atımini duyana kadar sevinemedim bile sonra daha cok üzülürüm diye. Adet 4 gün gecince iyice koyu çıkıyor 2. Cizgi. Allahim isteyen herkese nasip etsinyumdan 10 gün sonra çıkıyor canım çizgi
aynen öyle isteyince kendini dinliyor insan malesefBen kendi kendimidinlediğim için öyle gibi geldi zaten. Şu an öyle belirtiler yok. Zaten daha ilk deneme tutma ihtimali düşüktü çok isteyince insan kendini dinliyormuş :))
Mudunuz kesildiği ay hamile kalıyorsunuz misal ben eşimi hastaneye gidecekti ve gerek kalmadi hamile olduğumu öğrendim. Ya da elinizden geleni yapin ama kafaniza takmayin başka seylerle oyalayin kendiniziaynen öyle isteyince kendini dinliyor insan malesef
10 gün kala yaptığınız testi bir belirti yaşadığınız için mi yaptınız?Canim ben adete 9 10 gün kala hayalet cizgi ile ogrendim gün ve gün koyulasarak gitti. Öyle bi hayaletti ki cok zor görünüyordu resimlerde yok gibiydi ama sonraki gunler gittikce koyulasti ve en son dayanamayip adet olucam gün hastaneye gidip kan verdim 92 çıktı beta. Daha onceki ay kimyasal gecirdigim icin inanasim gelmedi sonra kese göründü kalp atımini duyana kadar sevinemedim bile sonra daha cok üzülürüm diye. Adet 4 gün gecince iyice koyu çıkıyor 2. Cizgi. Allahim isteyen herkese nasip etsino kadar cok istedim ki tüm belirtileri yaşadım mide bulantisi haric ama hamile olduğunuzda öyle bariz bi belirti olmuyo adet gecikmesi tek belirti bence ihtimali yükselten. Su an hamileyim ama hala mide bulantisi yok. Ilk baslangicinda aşırı yorgunluk surekli uyku bi de geceleri yaniyodum sanırım ateş basmasi dedikleri o olsa gerek ve bi sabah tam adet olacam dedim öyle bi sanciyla uyandim ve bebeğim tutundu o an sanirim. O ağrıyı bi daha yaşamadım. Bunların hepsini batdan önce yaşadım. Bol findik ceviz tüketin. Keciboynozu özü aksamlari en az bi tatli kaşığı esiniz ve siz. Bir dz zeytin yağına inciri 4 e bölüp attım onu sabah ac karna eşim ve ben tükettik birer tane. Bunlarin hepsi iyi geldi sanirim. Bu sekilde bi arkadaşım daha gebe kaldi yapmaktan zarar cikmaz deneyin bence. Umarim siz de faydasini götürürsünuz. Hepiniz hamiş hamiş dönersiniz buralara
Yok canim göğüs kafesimiin orda acayip bi agri vardi doktora gidecektim rontgen falan isterler diye tedbir amacli yaptim10 gün kala yaptığınız testi bir belirti yaşadığınız için mi yaptınız?
Tebrik ederim, hayırlısıyla kucağına al inşallah. Benim de şuan 8 gün var canımın ayran çekmesi ve iki gündür kasıklarımda batma gibi durumlar var, acaba test yapmaya değer belirtiler mi bunlar diye anlamaya çalışıyorum benzer örnekleri yaşayanlardanYok canim göğüs kafesimiin orda acayip bi agri vardi doktora gidecektim rontgen falan isterler diye tedbir amacli yaptim
Bir de yarım cizgi çıkmış
Evet 2 gün önce aynı marka ile yaptım aynı bu şekilde içini açtım hiçbirŞey yoktu sadece bunda çıktıBir de yarım cizgi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?