Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Inşallah canım çok zor şeyler yaşadım Rabbim yaşarmasın bi daha senin nasıl gidiyor iyi insaallah
Evet canım 2. Cide böyle olunca zordur Rabbim sana sağlık versin öyle düşün ve en hayırlısı sağlıklısı olsun bundan sonra inşallah Ben iyiyim şükür Ağrılar filan var ama olsun o kadar birazda ağırlaştık

Sağlıkla kucağınıza alın inşaallah canim

Bide şimdi test yaptim çok silik var ama hayırlisiyla insaallah

Eklentiler

• 20191223_114059.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 103
Sifirlanmisti canım testlede kontrol etmiştim tam 1 ay Önce de 28 dı kurtajdan en geç 6 haftaya düşer demişti doktor.. benim 8 haftaya yaklaştı kürtaj olalı

Be

İyi geceler arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz? Ben bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi olmadım. Yumurtlama dönemimden sonra göğüslerim acayip ağrıdı uykumdan bile uyanmıştım acısından. Ama adete yakın azaldı. Bugün 3 gün gecikiyor adetim. Göğüslerimde dokunduğumda sızlama, çok fazla idrara çıkma, sürekli adet olacakmışım gibi sancılar ve sızlama, kasıklarımda batmalar var karnım şiş ve gaz sorunlarım var test yapmaya korkuyorum resmen sizce hamile olabilir miyim klomenden midir belirtilerim ve gecikmem?

Bnm belirti olarak 1) meme hassasiyeti ve şişlik 2) adete 5 gün varken damla şeklinde 2 defa akıntı 3) Baş dönmesi 4) Bugün ise sabah açık sarı renkte koyu kıvamlı akıntı geldi 5) Göz bebeğimin büyümesi 6) Kirpiklerimin karışması.

Test yaptın mı hiç.Benim adete 3 gün kala çıkmıştı

Sifirlanmisti canım testlede kontrol etmiştim tam 1 ay Önce de 28 dı kurtajdan en geç 6 haftaya düşer demişti doktor.. benim 8 haftaya yaklaştı kürtaj olalı
Anladım canım yükselebilir o zaman inşallah

Yok hiç yapmadım cnm birde dün bu yazıyı yazdıktan sonra regl takip takvimini açtığımda 1 gün gecikme var diyordu Bn bu gün hastalanacağım diye biliyordum. Ama bugün 2 gün gecikme var bakalım yumurtlama dan tam 15 gün geçti cnm

Kesin çıkar testte yapsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…